23 Октомври, 2024 14:26 556 5

Басистът на Metallica Робърт Трухильо стана на 60 ВИДЕО

  • робърт трухильо-
  • metallica-
  • рожден ден

Той е роден на 23 октомври 1964 в Санта Моника, Калифорния

Басистът на Metallica Робърт Трухильо стана на 60 ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Басистът на Metallica Робърт Трухильо навърши 60 години.

Той е роден на 23 октомври 1964 в Санта Моника, Калифорния. Преди да се присъедини към американската банда през 2003 г., свири с друга легендата Ози Озбърн.

Пълното му истинско име е Роберто Аугустин Мигел Сантяго Самуел Трухийо Веракруз. Баща му е бил учител в местната гимназия. Кариерата си на рок музикант Трухильо стартира в пънк метъл групата Suicidal Tendencies, на която е съосновател. През годините свири последователно в групите Infections Grooves и Black Label Society, като междувременно участва и в няколко турнета от фестивала Озфест като басист на Ози Озбърн, преди да премине през 2003 в Metallica, заемайки мястото на напусналия Джейсън Нюстед.

Трухильо е прочут със своя зрелищен стил на свирене и държание на сцената, като една от запазените му марки по време на концерти е да свири в почти клекнало положение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    13 0 Отговор
    Да е жив и здрав още толкова години!
  • 2 Роден в НРБ

    2 8 Отговор
    Металика я няма горе-долу откакто взеха този господин
  • 3 Металика

    3 3 Отговор
    Откак почина гения на тази музика Клиф Бъртън, металика създаде много малко което да се запомни. По инерция изкараха на гърба му толкова години. Ако беше останал жив, той с Кирки Хамет, щяха да напуснат групата, пиянските истории на Джеймс Хетфилд комплексарщината му заедно с тази на барабаниста, не е за всеки. Освен това, вече са изчерпани от идеи И въпреки всичко това, остават най-великата група в света.
  • 4 Пропуснали сте

    0 0 Отговор
    Още едно от имената му-имам някво усещане-на прабаба му от Танзания......
  • 5 БеГемот

    2 0 Отговор
    Дали похарчиха чувалите с пари тия предатели...винаги когато видя човек с тениска на миталика и му се присмивам повече и от тия с тениска на слипнот