Last news in Fakti

17 Януари, 2021 12:45 10 265 15

Щастие след изневярата при родните звезди

  • щастие-
  • изневяра-
  • звезди

Идеята за звездни изневери винаги се свързва с любовния четириъгълник на Валери Божинов, Алисия, Николета Лозанова и Ники Михайлов

Много от родните звезди, които разтуриха славните си връзки, в момента живеят живота, който са искали, без да съжаляват.

Пресен пример е историята на поетесата и бизнес дама Дони Чачова. Носителката на титлата Мисис баба хвана брачния си партньор, който е бивш кмет на Стрелча - Стойно Чачов в изневяра. За това призна Дони в социалните мрежи. Там тя публикува скрийншотове, запечатали дръзките свалки на мъжа ѝ. Дони признава, че е живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът е имал множество паралелни връзки през цялото това време. Тя не крие болката си, но е категорична, че няма да крачи с досегашния си любим - от една страна защото не може да прости, а от друга, че е живяла с идеализираната версия на партньора си.

Същото отчасти твърдеше певицата Андреа. Раздялата ѝ с Кубрат Пулев предизвика множество реакции сред феновете. Тя споделя, че е живяла в измислен свят, но признава, че сама е виновна за визията на щастлива двойка. След изневярата на Кубрат, двамата се разделят но и днес продължават да работят и да се развиват събрани в различни сфери, но в личен план отдавна са разделени. През 2020 година певицата публикува компромати за изневерите на боксьора, които не бяха коментирани от него.

Любовните кавги в попфолка провокират още по-голям интерес. Такава беше историята на певицата Кали и и партньора ѝ Влади. Музикалната звезда бе зарязана, а като причина Влади изтъкнал паралелните ѝ връзки, липса на време заради нощните ѝ участия и приемане на забранени субстанции. Стигна се до съд заради попечителство над третото момче на Кали - Александър. Изневярата е била край за отношенията с Влади и начало на връзката ѝ с Атанас - така се казва сегашното ѝ гадже.

Пълна противоположност е връзката на Емилия и бизнесмена Жорж Башур. Певицата която преживяваше изневерите на Коко Динев, взе тежко решение да прекрати завинаги отношенията си с бащата на децата ѝ. Това се оказа една от правилните стъпки, тъй като днес освен успешна е и силно обичана жена. През 2018 г., с Жорж си казаха "да“ и оттогава той се грижи за нея и наследниците ѝ.

Едни от най-многодетните бг татковци Благой Георгиев, първо измами жена си Христина, а след нея на лъжите му се върза Есмер Омерова. Последната паралелна връзка на Благо му излиза прескъпо, тъй като роднините на рускинята го оставиха без нищо. Това не го натъжи, защото той попадна в прегръдките на краставицата Златка Райкова, която му роди момче. Благо има още две деца от Христина и едно момче от Есмер.

Моделът Алекс Петканова е една от най-одумваните звезди, що се отнася до разкрити изневери. Тя попадна под словесните удари на обществото след като Даниел Петканов, в момента неин съпруг, разкри фрапантна кореспонденция между нея и част от любовниците ѝ.

Идеята за звездни изневери винаги се свързва с любовния четириъгълник на Валери Божинов, Алисия, Николета Лозанова и Ники Михайлов. След като събираха, разменяха, разделяха, близки до Божинов останаха с впечатление, че най-накрая той е намерил сериозна половинка в лицето на сръбкинята Биляна Дол. Изненадващо или съвсем не, Божигол пак започна с изневерите и сръбкинята го разкара след поредната му паралелна връзка, пише "Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Г аньо

    26 1 Отговор
    Алекс коте точно си за мойта чушка:)
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    13 10 Отговор
    след изневяра не може да има щастие ИЗНЕВЯРАТА е лошо нещо престъпление и трябва да се преследва от закона ако обичаш някого не му изневеряваш но света се забърка ние в град КАЗАНЛЪК не си изневеряваме

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Директора

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    То вие там всички сте от боята.
  • 4 един от стадото

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    то и вас трябва да ва преследва закона, ама пуста демокрация

    Коментиран от #5

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "един от стадото":

    не господине нас не защото ние НЕ си изневеряваме НИКОГА може би не сте ме разбрали правилно предниа коментар иначе и ас не харесвам демокрацията
  • 6 Шопо

    5 0 Отговор
    Бизнесът на Дони Чачова е свързан най-вероятно с оборота на миндофията и ???!!!
  • 7 киро Жарта

    13 2 Отговор
    Тия на снимката че ги мандръсам и двамата ! Ама че почна от зъбатия ,а курв€то че го оставя за десерт !
  • 8 ghghh

    8 0 Отговор
    какви звезди
  • 9 съби

    6 3 Отговор
    Краставицата Златка
  • 10 Баш Бащицата

    10 3 Отговор
    Звезди? Ако напиша какви са и ще ме изтрият.... Абе, я.....
  • 11 Алфа Чакал

    18 2 Отговор
    Страхотна снимка.Лошото е ,че не се вижда ,че Алекс си е сложила колан с изкуствен член и го е изтряскала на Петканов.Погледнете пак снимката.
  • 12 хасан

    7 1 Отговор
    ама кви са тия двамата олиго..... че постоянно ни занимавате с тях
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Medi

    2 2 Отговор
    Добре че съм извън елита... Много ухае на писинг парти...
  • 15 8393

    4 1 Отговор
    Алекс не е изневерявала, а просто е работило момичето като вип команьонка. друго е :)