22 Септември, 2016 01:30 5 093 0

Има виновен за смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън

  • кристина-
  • хюстън-
  • гордън-
  • съд
Има виновен за смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън - 1
Снимка: БТА/АР

Отговорен за смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина е гаджето й Ник Гордън. Това постанови съдия Джаксън Бедфорд от Атланта в един от най-шумните процеси отвъд Океана. Магистратът призна приятеля на момичето за "юридически отговорен" за трагичната й гибел.

Дъщерята на Уитни и рапъра Боби Браун бе намерена в безсъзнание във ваната си на 31 януари 2015 г. Трагедията е идентична на тази, при която почина певицата. Боби Кристина почина, след като беше 6 месеца в кома. Решението на съдията обаче не означава, че момчето ще лежи в затвора.

Процесът започна по искане на близките на Боби Кристина, които искат от Ник 50 млн. долара обезщетение за кончината й. "Той прояви неуважение към съда и автоматично губи делото, но има право да обжалва", изтъкна в заключение Джаксън Бедфорд.

Фактите по мистериозната смърт на 22-годишното единствено дете на поп дивата и скандалния хип-хоп изпълнител не са разглеждани по същество и не е ясно дали наистина Гордън я е убил. Резултатите от аутопсията на Боби Кристина показват, че преди инцидента тя е пила алкохол и е взела морфин и кокаин в комбинация с лекарствата, които е използвала за лечението на депресията си.

Прокуратурата отказва да подведе под отговорност момчето за убийство и срещу него се води само гражданско дело.

Ако реши да обжалва присъдата на магистрат Бедфорд, Ник ще се изправи в процес със съдебни заседатели, които като нищо могат да го осъдят на рекордната глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА