Last news in Fakti

2 Март, 2023 16:15 5 797 6

ДесиСлава изненада с напълно нова визия (СНИМКА)

  • десислава-
  • нова визия-
  • брюнетка

Певицата вече е брюнетка

Пълна трансформация е преживяла певицата с ангелски глас ДесиСлава. Тя няма нищо общо с предишната си визия. В момента визията ѝ е изцяло подновена и освежена - косите са подкъсени, леко накъдрени и решени в кафявата, шоколадова, гама. Това може би я прави малко делова, но е някак си по-стилна, отколкото когато беше блондинка.

Тялото ѝ също е променено, при това към по-добро. Отслабването на изпълнителката се вижда вече от всички и не е от фотошоп. Това е похвално, защото диетите винаги са нещо много трудно за спазване, защото за тях трябва упоритост и постоянство, пише woman.bg. Не се знае дали в живота на Деси има нова любов и на какво се дължи това разхубавяване, засега това остава загадка. Но последователите ѝ са категорични, че тя заслужава свестен и сериозен мъж, който да я прави щастлива, а не и дечко както предишните.

Коментарите също са красноречиви: "Ееее крайно време беше да си брюнетка! Много ти ходи този цвят на косите, Деско! Някак си те прави по-свежа и лицето ти изпъква, а бе хубавица!" "С този цвят си супер!!! Даже за мен лично изглеждаш по млада и свежа!!!"

Въпреки това има и почитатели, които предпочитат да си е руса: "Хубаво е жената да сменя прическата от време на време, това сякаш ми дава някаква нова сила, но се обзалагам, че отново ще се върнеш в клуба на блондинките" "Определено русото повече ти отива, имаш нужда от промяна, но със сигурност пак ще си върнеш русия цвят"


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забелязъл

    12 4 Отговор
    Мяза на транс джейндър.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Не и не

    13 3 Отговор
    Същата селенееща бухта си е! Ако броите фотошопа и филтрите за нова визия - може! Селянка с наистина хубав глас! Ама селянка!
  • 4 Гост

    7 0 Отговор
    Деси Слава си е брюнетка по дефолт. Така си беше в началото, когато изгря и много й отиваше. Изобщо не знам защо се изруси. Русото въобще не беше нейният цвят. Тъмната й коса я прави по-млада, по-слаба, по-хубава.
  • 5 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    4 1 Отговор
    Сентенция, която измислих току-що:
    Цветът на косата няма никакво значение, щом пазвата е голяма...
  • 6 цербер

    5 0 Отговор
    Косите й са боядисани,а не решени в кафявата, шоколадова гама. Те не са математическа задача.