Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 10:31 856 9

Стефан Командарев започва снимки на новия си филм „Made in EU”

  • стефан командарев-
  • режисьор-
  • нов филм-
  • снимки

Търсят се статисти от близките градове, за да станат част от новия филм на режисьора

Режисьорът и продуцент Стефан Командарев започва снимки на най-новия си филм „Made in EU”. Работата по новата лента стартира още през 2020 година, а от началото на 2024-а екипът репетира с актьорите по сценария.

Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм ще застане Веселин Христов. „В България, стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели“, споделя Командарев.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем като се очаква снимките да стартират през месец март. В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от COVID-19.

Новият филм на Стефан Командарев ще даде шанс и на желаещи от местата на снимките, които да се пробват на снимачната площадка и да усетят тръпката от работата по създаването на филм. Всеки от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем, може да се яви на кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    1 2 Отговор
    Непременно трябва да се опише във филма как шефът я натиска да се ваксинира и я заплашва с уволнение, ако не го направи.

    Коментиран от #2, #6, #8

  • 2 честен ционист

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трол":

    По-скоро ще правят реклама на тия обезлюдени райони за новите гости от сектор Газа.
  • 3 ТаУмВзе

    6 1 Отговор
    Филмче а! Иде реч за Пране на кинти от Национален филмов център. Щото Българското кинце не съществува отдавна. Не познавам хора, които Доброволно да изгледат нов български филм. Камо ли да си Платят за тва мъчение.
  • 4 ффф

    6 0 Отговор
    Това ако пак е със държавни пари, тоест с моите, вече ще си искам процент от печалбата. Киномафията станаха бетер зърнарите и наркотрафикантите. Последните поне не ме крадат като тези и не цуцат от държавния бюджет.
  • 5 Стеф БГ

    2 1 Отговор
    Защо заглавието на един български филм е на чужд език ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Жоро

    0 0 Отговор
    На всички ни липсваха хубавите български филми. Стефан Командарев и още двама,трима български режисьори в последните години запълниха тази празнина.
    А той просто няма лош филм!