Last news in Fakti

16 Май, 2022 16:48 4 755 3

Джеймс Хетфийлд поднесе нещо рядко на бразилската публика ВИДЕО

  • джеймс хетфийлд-
  • metallica-
  • бело оризонте-
  • бразилия-
  • изповед

Фронтменът на Metallica с емоционална изповед на стадиона в Бело Оризонте

Завръщането на концертната сцена след пандемията предизвиква много емоции у музикантите от Metallica тези дни, въпреки че групата свири няколко пъти през последните години. По време на скорошното шоу в Бразилия, певецът Джеймс Хетфийлд поднесе на публиката рядък момент на гола емоционална уязвимост, говорейки за своята несигурност през тази нощ, пише loudwire.com.

Въпросното шоу се случи миналия четвъртък (12 май) на Estádio do Mineirão в Бело Оризонте. Малко след ударния "One" и точно преди да изсвири "Sad But True", Хетфийлд спря, за да говори с тълпата.

„Трябва да ви кажа, че не се чувствах много добре, преди да дойда тук. Чувствах се малко несигурен, сякаш съм старец и не мога да свиря повече — всички тези глупости ми минаваха през главата“, обясни певецът. „Така че говорих с момчетата и те ми помогнаха – толкова бе просто. Те ме прегърнаха и казаха: „Ей, ако се мъчиш на сцената, ние ти пазим гърба.“ И аз ви казвам, това означава света за мен."

След като Ларс Улрих, Кърк Хамет и Робърт Трухильо напуснаха обичайните си места на сцената, за да се присъединят към Хетфийлд за групова прегръдка, певецът добави: „И като ви видя там, аз… не съм сам. Не съм сам, нито вие сте".

През 2017 г. Metallica намалиха живите си изяви до 50 концерта годишно, като Хетфийлд обясни, че тялото му казва, че това е максимумът. През 2019 г. певецът влезе за рехабилитация след лечение на зависимости. През 2020 г., точно преди началото на пандемията, Хетфийлд се завърна на живо по време на шоу в Автомобилния музей "Петерсен", който показваше колекцията му от автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pompa

    3 6 Отговор
    Браво е пиянка,ша излижаш дори целия да трепериш,хората та искат
  • 2 ComfortablyNumb

    1 0 Отговор
    Велик! Гледах го на концерта за 40-годишнината ( първия) и там имаше едно емоционално изказване за депресията ... папа Джеимс си е емоционална разруха но точно за това написа голяма музика и големи текстове... Като познавам Америка, ако Хетфилд не беше толкова успял с Металика щеше да си е отишъл отдавана от свръхдоза ....
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Само си представете в такъв момент на откровенност , ББ да признае , че познава мис Бикини и Мата Хари ! Да се разплаче и да поиска прошка от хората ! Ни"къв шанс , нали ?