Last news in Fakti

23 Март, 2021 12:04 4 249 19

Михаела Маринова с безкомпромисна победа в „Капките", Рафи направи 7 образа

  • като две капки вода-
  • рафи-
  • михаела маринова-
  • победа

Певицата получи поздравления от рокаджията на журито - Димитър Ковачев-Фънки

Михаела Маринова спечели първото място в последното издание на шоуто „Като две капки вода“, макар Рафи, който е карантинираният заради Covid-19, да направи уникално изпълнение от хола в дома си, превъплъщавайки се в 7 образа.

Певицата буквално постави Фънки на колене след преобразяването ѝ в немската метъл легенда и фронтмен на Accept - Удо Диркшнайдер. „Дори самият Удо би ти завидял за някои височини!“, заяви рокаджията на журито, който прегърна и поздрави Михаела.

Заявка за поредна незабравима вечер постави още началото на шоуто през изминалата вечер. Фики се върна с пълна сила към мъжките образи, преобразявайки се в самия Том Джоунс.

Едно от най-горещите парчета в историята - Sexbomb, предизвика овациите на публиката.

Минути преди своята поява, Фики сподели, че е получил съвети от баща си, който в началото на своята кариера е черпил вдъхновение от големия изпълнител.

Сексапилът намери свое превъплъщение в излизането на Милица Гладнишка като певицата Риана. Чадъри и хореография допълниха представянето ѝ, което получи одобрението на журито.

Михаела Маринова с безкомпромисна победа в „Капките
Снимка: NOVA

Къци изпита своите нерви в бунтарското парче „Не‘ам нерви“ на рок певицата Милена, превръщайки сцената в истински концерт от 90-те с бунтарско настроение и силен заряд.

Михаела Маринова с безкомпромисна победа в „Капките
Снимка: NOVA

Страхотен ден! Страхотен Рафи! Направи изключително виртуозно представяне - по този начин имаше възможност да разгърнеш себе си“, сподели специалния гост в журито Тончо Токмакчиев след изпълнението на Рафи Бохосян.

"Визуално ще бъда себе си, тъй като само гримьорите на "Като две капки вода" могат да ме преобразят в 7 различни образа. Но ще изпея на живо гласовете на всичките", сподели певецът преди участието си.

Журито и водещите определиха изпълнението като "историческо" и "нечовешко".

"Това показа невероятните ти възможности за имитация на тембри. На мен ми увисваше ченето при всяко изпълнение. Ти си машина, това много малко хора могат да го направят!", възкликна Хилда.

Азис влезе в образа на една от диско емблемите - Sandra и песента „Hi, hi, hi”, а Софи Маринова дари с „Една българска роза“ зрителите като напомни за голямата българска певица Паша Христова.

Михаела Маринова с безкомпромисна победа в „Капките
Снимка: NOVA

Участниците се впуснаха в танц с Поли Генова по време на преобразяването ѝ като поп-фолк дивата Камелия.

„Луда по тебе“ припяваха AZIS и Софи Маринова, които създадоха допълнително настроение по време на изпълнението.

Михаела Маринова с безкомпромисна победа в „Капките
Снимка: NOVA

Къци ще бъде Клаус Майне от Scorpions, а Милица ще се присъедини към Jackson 5. Азис получи предизвикателство с Оги Цолов, а Рафи ще скочи в амплоато на самия Азис. Поли Генова отново ще смени стила, преминавайки към Джейсън Деруло, а Софи Маринова ще скочи в Spice Girls. Фики ще се преобрази в експресивния Роби Уилямс, а Михаела Маринова ще бъде Ваня Костова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CaizerSoze

    7 5 Отговор
    Много ми хареса тя, като фен на рока го казвам. Интересно защо ми хареса и Поли с чалгата. Създаде настроение :)
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 8 Отговор
    най ДОБРЕ се представят моите любимци господин ВАСКО АЗИС и госпожа СОФИ МАРИНОВА но снощи ми идваше да заплача от умиление и радост когато госпожа ПОЛИ ГЕНОВА изпя ВЕЧНИЯ хит на великата госпожа КАМЕЛИЯ луда по тебе ще си остана дори да бъда жива рана луда по тебе дори когато ми тровиш със лажи душата на на как всички танцуваха и се радваха СТРАХОТНО беше

    Коментиран от #4, #5

  • 3 МаксиТъпотия

    6 1 Отговор
    Трябва да се забрани на зрителите на този тип предавания да гласуват и да правят избори касаещи друг освен тях самите.
  • 4 Анти Чалга

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я видя , че пише за чалгари и се включи . Нещо друго да те интересува . Осен гадната задръстена чалга . Поне си видял как пеят , и друга музика. Какво е това лажи, май си искал да напишеш лъжи. Стига ги хвали тези мазни чалгари. Не ти ли писна .
  • 5 Масаон

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я се вземи в ръце . Град Казанлък, стига се кланя на тая чалга . Пусни си и друга музика . Гледай и други филми освен романтика и сериали. Поне видяли как пеят и другите . Чуй песни на останалите в предаването да видиш , какво е музика.

    Коментиран от #12

  • 6 Герак Митко

    2 0 Отговор
    Михаела беше върхът. Браво. А Рафи направи Дони, другите 6 не успя, те просто си бяха Рафи.

    Коментиран от #10

  • 7 Фъкми

    2 2 Отговор
    Голямо бутане на Михаела, голямо нещо. Много е безлична горката.
    А Фънки от голям противник на чалгата е станал пръв чалгар, за да пие на аванта с приятеля си по чашка Коцето. Човек като закъса финансово си плюе на сурата.

    Коментиран от #8, #16

  • 8 Пурко

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фъкми":

    И не само да пие!!! За да използва и от другите добавки който внася нелегално Коце трафиканта чрез уж бившия на братовчедка си!
  • 9 Рафи

    1 1 Отговор
    7 образа, и накрая, нищо, Михаела се дереше, като беглец от,, затвор,, заслужаваше, Софчето, доста се е постарала, винаги се представя като професионалист.... не се присмива на никого, въпреки, че е от доста голям род..... затова, въпреки чалгата, която я може пл свой начин, тя е човек, който в своята, област е за похвала, не е мързелива и не работи не достойна работа, чака на собствен труд......!

    Коментиран от #17

  • 10 Реалист 2

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Герак Митко":

    Бе и с Наско от БТР успя. Нети беше гротеска, а включването му като Лейди Би беше като намиганията на Васко предния лайф, когато имитира Куркински - шокиращо не на място.
  • 11 Гост

    0 1 Отговор
    Тази мухлясала боза кой я гледа само чалгари , че то участниците са такива.
  • 12 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Масаон":

    Изкуството е комуникация ! И Поли Генова споделя твоя вкус, но реакцията на публиката показва, че е направила връзка с публиката точно с "чалга".

    Коментиран от #13

  • 13 ГРАД КАЗАНЛЪК

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    не се нарича чалга а поп фолк господине и е НОРМАЛНО публиката да хареса песента все пак това си е нашата ВРОДЕНА българска музика междудругото следващата седмица господин РАФИ ще бъде господин ВАСКО АЗИС и ще пее ВЕЧНИЯ ЛЕГЕНАРЕН хит сем тропе ще бъде ВЕЛИКО шоу

    Коментиран от #18

  • 14 04.04.2021

    0 1 Отговор
    Споко!Боко ке падне!
  • 15 Гост

    0 0 Отговор
    Харесвах това предаване, докато не почнаха да тикат в него елементи, които буквално биват бутани напред в класацията, за да докажат на публиката нещо, което не е. Някои от участниците все им се падат песни на изпълнители, с гласове сходни на техните. Имитацията там не е трудна, но заблудата за "талант" е постигната. А в другият край на сцената седят състезатели като Михаела, Къци и Рафи, които вечно трябва да се превъплащават в образи, крайно далечни от същността им. И колкото и перфектно да се справят със задачата, пак са с по-малко точки, от бутаните напред "фаворити". Е, в този сезон сменям канала в момента, в който изпълненията свършат и почват класациите. В следващият сезон може и да се откажа да следя формата. Насаждането дразни, уважаеми продуценти. Колкото и да е прикрито си личи и дразни.
  • 16 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фъкми":

    Малко си се объркал кого бутат.
  • 17 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Рафи":

    Песента Една българска роза е със силно изявен бек вокал, който в случая прикри зловещата дикция на имитаторката. Подкрепено и със сходството в гласовете (сопран) спаси кака ти Софка от неловко положение. Петте й октави доспасиха положението, което си е вече елемент на нейна заслуга, но основният пирнос си беше на едно щастливо удобно обстоятелство.
  • 18 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Чалгата никога не е била и няма и да бъде в кръвта на българина. Това е противен ориенталски ритъм, водещ до деградиране на личността. Ти си типичен пример. Слез от розовия облак на земята. Кажи НЕ на матреала, който са ти пробутали.
  • 19 Гост

    1 0 Отговор
    Фики и той имитираше Том Джоунс, като и двамата са с гласове баритон. Случайност? Едва ли.