Last news in Fakti

5 Юли, 2020 15:24 11 544 20

Родни звезди въртят кръчми по морето

  • ники михайлов-
  • коцето калки-
  • кръчми-
  • по морето-
  • веселина чилева-
  • кацарова

Една от тях е футболистът Николай Михайлов

Кацарова която грабна голямата награда в третия сезон на MasterChef ще обедини сили с една от любимките в конкурентното предаване Hell's kitchen Веселина Чилева. Двете подготвят летен ресторант в една от най-красивите части на Созопол.

"Локацията, която ще е наш домакин за цели 10 седмици, е класическо малко семейно хотелче към което има огромна тераса с басейн и умопомрачителна гледка към морето“, обяви Кацарова

С ресторантьорски бизнес може да се похвали също футболистът Николай Михайлов. Възлюбеният на легендарната плеймейтка Николета Лозанова има няколко заведения, последното от които е морско. Стражът на Левски атакува Черноморието и по-точно Лозенец. Избрал е сърцето на курорта и неслучайно. Лозенец е сред любимите летни дестинации на семейството му от години. Баща му Борислав Михайлов и съпругата му Мария често могат да бъдат забелязани там.

Музикалният продуцент Атанас Янкулов има заведение в Ахтопол. Стартира начинанието напълно под въздействието на емоции. Влюбва се в гледката и решава да опита. Местните са очаровани от идеята на Атанас. Ахтопол никога не е имал нощно заведение, а мисълта, че с откриването му ще дойдат и едни от най-обичаните музикални звезди, успява да убеди жителите, а и туристите, че това е план, който си заслужава. За съжаление, през годините ресторантът запада, това провокира друга звезда да се намеси. Готвачът Иван Манчев се задава и се заема със задачата в своето предаване „Кошмари в кухнята“.

Това, което ядосва Манчев са написаните на ръка менюта и липса на ястия. Разбира се, щастливият край настъпва с общи усилия.

През изминалата година стана ясно, че жената на Коцето Калки - Мартина ръководи общата им фирма. След като двамата вдигнаха сватба регистрираха и съвместна компания на плажа. Те въртят бар, а заведението се намира в луксозния и предпочитан от представители на българския хайлайф курорт Свети Влас. Барът се намира в един от комплексите близо до пристанището. В него се организират всякакви тържества, детски рождени дни. Заведението носи името на Калки. Обичано е най-вече заради вечерите с караоке, пише в. "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хлъц

    74 2 Отговор
    Значи никога в Лозенец повече
  • 2 Мунчо

    80 0 Отговор
    Затова ли Малката перука е станал 120 кила? Като иска да е кръчмар, да се отказва от футбола, да освободи място на някой друг поне

    Коментиран от #9

  • 3 Кръчмарю

    25 1 Отговор
    ,,Дай да пием,,за твоя сметка...!
  • 4 Арсенал Казанлък

    47 4 Отговор
    Еврикаааа.....Значи за това бяха големите реклами по тв. За това разни родни звезди плюха нагло за гръцкото и турското море....
    Значи родно море.....повече НЕ
  • 5 То пък

    38 0 Отговор
    като ще се затърчи някой към кръчмите им , стой та гледай !
  • 6 Ха ха ха ха ха ха

    28 2 Отговор
    Сладко ли е мародерстването фирмаджии ?
    Един 🖕 от Гърция и редовно да си го ползвате.
  • 7 mazen

    34 1 Отговор
    Всичките тия се меткат на лесни кинти. Как пък некоя мутра или "звезда", не се излъга да произвежда нещо? Се барове, кръчми, дискотеки...

    Коментиран от #10

  • 8 YUI

    18 1 Отговор
    Вени, що те влече към чалга новините толкова бре моме, да споменеш Созопол и да не кажеш ресторанта на Хилда Казасян? Независимо кои и колко "***звезди" са решили да отворят ресторант, най-вкусните места остават на професионалистите, а това по морето са старите рибари. Вени, само питай около Бургас или Созопол за Морски сговор и после пиши за ресторантите на "звездите".
  • 9 Гост като гост

    28 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Че тоя кога е бил читав футболист ?
    Слагат го на вратата зарад тате, иначе няма кой да го погледне.
  • 10 Така е най лесно

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "mazen":

    И най лесно се перат милиони..нищо не произвеждаш само оборудваш веднъж капанчето да е лъскаво и почваш да щракаш обороти на касовия а менюто от скъпо та прескъпо та по лесно да се перат милионите..викаш приятели познати да се моткат там за клиентела за пред околните че е пълно и си готов с изпраните пари
  • 11 Тоа плешивия и баща му

    22 0 Отговор
    Въртят черно тото и мачовете са уредени и грабят милиони това са вашите милиони отделно държавата ги спонсорира яко и живот си живеят резултати не им требват само да се търкалят по тревицата да уреждат мачове помужду си да земат луди пари за да уреждат синчетата на тоа и оня да тичат по ливадите с ужким големи обещания😂😂😂и си тредкат манекенките прават си заведения да си перат парите от уредените мачове карат си бентлитата и ви се подиграват как сте глупаци че ги правите още по богати😂😂😂😂а агитките пък са наи големите изтърбушлеци бият са ръгат са за нищо😂😂
  • 12 радев

    13 0 Отговор
    Да не би да очаквате да копат картофи?
  • 13 Всеки софийски посерко

    17 0 Отговор
    Си мисли, че “морето” умира за неговите левашки бизнес и кулинарни напъни! Що, бе? Що мислите, че извън София некадърността ви личи по-малко?

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Те залагат на

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Всеки софийски посерко":

    Глупастта на туриста и че ше го ограбят като иде там
  • 16 333

    1 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=VMV0oVN70aY
    Гледайте го от началото до края, който е умен, ще схване, политкоректниците да не го гледате, острият език не е за вас.
  • 17 НЯКОЙ

    6 1 Отговор
    Лозенец е едно усрано село.Там не бих стъпил повече ,лайняната вуняща река влиза на плажа и познайте каква е водата,а балъците си мислят че са на курорт !!!!
  • 18 Komapak

    1 0 Отговор
    Не стреляйте по пианиста, той толкова си може😂
  • 19 пич

    2 0 Отговор
    Ако искаш да видиш някой и го няма в София , ходи на село Лозенец.
  • 20 Вуйо

    0 0 Отговор
    На тате вратарчето