5 Юни, 2017 14:50 1 490 2

Мъж стреля с въздушна пушка по дете в Айтос

  • въздушна пушка-
  • айтос-
  • дете
Мъж стреля с въздушна пушка по дете в Айтос - 1

69-годишният Васил С. от Айтос е стрелял с въздушна пушка по малолетно момче. Инцидентът е станал на 04.06.2017 г. около 21:00 часа в града на ул. „Кавала“. Момчето е уцелено с 4 сачми в тялото. Една сачма попаднала в дясното бедро, една в десния лакът, една в дясно рамо и една в лява подбедрица на детето.

То е настанено в болница без опасност за живота. Извършено е и претърсване в дома на Васил С., където са открити множество муниции за огнестрелно оръжие.

Работата по досъдебното производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    2 0 Отговор
    Пак ли малко мило детенце, крадливо циганенце?...
  • 2 Ми-ау! :)

    3 0 Отговор
    Е, като разказвате какво се е случило, кажете и цялата истина: защо малкият ... не си е бил у дома по това време и какви ги е вършил по улиците??? Чак тогава ще можем безпристрастно да решим кого да бесим!!! Щото е време вече в тази държава някой да бъде обесен!!! Иначе ред няма да има! Още Крум Великия го е забелязал. Ама на нас ни е удобно да се правим на кьорави и да казваме само половината истина. Щото иначе си губим "електората"...