Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 15:49 2 949 2

Десислава и Nana представиха общо парче

  • десислава-
  • nana-
  • представят-
  • парче-
  • cotton candy

Музиката и текстът на Cotton Candy са дело на Nana и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish

Броени дни след като отново подписа договор с най-голямата музикална компания, с която навремето стартира успешната си музикална кариера, Десислава представи новата си поп песен. Това е дуета с известния от 90-те години рапър Nana.

Изпълнителят на „Let it rain“, “Remember The Time” и “Lonely” поканил Деси и 3 години по-късно песента „Cotton Candy“.

„Още при първата ми среща с Деси, преди няколко години, бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Тя има изключителен глас. Още преди работата върху парчето и видеото към „Cotton Candy“ усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли“, заяви Nana.

„Бях горда когато Nana избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла „I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”, сподели Десислава.

Музиката и текстът към парчето са дело на Nana и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish. Върху финалния вариант на песента „Cotton Candy“ музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. В него участват красивите момичета от балет „Fame”.

Певицата се връща в „Пайнер“ след 11 години раздяла, но това не означава, че ще издава само поп фолк – „Ще пея всичко, което мога и което ми доставя удоволствие. Момичето от Раднево все още го има в мен, така че вярвайте ми – ще остана земна и непрефърцунена“ – с усмивка заяви Десислава.

„Прецених, че моите почитатели заслужават песните ми да достигат по-лесно до тях. Усетих явна нужда от реклама и подкрепа на музикална компания. Може би ми омръзна и да бъда сама... Оказа се, че нямам достатъчно стимул, когато не съм в конкурентна среда, да творя и да правя максимално добри продукти. Малко по-мързеливо си я карах и може би това сега е някакво пробуждане“, каза певицата пред signal.bg .

Тя ще направи повторния си дебют на 1-ви декември в зала 1 на НДК, когато телевизия Планета ще отбележи 13-ия си рожден ден с голям концерт.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошo

    0 0 Отговор
    Един от идолите на 90-те.Защо се занимава с чалгарка тоя човек бе?
  • 2 igniter

    0 0 Отговор
    WTF?!