8 Ноември, 2022 12:57 827 0

Спилбърг представи автобиографичния си филм (ВИДЕО)

  • стивън спилбърг-
  • автобиографичен филм-
  • премиера-
  • режисьор

Филмът проследява живота на измисления персонаж Сами Фейбълман, базиран на живота на самия Спилбърг

Спилбърг представи автобиографичния си филм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Стивън Спилбърг представи новия си филм в Лос Анджелис, предаде Ройтерс.

Режисьорът и актьорският състав на продукцията с автобиографични мотиви "Семейство Фейбълман" ("The Fabelmans") събраха овации на червения килим в Лос Анджелис в неделя. Филмът проследява живота на измисления персонаж Сами Фейбълман, базиран на живота на самия Спилбърг. Сами обича филмите и открива мрачна семейна тайна, която променя визията му за света.

Тони Къшнър е съсценарист и продуцент на "Семейство Фейбълман". Сред актьорите във филма са Мишел Уилямс, Пол Дано, Сет Роджън, Гейбриъл Лабел, допълва БТА.

"Стивън винаги беше тук и казваше: "Не, майка ми не би постъпила по този начин. И ние се съобразяваме, защото това е Стивън", каза Къшнър пред Ройтерс. "Не бих го подтикнал да прави нещо, което не е достоверно за неговото семейство".

Оукс Фегли, който играе ролята на гимназиалния побойник Чад Томас, също каза, че филмът е много важен за Спилбърг, защото историята е базирана на живота на семейството му и разкрива детайли от личността му.

"Семейство Фейбълман" ще дебютира в кината в САЩ на 11 ноември. Световната премиера на филма беше през септември на кинофестивала в Торонто.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА