Last news in Fakti

21 Ноември, 2012 12:02 985 0

Звезди пеят в мюзикъл на Стивън Кинг

  • стивън кинг-
  • мюзикъл-
  • пеят-
  • звезди

Известни изпълнители пеят в мюзикъла, написан от Стивън Кинг и рок музиканта Джон Меленкамп, съобщи „Гардиън”.

Сред тях са Шерил Кроу, Еливс Костело, Крис Кристоферсън и самия Меленкамп. Произведението се казва „Ghost Brothers of Darkland County” и дебютира през април тази година в Атланта, като оценките са разнородни.

Сюжетът ни отвежда в 30-те години на миналия век. Двама братя се сбиват заради жена и единият умира. Другият избягва с жената, но по пътя двамата катастрофират, падат в езеро и се давят. След години историята се повтаря. Историята се ражда още преди 13 години, когато Меленкамп си купил имот в Блуумингтън, Индиана. Певецът впоследствие разбрал, че се носи слух, че имението е прокълнато. Той веднага се обадил на Стивън Кинг и двамата изпипали сюжета.

Кинг и Меленкамп възнамеряват да продължат да развиват мюзикъла. Официален албум-саундтрак ще излезе през март 2013 г. Дори се водят преговори постановката да се играе и на „Бродуей”.

Писателят обаче не е голям оптимист в това отношение: „Говорихме си за „Бродуей” още от началото. Джон вярва в преследването на най-високите цели. Но „Бродуей” в наши дни е шибан „Дисниленд”. Някакви дами със сини коси от Уестчестър Каунти. Идват с автобуси, за да гледат „Аида” или „Цар Лъв”. Казвам ви, все едно е увеселителен парк”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА