Last news in Fakti

1 Април, 2021 20:24 5 417 17

5 женски недостатъка, които привличат мъжете

  • привлекателен-
  • привличаме-
  • връзка-
  • мъж-
  • жена

Странните черти у жените, които привличат мъжете

5 женски недостатъка, които привличат мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Коя според вас е най-търсената и желана жена според мъжете? Може би в ума ви веднага се появява образа на едрогърда блондинка.

Ако попитате мъжете на какво първо обръщат внимание в една жена, сигурно повечето ще кажат гърдите, бедрата или усмивката. В действителност обаче представителите на силния пол са доста по-сложни от това.

Психолог обясни, че има няколко недостатъка в жените, които действат като истински афродизиак за богати и умни мъже. Те ги привличат като магнит, пише Флагман. Ето кои са те:

Неравномерни зъби

В повечето случаи брекетите са чудесно изобретение, но определено не всеки има перфектната усмивка. Много мъже намират за привлекателно жената да има например разстояние между предните два зъба или пък някой леко стърчащ зъб. Тези черти придават много чар на една жена, правят я да изглежда по естествено, но и по-мистериозна и загадъчна. Това е пример за дефект, който може да се възприеме като ефект.

Трапчинка на бузата

Знаете как при някои хора се появяват трапчинки по бузите им, когато се усмихнат. Според мъжете те правят лицето на една жена незабравимо и са също толкова запомнящи се, като бенката над устната на Мадона в младите ѝ години. Според статистика това дори може да породи по-голямо сексуално желание у умните и богати мъже, отколкото пищния бюст.

Неподчинение

Старомодният стереотип, че мъжете искат добра жена, която да ги слуша за всичко, постепенно умира. Все повече проучвания показват, че жените и мъжете предпочитат партньори, които имат собствено мнение и не се притесняват да нарушават правилата.

Дълги ръце

Мъжете намират дългите ръце за привлекателни, точно толкова колкото и дългите крака. Проучване на Университета в Нов Южен Уелс група мъже са гледали клипове на 96 жена на възраст между 20 и 49 години. След това те са дали оценка на видените представителки на нежния пол. Резултатите категорично показват, че жените с дълги ръце всеки път биват сочени за по-привлекателни. Размерът на ханша и талията им също се оказва много важен, както и теглото и ръстът им. Дължината на краката обаче не е повлияла толкова на оценката им.

Безпокойство

Експеримент показва, че невротичните жени са по-склонни да бъдат в дългосрочни връзки. Оказва се, че най-невротичните в изследването са имали 34% повече дълги връзки, когато са проявявали черти, свързани с нестабилност, тревожност или несигурност. Литературата за разликата между половете предполага, че средно жените са по-невротични от мъжете. Именно заради това някои мъже могат да тълкуват негативната емоционалност у половинката си, като женственост.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    18 3 Отговор
    МЕН МЕ ПРИВЛИЧАТ ЖЕНИТЕ С БЛЯСЪК В ОЧИТЕ...Е РЕДКИ СА В БЪЛГАРИЯ...НО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ЖЕНИ....
  • 2 Така е

    7 2 Отговор
    Но не само това
  • 3 Турлако

    20 15 Отговор
    Единствената черта,която харесвам у жената е тази,която разделя газъ и на две.Удриййй
  • 4 Азззззззззз

    18 6 Отговор
    Най-добрата жена е да е добра майка, добра домакиня и мръсница в леглото.

    Коментиран от #5, #15

  • 5 Тойота

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Азззззззззз":

    Нема такива, немаааааа :)
  • 6 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 15 Отговор
    мен единствено и най вече би ме отблъснала жена която претпочита секса пред РОМАНТИКАТА и примерно вместо да гледаме някой РОМАНТИЧЕН филм или сериал или да отидем на романтична расходка тя да иска да ходим в спалнята но за щастие моята годеница не е такава жена и НИЩО в нея не би ме отблъснало

    Коментиран от #7, #12

  • 7 Behemoth

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ИзрУд!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЗС

    27 3 Отговор
    Криви зъби, дълги ръце, 46 номер чепици, невротичка, ви е идеал за жена? Абе вие .....
  • 10 наполеон

    10 2 Отговор
    Ако може,да ухаят на копърка,влудяващо е!

    Коментиран от #14

  • 11 Jonansson

    10 2 Отговор
    Мен пък ме привличат хубавите. Такива като вена у*р*ата ме отблъскват.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Никоя, няма и 5-те недостатъка

    5 2 Отговор
    Наведнъж, аз, съм имала 4-те...а някои са жив зиян, ама на стари години се уредиха, като,, перфектни,,...... днес е все още 1 април....голямата уста, недостатък ли е...?
  • 14 Нямаш грижи

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "наполеон":

    В магазина продават консервирана. Купи си няколко! А ти на какво уахеш? На обор?
  • 15 Брендица

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Азззззззззз":

    Абе трудно се намира..и ако не си п*лов атлет, че я манджа ще загори, я деца ще са с ненаписани домашни. Равновесие трудно се постига..
  • 16 Дедо1

    1 1 Отговор
    Куче кокал не прескача.Ка бех млад ги бех подкарал по домова книшка.Фащах врабче у полет,вършех работа,и го пусках
  • 17 Русенец

    1 0 Отговор
    Трапчинките на бузите са ми голям афродизиак. Черил Коул е типична жена със суъпер секси трапчинки.