7 Март, 2020 18:20 12 375 11

Разбиха бардак в Бургас (СНИМКИ)

  • нощно заведение-
  • бардак-
  • проститутки-
  • танцьорки

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета

Разбиха бардак в Бургас (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас, бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение, като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишния собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри /освен български лева, са открити долари и евро банкноти/.

Освен 38-годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    Абе, бунак....бЕгай в Истанбул бе....по сокаците е пълно с гювендии . Евтино се пускат, че и промоции има...за два чувала зелен лук ще отмааш половината Константинопол бе. Е, сега , не са като нашите -високи и стройни, а са повечето бели и дебели баджаклиики..ама такова е търсенето там. И един съвет-за всеки случай си вземи и кило брашно, най-добре три 0....със сигурност ще ти потрябва

    Коментиран от #4

  • 3 Митко

    19 3 Отговор
    ✅ Не е ли по-добре 2 х 70, хем разнообразие?
  • 4 Божинов

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Хасано, ходи си еби забрадените и дебели, смърдящи на лой космати турчета.
  • 5 Радо

    24 0 Отговор
    Еми като не си плащат на джандарите ше го разбият бардака.
  • 6 митЮ ТЪПИЯ

    18 8 Отговор
    АВРЕ БРАТО ТИЯ ДА НЕ СА МРЪДНАЛИ НЕЩО ВЕ?КАК ТЪЙ ША ИСКАТ 150 КИНТА ЗА 30 МИНУТИ ВЕ?ЯЗЕ НА ОКОЛОВРЪСНОТО ЗА ТИЯ ПАРИ СМЕНЯМ ПО ТРИ ЦИГАНЕТА КАТО ВСЯКО ЕДНО ГО ЛУПКАМ ПО 30 МИН.И НАКРАЯ ТАКА ИМ ФЪРЛЯМ БЯЛО НА ЛИЦЕТО ЧЕ ОРЕХИТЕ МИ СА СБРЪЧКВАТ КАТ ТУРСКИ МАСЛИНИ ГЕМЛИК.ЦЯЛАТА МИ ЗАДНА СЕДАЛКА Е НА БЕЛИ ПЕТНА.БББРРРУУУХХХААААААА!!
  • 7 Мамби

    2 3 Отговор
    Както му викат секса се продава. Сиг най мн печелят травесоте.
  • 8 Питащ

    9 1 Отговор
    Защо в Бс живее такова огромно колочество паплач?
  • 9 Bai nudals

    5 1 Отговор
    Da gerbagiiska paplach.
  • 10 Бай Ставри

    4 2 Отговор
    Що ги закачате момите бре....................аз редовно си клецах
  • 11 Цецка Ц

    1 0 Отговор
    това семейство са започнали честно бизнеса само двамата. Обаче Много мераклии за секс и двамата (мъж и жена) не стигат и после бизнеса се разраснал.