Last news in Fakti

2 Май, 2019 18:10 15 601 22

Истината за невръстните проститутки в Кения

  • кения-
  • проститутки-
  • ужасяваща история-
  • момичета-
  • непълнолетни

Често това са момичета на 14 или 15 години, принудени да работят, за да изхранват семействата си

Истината за невръстните проститутки в Кения - 1
Снимки: shutterstock

Колкотo повече се отдалечават от столицата на Кения, толкова повече възможности се откриват пред т.нар. секстуристи.

Много километри пясъчни плажове, океан и никакви табута. Момбаса е истински рай за тези, които жертвите на сексуална експлоатация биха искали веднага да изпратят в ада. Имиджът на Кения се създава от хотели от среден клас. Европейците, чиято възраст е преминала 50 и повече години, се срещат там с кенийки, чиято възраст уж е преминала 18 години. Така уж се спазват всички правила в играта на любовта. Но това е само на пръв поглед ... Тези момичета са елитът на кенийския секс бизнес.

Колкото по-далече са от столицата на Кения, толкова по-добре е за секс-туристите. Много километри пясъчни плажове, океан и никакви табута. Момбаса е истински рай за тези, които жертвите на сексуална експлоатация биха искали веднага да изпратят в ада.

Истината за невръстните проститутки в Кения

Таксата от $ 10 е само началната цена, след което те могат да повишат цената в зависимост от това дали туристическият сезон е висок или нисък. Всички те са от най-бедните райони на страната, където изобщо няма работа. Има проститутки от по 14 години или 15, въпреки че момичетата изглеждат много по-възрастни. Детската проституция е навсякъде...

Момичетата се оказват в това положение, защото основният проблем в Кения е бедността, наистина много високото ниво на бедност. Родителите не се интересуват от децата, те не се грижат за тях и така дъщерите са принудени да напуснат семействата си. Има много малки момичета, които се занимават с проституция, благодарение на което могат да плащат за храна и дрехи.

Въпреки факта, че в Кения активно се откриват фондове и помощни центрове за такива момичета, днес проблемът остава нерешен и такива проститутки активно работят на улицата.

Най-тъжното в тази история е, че тези млади момичета забременяват и имат деца, които ги чака същата съдба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тука е по зле

    114 2 Отговор
    Жалко за момичетата наистина,но като гледам излиза,че в България е по зле.Тука циганетата забременяват на по 12-13 години и то с любезнато съдействие,наречено бездействие на държава,БХК,НПО-та един билюк-биле някакви техни си ромски обичаи и правила.На всичкото отгоре,това се случва и при наличието на крути ЗАКОНОВИ мерки у нас.
  • 2 Биде

    53 6 Отговор
    Гадост!!!Синьо-черни, болни, мръсни и какво ли още не!!! Свършиха ли евфопейските к....и, та стигнаха до Африка или ги привлича евтинията???!!!

    Коментиран от #13

  • 3 месара

    78 3 Отговор
    наще кенийки на 15 г. деца имат!
  • 4 Емил

    36 4 Отговор
    Щом има търсене - ще има предлагане! Законът не спира извратеняците! След ткива похождения се чудят защо се преражда с вроден диабет или защо умират от инфаркт и инсулт!
  • 5 Човештинка

    13 13 Отговор
    Топло мясо па и църно идеално
  • 6 русенец

    38 2 Отговор
    То не е само от бедността! До достойнство е И булгаристанските "девойки" се научиха, че с разтворени крака се живее по-леко.
  • 7 Лора

    8 3 Отговор
    Тук в БГ възрастни, а в Кения млади проститутки, то е така, защото кенийките по рано се развиват..!
  • 8 До БЪЛГАРИТЕ

    42 4 Отговор
    Не негрите в България! За 6000 години изучени от историята африканските негри не са изобретили нищо. Нито писменост, нито обработка на тъкани, нито календара, нито плуга, нито прокарване на пътища, нито железницата, нито мореплавателни съдове, нито система за изчисление, нито даже колелото. Те, както е известно, никога не са опитомявали диви животни за използването им в селското стопанство (макар че , около тях изобилства от силни и послушни животни) Единственото средство за транспортиране на товари, което им е било известно е поставянето товара на горната част на кръгловатите им глави. За да защитават жилищата те не се отдалечавали много от хижиците си, измазани с кал, за създаването на които и на далеч по надеждни укрепления е способен даже бобъра.

    Коментиран от #20

  • 9 До БЪЛГАРИТЕ

    41 4 Отговор
    Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.

    Congo, the Hulk through Hell (full
  • 10 До БЪЛГАРИТЕ

    25 4 Отговор
    Каква е доброто за едно общество, когато малоумните, престъпниците и болните се размножават? Цигани и негри едни и същи проблеми създават.
  • 11 До БЪЛГАРИТЕ

    18 2 Отговор
    Какъв е процента на спинозните негри в Африка? Четох някъде от 19%-40% от негрите в Африка са спинозни!
    Никакви негри в България! Даже и да са най-добрите спортисти!

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 vasik atanasova

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Биде":

    европа е срината
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 s7un7

    5 1 Отговор
    Бетер циганите, правят деца и ги зарязават, Господ не напразно е разделил хората от маймуните
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 The TRAPPER

    3 1 Отговор
    10 долара ??? За 10 долара хващам комшийката и я пердаша цяла нощ !
  • 20 Bossman

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "До БЪЛГАРИТЕ":

    В страни като Кения,Мали,ЧАД и др.,причината е лошото управление и високата религиозност.Смята се че на момичетата не им е нужно да учат.Те трябва да раждат деца и това е.Така се разсъждава.Това не води до никакъв напредък.А има толкова много потенциал.Не е вярно че негрите са глупави,има толкова много чернокожи спортисти,професори,учители и т.н.

    Коментиран от #21

  • 21 До БЪЛГАРИТЕ

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Bossman":

    Като тебе говори човек, който е виждал негри по филмите или няколко тук таме.
    Аз говоря за средни величини!
    В шаха най-добрия негър е с ело по-малко от 2490! Белите най-добри шахматисти над 2820! Огромна е разликата между тях! Да не говорим, че от всичките гросмайсторите има само двама негъра и то те са смес с бял родител. Никога негър няма да може да стане първи в света в която и да е област къде се изисква основно интелигентност! Никога!
    Без да сте проучили предмета на разговора не говорете. Негрите са изостанала раса, имат си Африка, там да си живеят.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.