Last news in Fakti

27 Септември, 2023 13:15 1 425 2

"Ролинг стоунс" пускат нова песен с Лейди Гага и Стиви Уондър

  • ролинг стоунс-
  • нова песен-
  • нов албум-
  • лейди гага-
  • стиви уондър

Друга песен в новия албум "Bite My Head Off" е с участието на Пол Маккартни на баскитаратa

"Ролинг стоунс" пускат нова песен с Лейди Гага и Стиви Уондър - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Група "Ролинг стоунс" обяви, че в четвъртък ще издаде сингъла "Sweet Sounds of Heaven" с участието на Лейди Гага и Стиви Уондър, съобщи Билборд.

Песента е включена в 26-ия студиен албум на групата "Hackney Diamonds", който е първият с оригинални песни от 18 години. Той е и първият, записан след смъртта на Чарли Уотс.

Друга песен в новия албум "Bite My Head Off" е с участието на Пол Маккартни на баскитарата. Елтън Джон свири на пиано в "Get Close" и "Live By the Sword".

Две от песните в албума са записани преди смъртта на Чарли Уотс през август 2021 г. и той свири на барабаните - "Mess It Up" и "Live By the Sword".

Албумът, който завършва с кавър на песента на Мъди Уотърс, вдъхновила името на групата, е записан в Лос Анджелис, Лондон, Насау и Ню Йорк. "Hackney Diamonds" ще излезе на 20 октомври. В началото на септември група "Ролинг стоунс" представи първия сингъл от новия албум - "Angry", припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    2 2 Отговор
    Велика рок банда
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.