Last news in Fakti

25 Септември, 2020 12:46 1 860 1

Jeremy? и Ицо Хазарта дават старта на музикалния сезон в Sofia Live Club

  • ицо хазарта-
  • sofia live club-
  • jeremy?-
  • клуб-
  • участие

Клубът отваря врати за участия в началото на октомври

През октомври SOFIA LIVE CLUB започва най-дълго чакания музикален сезон за последното десетилетие. Заради мерките, въведени за ограничаване разпространението на COVID-19, клубът беше едно от заведенията, които трябваше да затворят врати за доста дълго време, но сега забавленията започват наново.

На 2-ри октомври, петък, една от най-успешните инди-рок съвременни банди JEREMY? ще забие в столичния клуб. Българската банда, която звучи несравнимо с нито една друга, ще се качи на сцената, за да даде подобаващ старт на музикалния сезон за 2020/21 година. Специални гости за вечерта ще са певицата ТОНИ и небезизвестното момче с рок енд рол душа – Свилен Ноев.

На сцената ще се качи и любимецът на малки и големи от големия екран и миналогодишното издание на „Гласът на България“, най-разпознаваемият басов глас на територията на България – Кирил Хаджиев – ТИНО.

"ИМАМЕ ЧОВЕК и за събота вечер", предупреждават от клуба. В събота, 3 октомври, ИЦО ХАЗАРТА ще разтърси подземието на НДК. Ненадминатият „уличен“ поет ще се качи на клубната сцена в компанията на HOMELESZ, балет НОВА и DJ CASS, за да зарадва след дълга пауза феновете си от столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи

    3 0 Отговор
    Като държавата - музикален инвалид лидер на музикално предаване. Същото е и с премиера ни.