Last news in Fakti

28 Юни, 2020 16:32 2 701 8

Лео Ди Каприо организира звездно парти за гаджето си (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • гадже-
  • парти-
  • яхта-
  • нина добрев-
  • камила мороне

Нина Добрев бе сред гостите на събитието, което се проведе на яхта

Лео Ди Каприо организира звездно парти за гаджето си (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Невероятно звездно парти организира Леонардо ди Каприо за рожденния ден на своята по-млада половинка - Камила Мороне.

Връзката на 45-годишният актьор и 23-годишната му приятелка става все по-силна с всеки изминал ден. Именно това твърдят близки на актьора, които също така признават, че в последно време той е много променен.

"По принцип Лео е много независим и прекарва по-голямата част от времето си с приятели... Но от началото на пандемията, той е с постоянно с Камила. Истината е, че обича да бъде с нея и двамата са неразделни - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Нещата изглеждат наистина сериозни. Вече няколко месеца са изолирани в къщата му", твърди източник на сп. "People".

По-рано през този месец Мороне навърши 23 години, а нейният любим реши да ѝ направи специална изненада за случая с яхтено парти в каубойски стил.

Ди Каприо беше един от малкото гости, който носеше маска по време на многолюдното събитие, което някак се опита да потъпче правилата  за безопасност, наложени заради новия коронавирус. Поканените носеха каубойски шапки и облекло в стила на дивия запад.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone news ♡ (@acutecamila) on Jun 21, 2020 at 2:34pm PDT

Голямата частна яхта, с впечатляваща дължина от 43 метра, на която организира тържество в нейна чест, отплува от Лос Анджелис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone news ♡ (@acutecamila) on Jun 21, 2020 at 2:32pm PDT

Сред гостите, уважили младия модел, бяха Нина Добрев, пристигнала с гаджето си Шон Уайт, както и колегите на екранния Джак Доусън - Кевин Конъли и Лукас Хаас. За разлика от повечето присъстващи, които не носеха препоръчителните маски за лице, рожденичката и партньорът ѝ стриктно спазиха това правило.

Забавата, протекла в бляскав холивудски стил (и как иначе?), започна в 11:00 ч. преди обед и приключи в 04:30 ч. на следващата сутрин. Темата на партито бе "каубой" и поради тази причина почти всички носеха подходящи шапки. Отивайки към плавателния съд, папараци успяха да заснемат влюбената двойка.

Ди Каприо и Мороне са заедно от декември 2017 г., но връзката им стана публично достояние едва през август 2018 г. Последното официално събитие, на което моделката придружи Леонардо, беше филмовия фестивал в Кан през 2019 г., а на тазгодишните Оскари актьорът се появи на червения килим под ръка със своята майка, но по време на церемонията до него бе и Камила - двамата пристигнаха поотделно, но се събраха в залата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    ми естествено има пари как иначе с младо гадже
  • 2 Табаков

    6 2 Отговор
    Хубаво е момето. Да са щастливи!
  • 3 Като аспирина

    6 5 Отговор
    Лео, не те харесвам....!
  • 4 Леонардо Ди Каприо

    6 2 Отговор
    И аз теб комши :3
  • 5 Грейс

    6 1 Отговор
    Малииий 2т часа 7 дни в седмицата заедно? Това е ужас!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Комши 4

    3 1 Отговор
    Кой та, пита, кой гащи номер носиш, всичките етноси се оприличавате на известни хора, брех да му се не види...!
  • 8 Лео прогрознял ;/

    1 0 Отговор
    Тоя Леонардо ди Каприо едно време беше много хубав ама сега е одъртял, надебелял, прогрознял. Трябва да е благодарен, че това готино момиче се е хванало с него.