Last news in Fakti

15 Април, 2017 20:12 21 990 67

Мутри пребиха екип на Нова телевизия

  • мутри-
  • пребиха-
  • екип-
  • нова телевизия

Пореден случай на агресия на пътя. Този път жертви са станали служители на Нова телевизия - репортерът Мария Милкова и операторът Огнян Пенев. Двамата бяха нападнати на магистрала „Тракия”

Нападението е станало пред очите на десетки свидетели. Нападателите са обявени за издирване, съобщават от медията. Нападението е извършено малко след 22.00 часа снощи на 146-ия километър на магистрала „Тракия”.

Двамата пътували към Стара Загора. Огнян изпреварва лек автомобил, когато го застига черна кола със затъмнени стъкла. Тя му присветва да се отдръпне от магистралата. В този момент се появява втора кола, също със затъмнени стъкла, която ги засича.

„През цялото време се опитваха да ни изтласкат от магистралата. В следващия момент, в който те спряха, изскочиха 6-7 мъже доста едри. Започнаха да удрят по шофьорската врата. Искаха да счупят стъклото и отвориха. Нанесоха ми няколко удара”, разказа Огнян Пенев.

„Аз се опитах да набера 112. В момента, в който видяха, че съм с телефон, единият го изтръгна от моята страна. Те явно се страхуваха да не сме ги записали. В този момент видях, че те вече го бият. Удряха го по цялото лице. Само това, че се разкрещях, че сме от Нова ги спря”, разказа още Мария Милкова.

Биячите застанали с колите си така, че спрели цялото движение по магистралата. Хората от спрелите автомобили станали свидетели на екшъна, но никой не слязъл да им помогне.

„Вероятно ги беше страх. Още по-абсурдното е, че спирайки така цялото движение, можеше да стане верижна катастрофа с много жертви, каза Мария Милкова.

Огнян си е извадил медицинско. Двамата с Мария от снощи до днес на обяд дават показания в полицията.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон. Нападателите обаче все още не са задържани.

„Вече разполагаме с тяхната самоличност. Те се укриват към момента и са обявени за общодържавно издирване. Надяваме се много скоро да ги арестуваме”, обясни зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дсса

    53 86 Отговор
    Като няма закони за глоби за тия дето карат в лявата лента когато не изпреварват така ще е.Малумни депутани=малумен народ
  • 2 Реалист

    116 50 Отговор
    Репортерчетата от НОВА, БТВ и БНТ1 както и много други по-малки телевизийки са слуги на много по-големи мафиоти от тия които са ги били и нон стоп манипулират общественото пространство е евреиския си бълвоч, така че боят им е малко, като това е най-лекото което заслужават! Най-добре да бъдат линчувани и обесени публично, за националните си предателства и манипулации! В България няма свободни медии и всичките са политически и вързани ръчичка за ръчичка една с друга и с партиите и олигархията. Служат на един господар. Както се вика "1 хОй ги е правил" Нон стоп защитават всякакв други етноси, но не и етническите българи. Също така лъжат за какво ли не и разсейват хората от важните въпроси всячески и пълнят главите им с помия. Аз лично нямам телевизор вкъщи и не гледаме телевизия от мнооого години!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Телевизията е частна !

    22 10 Отговор
    Не е изключено да са настъпили "котака" на г-н Боз-Дуган Юнаков и ето ти среща непредвидена! Имало някога на Запад! "Самба Вила 20:00 " случаят приключи - забравете!

    Коментиран от #65

  • 5 Тушибиян

    34 140 Отговор
    Браво на мутрите не се научиха овцете че левата лента не е за 1.8 на газ хахахаха

    Коментиран от #9

  • 6 Николай

    137 13 Отговор
    В коментарите само злоба и простотия, жалко за България.

    Коментиран от #52

  • 7 БАТЕ ЖОРО

    86 13 Отговор
    не съм очаквал, че ще го кажа и то на великден, но в мюсюлманска държава щяха да ги пребият с камъни на място, тука всеки е пас. затова се възражда исляма.
  • 8 сорос

    88 10 Отговор
    Харесва ли ви да живеете в България? Харесва ли ви в какво място се превърна?
  • 9 бмв е34

    86 14 Отговор

    До коментар #5 от "Тушибиян":

    а за какво е бре смешко за самолети ли при ограничение 140 1.8 ги вдига без много проблеми явно в бг то има доста такива утрепки който си мислят че може да си карат с колкото си искат

    Коментиран от #16

  • 10 Чичу Ади

    41 13 Отговор
    Жалко, че операторчето не е имало един макаренко под ръка. Миналата година гледах един клип от щатите заснет от охранителна камера. Един си паркира колата, зад него спира някакъв друг, вади тръба от багажника и започва да блъска по колата на първия. Той от своя страна много културно слезе от колата с един пистолет и му пусна няколко бързи. Е, сега ще полежи в затвора, но можеше и да няма охранителна камера както е на 146-и километър по "Тракия". Веднъж си карам по същата тази магистрала от София към Пловдив и настигах автобус, който креташе с 90-100. Видях, че отзат прелита някакъв късопишковец и веднага си минах в лявата лента. Докато изпреварвах автобуса, онзи щеше да си изгори фаровете да ми пресвятка. Прибрах се в дясно и боклука реши да ме засече, но кривнах леко и не се стигна до инцидент. Смях се с глас, защото знам колко бесен е бил. След около 2-3 км. тъкмо беше отбил в аварийната лента да се облекчи. Видях го много късно, иначе щях да спра да му нацепя кофата. Др.сльото беше като метър и малко и не надхвърляше 55-60 килца.

    Коментиран от #61

  • 11 АЗ САМ

    62 14 Отговор
    В БГ. няма журналисти! Викаме им платени КЛЮКАРИ ! Селски връскари окупираха ТВ -тата и опрред. общественото мнение според господарите. Кого ще трогнете.....Отврат!!! НОВА...БТВ...селяни с по 10 000 лв мес. заплата ! ...За поръчките допълнително !
  • 12 един

    97 13 Отговор
    На всички неграмотни защитници на мутрите пожелавам да преживеят подобен ужас, за да разберат какво е. Бъдете сигурни, че ви чака същото, тогава ще запеете друга песен, ще виете като ранени койоти! Не ви е срам!!! Първо да се бяхте ограмотили, че писанията ви са цигански, манталитетът ви също! Какъвто ви акълът, такива и мненията ви!
  • 13 Гост

    38 5 Отговор
    Споко,ще ги намерят.
  • 14 onq s konq

    15 79 Отговор
    Като се влачат в лентата за беенвета кои им е криф ?
  • 15 Голфаджия

    54 9 Отговор
    Гилотина за мафиотите
  • 16 Тушибиян

    14 21 Отговор

    До коментар #9 от "бмв е34":

    Радарни заглушители базирани на гън диод поставен в метален излъчвател тип хорна на всички честотни диапазони на стационарните камери и мобилни радари и нема камери нема снимки нема нищо...хахаа иначе за какво съм учил електроника?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Т0шибиян

    9 42 Отговор
    Мамо мамо тея ме набиха ахахах що бе мами ми щото им се пречках по пътя и исках да карам между тях и да ги спъвам да не могат да карат щото има ограничение и не могат да карат над 140 хахахах
  • 19 Иван

    66 10 Отговор
    Слава богу,че не живея вече в България.Даже почнах да забравям простотията на мутрите.А като чета и повечето коментари се убеждавам още повече,че съм взел правилното решение преди години.
  • 20 Гост

    36 4 Отговор
    М...а им на следователи прокурори и съдий,тези неща се случват точно заради тях.А познаите от трипати ,кой ще духа супата репортерите или мутрите.
  • 21 истинска държавна власт

    64 3 Отговор
    "хулиганство на пътя и за грабеж на телефон"
    По тези обвинения могат да платят глоба от 800 лв.
    Да ни е честито!
    Следващият път, когато ви бият МУТРИ - опитайте се да изпаднете в кома - така могат да ги съдят за "внезапно приспиване" ако адвокатът на мафията г-н Марковски поеме делото.
    Друг вариант е да си носите бухалка, спрей, електрошок или други средства за самозащита и да се хвърлите "За Родину" - така и така ще ви бият, поне да отнесете някой със себе си...
    Няма как да разчитате на останалите шофьори, защото на всички им е ясно, колко е могъща мафиотската структура в България!
    Елементарно е да се видят номерата на колите и техният маршрут, а и такива се знаят за кого работят!
    Тяхното самочувствие си има покритие, защото са служители на силово лице и за тях обикновените хора получават само бой, презрение и унижения!
    Сега свидетелите на случката се молят да не ги закачат, защото никой не иска да свидетелства срещу МУТРА пък било то и за хулиганство...
    Радвай се народе, довчера бяхте готови да защитавате Отечеството от ислямисти (бежанци), а две коли мутри ви напълниха гащите!
    "Не народ ами ...."
  • 22 ангелов

    43 1 Отговор
    повечето исказвания смятам,че са на 20-30год. л..нета,на които мозъците им хвърчат във въздуха.за голямо съжаление,живеем във БОЛНО общество.
  • 23 Гост

    55 4 Отговор
    Бългерия, не само скъпа и опасна за живот, но вече и неспособна да създава живот - една безперспективна територия.
  • 24 Нико

    47 1 Отговор
    Това не са мутри а хора които работят за български народни представители. Политици поддържат престъпниците в България. И това вече е нормално в БГ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хахаха

    44 1 Отговор
    Моля ви, бъдете дипломатични !!!!
    МОЖЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ УТРЕ ЗА
    П Р Е М И Е Р или П Р Е З И Д Е Н Т
    Хахаха
    Прост народ си губи държавата
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 MOY

    39 8 Отговор
    Притежавам законно оръжие и се надявам някой ден да не ми се наложи да го използвам, но ако ми налетят такива говеда като тези да ме бият то е ясно, че няма да мога да се справя с 6-7 човека със сигурност ще използвам оръжието си върху тях. Да ги видя тогава такива колко големи бабаити са и ще бягат ли през глава. Аз обаче няма да ги оставя. Ще ги накарам да легнат на шосето и ще стоят така докато дойде полиция да ги прибере пък тогава да се извърши проверка и да се види кой крив и кой прав. Да се види, защо са ми налетели. Наложи ли ми се да използвам законно притежаваното от мен оръжие за самозащита ще го използвам без да се замисля и само в колената да видя кой ще е този медицински специалист, който ще ги оправи та да ходят отново. Като започне да се случва това тук и там ще ги видя тези мутрагени ли са 5 пари не давам дали няма да си помислят преди да са слезли да раздават правосъдие. Не може разни дебили с два пръста чело да правят с хората, каквото си искат.
  • 29 Кака Гинка

    46 2 Отговор
    Мутренските времена няма да отминат скоро,щом има такива,които викат "браво на мутрите" - редовия българин явно обича да се кланя на тоягата.Но се питам и друго:дали ако пострадалите не бяха журналисти щеше да се вдигне такъв шум? У нас правдата зависи от това кой си...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Цирк Арлекино

    28 3 Отговор
    Голяма веселба драги ми сънародници Хахахха Щеше да е много интересно ,ако чичо ми полковник от бившата държавна беше попаднал в тази ситуация....Що ли си мисля ,че после само щяха да наминат няколко от погребалните да оберат мършата от едри трупове на Мутренца ...Щото такива не са попаднали на правилния човек ,за да слезе набързо да раздаде правосъдието което липсва у нашата държавица!!!!!!! Мисля ,че няма да им е особено приятно да ги понапълнят с олово от главата до краката тез хубавци които си мислят че са Богове !!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 сорос

    18 12 Отговор
    Харесва ли ви? Явно ви харесва Кенефа, в който превърнахме държавата ви с ЦРУ. Още има да видите болка и мизерия. Имам още изненади за вас през годината.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Продажен журналя

    17 9 Отговор
    С платените си репортажи и манипулирани новини докарахте държавата до този хал...Сега си сърбайте попарата скапани журналя!
  • 37 Опитен

    37 5 Отговор
    В държава с мутра премиер е нормално.
  • 38 и какво се оказва

    38 5 Отговор
    Значи цялата магистрала е блокирана за движение , отгоре на всичкото всички гледат как някакви персони налагат може би семеиство /все пак са мъж и жена/ и никои по никъкав начин не реагира . Гнусно племе сме си
  • 39 Golqm

    13 5 Отговор
    Prost narod ste vie koito glasuvate za horata koito zapochnaha da vi biqt daje i po patishtata . I po zle shte stane s boko tikvata i drugite susaci koito shte ni upravlqvat .
  • 40 drbr

    8 41 Отговор
    Малко ти е тая раничка под окото.. като знам какви кретени като тоя се влачат в най-лява лента на магистралата и трябва да им пресвяткаш и да им се лепиш за да се сетят да се мръднат.. Да не говорим, че от нищото решават да изпреварват без дори да си погледнат огледалата и те засичат по най-бруталния начин, а ти скакаш на спирачките и се молиш да спреш преди да е станало страшно.. Големи жертви ги изкараха тия, както винаги, с манипулирани репортажи.
  • 41 Явуз бей

    9 9 Отговор
    ,,Има и хубаво в най-лошото"-Японска поговорка.Представете си Репата,Компиро и Бетона си гонят S-класите,и изведнъж Мустафа оператора и Хамидие репортерката биват пребивани,мале не ми се мисли,честта на Мустафа няма да е чиста ако не отмъсти,същия събира аверите и с братята на Хамидие организират посещение при бабайтите,яко бой на 90% със жертви,ама репата и другите герои на прехода другия път нема да скачат така на хора отсреща.
  • 42 Криво разбраната ДЕРМОкрация!

    16 1 Отговор
    Законна МАФИОзацоя! Изборните обещания за народния СПРАВЕДЛИВОСТ, ЩАСТИЕ, РЕАЛИЗИРАНИ НАШИТЕ МЕЧТИ в миг това се ИЗПАРИ когато урната се тоз ден ЗАКРИ! И отново Буздогановци и Мутрагеньовци правосъдието правят ! За кой ли път ни лъжат все едни и същи ! Всичките са бивши партийци, предимно от вторите редове на БКП, които се роиха и ИЗРОДХА, като пчелни рояци под примамливи фалшиви имена и програми! Те нямат нищо общо с народа! Те са легални мафиотски групировки - ДЯВОЛИ , убеждавайки ни че са народни АНГЕЛИ! С нас се гаврят всичките партийни групировки! Ние сме като с сираци в собственият ни ДОМ!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Vasik Atanasova

    12 20 Отговор
    ами в България това са чести неща
    лоши хора сме си
    едва ли това би станало в германия япония дания филандия холандия
    ако са му присвяткали с фарове и той нали е репортер не се е махнал
    ги е издразнял
    не ги защитавам
    аз също святкам с фарове и като не се дръпнат
    ги минавам от дясно
    веднъж обаче ме издразниха и мене
    карах си на междуградски път в ДЯСНАТА лента с 40 км
    и си разглеждах околността
    и в този момент едно комби дойде зад мене и ми свири с клаксона нервно и продължително
    видях че наближавам сприка
    и отбих на спирката
    то нямаше другаде къде защото карах в дясната лента
    изпревариха ме
    аз се афектирах натиснах педала
    настигнах ги гледам на волана жена
    а до нея един лохман и отзад малко дете
    свалих прозореца
    казах им да спрат
    видях че детето отзад се уплаши
    жената също
    и се усетих че е тъпо
    натиснах гастта и ги оставих
    тъпотии но при нас Стават често
    манталитет на ганьовци
    и мене ведъж са ме гонили с джип
    субаро добре че аудито лети и няма стигане
    пак поради същата причина отнемане на предимство
    засечения в случая бях аз
    има много агресия на пътя
    но е грешно на агресията да се отговаря с агресия

    Коментиран от #63

  • 45 Михал

    23 3 Отговор
    Неграмотните индивиди, които се упражняват на клавиатурата не могат да схванат, че няма значение кой колко е красив и какво работи. Никой няма право да бие човек или животно. На хулиганите по пътя трябва да се налагат най строги наказания. Лагери като в Белене, Ловец и Скравена ще решат въпроса справедливо. Колата на мутрите на търг и с парите да платят на ощетеното лице, и отделно на държавата. България няма да загуби ако побойниците от време на време бъдат разстрелвани. Псевдо-демокрацията много ги изврати тези негодяи. Това е единствения начин да спре геноцида над българския народ.
  • 46 истина една

    25 1 Отговор
    Какво ще правим ние след като не сме репортери.Почнат ли ни няма спиране , никой няма да ги издирва, а и едва ли ще ни коментират
  • 47 Дядо поп

    17 7 Отговор
    Направило ми е впечатление,че маса образован народ не
    знае правилника за движение в случая-лявата лента е за
    изпреварване тя не е да си движиш кротко успоредно с
    другите участници и движението в лявата лента с пределна
    или над пределната не означава,че не трябва да се махнеш
    от там след,като изпревариш.Все пак никой участник в
    движението освен властта няма право да налага на другите
    дали да се движат на макс или макс+ скорост.
    И ако някой наказваше движещите се в ляво без изпревар-
    ване и други подобни,също и побойниците движението
    по пътищата щеше да е приятно а не трвматизиращо прежи-
    вяване за мнозина.КАТ обикновено събират гилзите или пък
    гледат за гражданска,преглед и дали си пуснал фаровете.
    Ако те и останалата власт си вършеха работата,както трябва
    нямаше да е така.
  • 48 ШАРАН БГ

    17 3 Отговор
    Само от пътищата ??!? Като има такива идиотски закони, че без съответния знак не може да има камера за видеонаблюдение, когато шефовете от МВР само треперят за собствените си служебни кресла, когато обикновения полицай не се чувства и не е защитен от българската държава, КАКВИ ДА СА РЕЗУЛТАТИТЕ ???В коя нормална страна може да обиждаш,ругаеш или,недай си Боже,да посегнеш на представител на държавната власт ? Като ще ставаме хамериканци - да ставаме- каква е тази каша ? В САЩ нямаш право да докоснеш униформата на полицая - ДО 3/ ТРИ/ ГОДИНИ ЗАТВОР ТЕ ГРОЗИ ! Ако посегнеш да го удариш - без тебе- обличаш дървеното пардесю ! Всеки се разпасал - от държавници до гамените по населените места и искаме РЕД И ДЪРЖАВНОСТ !??
  • 49 kaposa

    9 3 Отговор
    Аз също се дразя на хора които пречат на лявата лента и не може да се испревари,но аз съм професионален шофьор за разлика от тея грозни мутри с лъскави коли.Какво бих направил на тяхно място,намалил скоростта,спазнам голява дистанция и измакам удобен момент за испреварване,наистина не е приятно да се пречи на испреварване,трябня човек обаче да не мисли ,че е сам на пътя и да изхвърля от платното такива коли.

    Коментиран от #50

  • 50 закон

    11 3 Отговор

    До коментар #49 от "kaposa":

    Тези тъпи бандити са си купили книжките и не са на ясно с правилата за изпреварване така че книжките на всички такива който се правят на интересни и неграмотни шофьори трябва при подобно нарушение да се збогуват със шофьорските книжки
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Дон Тони

    26 3 Отговор

    До коментар #6 от "Николай":

    Коментарите показват какъв е материала, тука в БГ всичко е наобратно - тези които трябва да чистят кенефите карат мерцедесите
  • 53 бай Пешо

    11 5 Отговор
    Все по често ми се случва по форумите да чета тъпи ,злобни и слабоумни коментари.Жалко.И тук това не прави изключение за което все повече ме хваща срам и яд.Как може да чета коментари от сорта ,че на някой така му се падало и заслужава това което му се е случило макар и лошо.Как трябвало да се научим да не караме със 120 км. в най лявата лента на магистралата при условие че има макс допустима скорост 130 км. за движение по нея и никъде не пише с колко да се движим по нея.Имам чувсвото че тука коментарите са писани в множеството си от невръстеници които съм сигурен че 60 процента от тях нямат книжки и автомобили , но все пак взимат отношение по въпроса.И какво означава браво че пребили за пореден път някой който се движи и спазва ограниченията шофьор.Тука четох коменти как видиш ли трябвало, ако си с по бавен автомобил който кара в ограничението от 130 км в лявата лента трябвало да отстъпва и да бяга от там когато някой му присветква,бибитка и опитва да избута от пътя.Аз не мисля така ,но все пак това е мойто скромно мнение.
  • 54 Виктор

    25 2 Отговор
    Поредните боклуци,които правят тези работи само в БГ,но защо ли?!А да вярно,че премиерът е мутра и няма закони.
  • 55 въпрос към форума

    16 3 Отговор
    Имаме ли работеща полиция?
    Сваляме ли регистрационни номера на нагледин по пътищата?
    Имаме ли некорумпирани съдии?
    Имаме ли модерни затвори?
    Имаме ли политици, които да ми леят за обикновените хора?
    Кажете де?
  • 56 Боби 62

    10 3 Отговор
    Трето минусче което се появи под коментара на И КАКВО СЕ ОКАЗА е от мен но е поставено по невнимание за което му се извинявам ! Иначе е прав станали сме безмълвни наблюдати исеправим, ченищо не е станало и, че нищо не сме видели дори когато престъпленията се извършват пред очите ни ! Ето зоради това сме я докарали до тук защото си заравяме главите като щрауси си мислим, че проблемите ни ще се решот сами или от някой друг . По лесно е. Да не си нарушаваме СПОКОЙСТВИЕТО !!! Но то мой отдавна е изчезнало !!!
  • 57 бай Пешо

    34 3 Отговор
    За скромната ми 25 годишна практика като шофьор имащ всички категорий включително и Т категория която изкарах в школата за мех. водачи не съм си позволил да пресирам и напсувам някои на пътя защото видиш ли ми пречел.За разлика сигурно от повечето състезатели във форума които са склонни да ме учат как да си карам колата и които които въсхваляват колите си колко са мощни и колко много вървят и които сигурно са ги виждали по телевизията или в някое списание,аз не съм имал автомобил с по малко от 120 к.с. през живота си.За разлика на повечето философи и учители по кормуване във форума мен баща ми ме е научил на едно с един съвет като взех книжка ....Важното е да караш така че да стигаш за там където си тръгнал жив и здрав....който има ъкъл ще ме разбере какво искам да кажа.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Патето Яки

    3 1 Отговор
    Ние ги хващаме те ги пускат.
  • 61 Пежо 301

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Чичу Ади":

    Айде, много драматизирате, малко кръвчица пуснало момчето - таман кръвното му да спадне, ще му мине. :D
  • 62 Korchev

    5 2 Отговор
    Не се учудвам щом мутрара Бойко и мафията герб пак я избраха,такъв прос народ това си заслужава. Дами като ви бия по пътищата,дано пак ви мирише на мъж,като на плакати на герб
  • 63 iiii

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Vasik Atanasova":

    Ти си на всяко гърне меродия.
  • 64 1234

    3 1 Отговор
    За такива които като ги изпревариш и те започват да те преследват или да стрелят по тебе...защото си ги изпреварил трябва да има СПЕЦИАЛНА точка в закона която да гарантира тяхното влизане в затвора без каквато и договорка да има със съда и за тях да няма помилване,а да си излежават присъдата/която трябва да е фиксирана специално за такива нарушения/до край.Иначе няма да спрат да ни пребиват,заплашват и отстрелват по пътищата.
  • 65 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Телевизията е частна !":

    Гергов
  • 66 Мартин

    0 0 Отговор
    Трябва ви повече бой че станахте много нахални почвате да засичате другите автомобили и се мислите за велики с 100 км.
    Много права ви дадуха и много снимате

    Коментиран от #67

  • 67 И те така

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Мартин":

    Изчетох всички коментари и научих, че "изпревари" се пише "испревари".

    А относно положението, аз съм на 26 г. и си мисля да се махам :)

    Взимам 4 000 лв заплата, добре съм си, но нещо не се виждам тук...
    Имам лошото чувство, че ще се случи и с мен това, ще извадя газовия пистолет и ще ме убият. :D