Last news in Fakti

10 Юни, 2020 16:11 10 178 15

Разбиха бардак, предлагал "хепиенд масажи" в Пловдив

  • бардак-
  • хепиенд масажи

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв

Разбиха бардак, предлагал "хепиенд масажи" в Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

Районна прокуратура Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че през месец юни 2020 г., в Пловдив са набирани жени, с цел да бъдат използвани за развратни действия, независимо от съгласието им, като деянието е извършено чрез обещание, даване и получаване на пари.

При проведена Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията, свързани със склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия, служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив са задържали, на 9 юни 2020 г.,  за срок от 24 часа 39-годишен мъж и жена на 32 г.

Акцията е проведена на територията на Пловдив и село Брестовица. Установено е, че мъжът и жената живеели на съпружески начала. Те набирали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

Установено е, че за тях са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 г. Те предлагали сексуални услуги в т.нар. салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради.

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината. 

Служителите на отдел „Криминална полиция“  съвместно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР – Пловдив са извършили претърсвания на пет адреса във връзка с досъдебното производство.

Иззети са сексуални  атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и др.

По делото се извършват процесуално – следствени действия, като при наличие на доказателства за виновността на лицата и съобразно указанията на наблюдаващия прокурор предстои повдигане на обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гаримвелит

    49 5 Отговор
    защо ни занимавате с офисите на герп

    Коментиран от #12

  • 2 Хепиенд

    28 3 Отговор
    Е края не ГЕРБ
  • 3 Абе

    9 3 Отговор
    Неа лошо
  • 4 И аз знам един бардак

    32 2 Отговор
    Само,че у София с 240 елитни също предлагат хепиенд само да имаш едър и апетитен бизнес да плащаш ако не само ще си вземат по портфейла ти и бизнеса ти.
  • 5 Ало.бг

    18 3 Отговор
    Е квото толкоз е станало
  • 6 Давид

    17 1 Отговор
    Интересното е че тези бардаци , които вие - факти , ги рекламирате вечер не ги разбиват . За един приятел питам .
  • 7 Дедо Муньо

    14 1 Отговор
    Когато този бизнес се легализира, както в Европа, няма да има и рекет! Касичката на ББ и ВГ трябва да се пълни от някъде! В Германия, Холандия, Франция това е професия! Плащат си данък и осигуровки, и работата си върви!

    Коментиран от #8

  • 8 Брях

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "Дедо Муньо":

    Нещо много се отворихте комундетата Вече и проститу ията искате да легализира те
  • 9 Е и ?

    19 3 Отговор
    ,,Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация."
    Значи около 90% от българките + ПЛЮС : плеймейтки,натфизки,миски,бг.студентки, адреналинки,силиконки,
    балетаджийки и манекенки трябва да споделят абсолютно същата присъда ❗
  • 10 Проституцията и дрогата са

    12 1 Отговор
    Придворни бизнеси на милицията и службите и са източник на милиарди но само за тех си...милицията създава и управлява престъпленията дрога кражби всичко се държи и контролира от милицията
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 На всеки километър

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "гаримвелит":

    Пари вземаш ли? Или си природно.....
  • 13 ЕБЕР

    12 0 Отговор
    БРЕЙ ГОЛЯМА РАБОТА ДОБРОВОЛНО ГО ПРАВЯТ ААА ЗАБРАВИХ НЕ СА ПЛАЩАЛИ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ НА БОКЛУЦИТЕ
  • 14 Сойка Присмехулка

    0 1 Отговор
    Днес още не се е показал Цецо Найденов:(

    Коментиран от #15

  • 15 Може да са го фанали

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сойка Присмехулка":

    в бардака