Last news in Fakti

23 Юни, 2017 16:34 1 928 2

Запалиха колата на кмета на Гурково

  • пожарна-
  • кола-
  • палже-
  • гурково
Запалиха колата на кмета на Гурково - 1

Тази нощ е бил запален личният автомобил на кмета на град Гурково, обл. Стара Загора, Иван Иванов. Кола е била паркирана зад жилището на градоначалника в Стара Загора, където той живее със семейството си, съобщи БНТ.

Инцидентът е станал малко след 23,30 снощи. Пожарната е предотвратила запалването на паркираните в съседство коли. Иван Иванов е категоричен, че не е получавал заплахи и няма представа кой може да е извършил деянието.

През 2013 г. година бе запалена колата на тогавашния кмет на Гурково Стоян Бонев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Малко е възможно подпалвачите да са станали двама! Работа за полицията.........
  • 2 един

    1 0 Отговор
    Сигурно е капел бензин от некой маркуч и после се е запалила от хвърлена цигара, тъй че няма да има разследване, ще си купи нова кола и до там.