Last news in Fakti

22 Септември, 2023 20:43 2 777 7

Легендата Майкъл Кейн си казва "Сбогом" с актьорството

  • майкъл кейн-
  • актьор-
  • кино-
  • филми

90-годишният актьор е готов да се пенсионира от киното

Легендата Майкъл Кейн си казва "Сбогом" с актьорството  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След дълга, успешна и запомняща се кариера, в която има близо 200 актьорски изпълнения, датиращи от близо век, Майкъл Кейн обяви плановете си да се оттегли от сцената. Според неотдавнашна публикация на The Hollywood Reporter актьорът от "Тенет" планира да сложи край на кариерата си, след като завърши продукцията на предстоящия филм "The Great Escaper".

Носителят на "Оскар" ще участва във филма заедно с покойната Гленда Джаксън, която почина трагично по-рано тази година, пише БГНЕС.

По време на разговор с The Hollywood Reporter Майкъл Кейн се пошегува, че по същество вече е в пенсия, тъй като вече е приключил снимките на "The Great Escaper" и в момента не планира да се появява в други роли. Според IMDb 90-годишният английски актьор все пак ще се появи в предстоящото продължение на филма "Зрителна измама" ("Now You See Me 3"), но все още не е ясно в какъв обем ще бъде ролята му във филма. Съобщението за пенсионирането на Кейн накара много фенове на франчайза да предположат, че появата му във филма ще бъде поднесена изцяло чрез ретроспекции и изтрити сцени, заснети за предишните два филма от франчайза, чиито премиери бяха съответно през 2013 и 2016 г.

Разбира се, сюжетът на "Зрителна измама 3" се пази в строга тайна, а участието на повечето от главните актьори от предишните филми все още не е потвърдено.

Това е в допълнение към продължаващите стачки на WGA и SAG-AFTRA, които заплашват да заключат всяка филмова продукция в обозримо бъдеще, докато ръководителите на AMPTP не се съгласят да се върнат на масата за преговори, за да предложат справедлива сделка на работниците и синдикатите в цялата индустрия. Засега всички признаци сочат, че "The Great Escaper" е последният филм на Майкъл Кейн в неговата почти стогодишна актьорска кариера.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много жалко

    11 1 Отговор
    Той е великолепен актьор!
    Но, по-добре, иначе ще започне да се снима в тъпи филми.
  • 2 Просто човек

    12 1 Отговор
    Поклон. Велик си!
  • 3 РЕАЛИСТ

    1 14 Отговор
    Майкъл Кейн е един от най-известните джипсита в света. Другите са Елвис Пресли, Чарли Чаплин и Тайсън Фюри.

    Коментиран от #4

  • 4 Гледайте пак простата

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Копейка

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бобошен

    0 0 Отговор
    Ами крайно време му е. Стига толкова.
  • 7 456

    1 0 Отговор
    След дълга, успешна и запомняща се кариера, в която има близо 200 актьорски изпълнения, датиращи от близо век - мисирко безпросветна, искаш да кажеш, че кариерата му е на 100 години, а той самияе примерно на 120??? Откъде ви намират такива...по кофите ли ви събират???