31 Юли, 2024 19:30 3 652 5

Пускат билети за пенсионери за големия концерт на Йорданка Христова на 12 август в Античния театър

  • пловдив-
  • йорданка христова -
  • автобиографичната трилогия-
  • изповед-
  • античния театър

На 12 Август в Античния театър в Пловдив ще се състои концерт-спектакъла "Йорданка Христова - Завинаги" - реплика на големия концерт от ноември 2023 в зала 1 на НДК, който ознаменува началото на прощалното турне на певицата. На сцената ще прозвучат златните хитове на звездата, както и песни от последния албум "Обич разпиляна."

Пускат билети за пенсионери за големия концерт на Йорданка Христова на 12 август в Античния театър  - 1
Снимка: Костадин Кръстев – Коко

Йорданка Христова е готова с първи том от автобиографичната трилогия "Изповед", посветена на нейния живот, съобщи обичаната певицата.
Официалната премиера на автобиографията ще бъде наесен, издават от екипа на Христова.

На 12 Август в Античния театър в Пловдив ще се състои концерт-спектакъла "Йорданка Христова - Завинаги" - реплика на големия концерт от ноември 2023 в зала 1 на НДК, който ознаменува началото на прощалното турне на певицата.
На сцената ще прозвучат златните хитове на звездата, както и песни от последния албум "Обич разпиляна."

Поради големия интерес към концерта , организаторите от UPI Events пускат специални билети за пенсионери на цени от 20 лева, които могат да бъдат закупени срещу предоставен документ само на физическите каси на Ивентим.

Спектакълът "Йорданка Христова - Завинаги" ще разкаже за музикалния път на певицата, която от 60-те годни до днес неизменно остава еталон за глас, артистичност и класа в българската поп музика.

„Всяка среща с моята публика е вълнение и изпитание. Благодаря на съдбата, че съхрани гласа и енергията ми, защото те са важни за един артист, когато е на сцена“, споделя Христова.

На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти.

Пускат билети за пенсионери за големия концерт на Йорданка Христова на 12 август в Античния театър
Снимка: Костадин Кръстев – Коко


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майло

    5 1 Отговор
    Е то ако дойдат 100 пенсионера 20 лв = 2000лв къде им е кяра 🤷🏿‍♂️
  • 2 Орел

    5 6 Отговор
    Това са много пари! Тя да не се мисли за Лили Иванова.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Те освен

    11 1 Отговор
    пенсионери други ще ходят ли въобще на тоя концерт?
  • 5 бен Ходжа

    7 2 Отговор
    Браво, Данче. Пак доказа, че си номер едно. Онази твоя "врагиня" баба Лили иска по 80-100 лв. от пенсионерите. Твоят глас сега звучи много по-добре от гласа на Лилет, която грачи ужасно на сцената.