Last news in Fakti

9 Март, 2021 12:06 11 257 4

Симона Загорова посвети песен на новородената си дъщеря (ВИДЕО)

  • симона загорова-
  • песен-
  • радост-тревога-
  • поп фолк певица-
  • глория-
  • илия заговор-
  • дъщеря-
  • бебе-
  • майка

Певицата записа нова версия на "Радост-тревога", която преди 21 г. родителите ѝ създадоха за нея

Симона Загорова, която стана майка наскоро, направи трогателен подарък на дъщеря си, посвещавайки ѝ песен. Но вместо да заложи ново парче, тя предпочете да направи свой собствен вариант на песента "Радост-тревога", която родителите ѝ Глория и Илия Загоров създадоха в чест на нейното раждане преди повече от 20 години.

Изпълнителката публикува в социалните мрежи своята интерпретация на сингъла.

"Преди 21 години майка ми и баща ми написаха тази песен за мен. Радвам се, че днес мога и аз да я изпея за моята дъщеря! Хубавите песни и истинските текстове остават вечно! С песента ще видите и кадри от болницата, изписването и посрещането вкъщи! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма, както и на всички в АГ Болница "Шейново" за отношението! На всички приятели, фенове за пожеланията! На всички близки и приятели за загрижеността и обичта! Обичаме ви! Мама, тати и бебе Галина!", написа брюнетката в публикацията си.

"С колко трепет те очаквах аз и много сълзи все за теб пролях. Надежда, вяра внесе ти в дома, едничка моя свидна дъщеря.
Слънчице мое, как те обичам, без теб не мога, радост-тревога", гласят думите в първия куплет и припева на парчето, за които спокойно може да се каже, че изразяват чувствата на всеки един родител.

"Винаги се вълнувам, когато чуя тази песен, просълзява ме. Обичам да я пея на дъщеря ми и сина ми", пише една от почитателките на Загорова в коментарите под поста.

Симона стана майка за първи път през вечерта на 25 февруари, тогава тя даде живот на момиченце, което с половинката ѝ Даниел кръстиха Галина - както всъщност е истинското име на известната му баба. На втори март двете напуснаха столичната болница, в която бяха настанени, а изписването им от здравния център се превърна в истински празник.

Тогава пред входа на сградата се образува своеобразно шествие, участници в което бяха най-близките хора и приятели на Загорова, дошли, за да я приберат и изпратят до дома ѝ. Сред присъстващите, разбира се, бе и Глория. За жалост обаче Илия Загоров, живеещ отдавна в Швеция, не успя да се прибере за радостното събитие.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загоров

    7 1 Отговор
    Тази моя песен ще я пеят и на правнучка та ми!
  • 2 Рошко

    7 1 Отговор
    То крушата не пада по далече от дървото
  • 3 Митничар от Столипиново

    6 1 Отговор
    Очакваме Фейсбук профил на детето , селфита , дует с баба Глория и задълженително наджуклясани и двете
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.