Last news in Fakti

2 Април, 2021 14:33 10 095 5

Мадона откраднала тяло на 23-годишна (ВИДЕО)

  • мадона-
  • кражба-
  • тяло-
  • снимка-
  • поп певица-
  • австралийка-
  • фотошоп-
  • скандал

Поп звездата го използвала, за да рекламира свой албум

Мадона откраднала тяло на 23-годишна (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Поп кралицата Мадона бе обвинена в използването на чуждо тяло, за да рекламира свой албум.

Амелия Голди – писателка, фотограф и дигитален експерт, разобличи 62-годишната певицата, която използвала именно нейното тяло от стара снимка, върху което е поставила своята глава с помощта на фотошоп.

Амелия сподели в TikTok видео, което веднага стана много популярно, показващо нейна снимка, върху която е „монтирана“ главата на Мадона, пише Buzzfeed.

Снимката, публикувана от 62-годишната певица в Instagram преди 5 години, е използвана при лансирането на нейния албум Rebel Heart и още е в официалния ѝ профил.

28-годишната австралийка обаче, показва оригинала, на който е тя самата. На кадъра Амелия, седи с прибрани под нея крака и позира в тениска на Joy Division, мини пола и черни ботуши.

„Когато Мадона публикува твоя снимка, за да промотира свой албум, а в действителност това е твоето тяло“, пише Голди под двойния кадър.

Фотографката споделя, че в началото си е мислела, че става дума за някаква шега. „Два пъти се опитах да се свържа с екипа на Мадона чрез Instagram, но без никакъв резултат.

Вероятно би трябвало да съм поласкана, но очевидно бих искала да бъде и обезщетена“, обяснява тя и добавя: „Мисля, че ако имаш намерение да използваш нечие друго тяло като твое собствено, би трябвало поне да го споменеш. Без лоши чувства“…

След като скандалът със снимката се завихри из медиите и започна да набира скорост, Мадона редактира съдържанието на своята публикация в профила си, вместо да я изтрие напълно. В текста към снимката поп звездата написа: „Изглеждам яко......... ❤️ #rebelheart“

Не за пръв път се случва Мадона да манипулира своя имидж. Представянето ѝ на „Евровизия 2019“ на подиума в Тел Авив привлече критичните стрели на Guardian, според чиито експерти тя е пяла сърцераздирателно фалшиво и е било по-добре да си остане вкъщи. Това шоу впоследствие бе „изчистено“ за канала Vevo, но Мрежата не прощава и унищожителните коментари за издънката на певицата от страна на онези, които бяха гледали концерта директно, дълго отекваха в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    10 1 Отговор
    Най-малкото: нелепо е! Голяма глава на дребно женско телце! Отдалеч се вижда манипулацията по снимката. Ами, права си е жената да се сърди-можеше Мадона да й шари някой лев и всичко да е точно, но...кой ги съди богатите и известните?!
  • 2 Cenzurata

    10 3 Отговор
    Че тя и в България се на*ра! Толкова фалшиво пеене не бях чувал. Някои не знаят кога е времето да приключат с кариерата си.
  • 3 Бай Шиле

    11 1 Отговор
    Тази потресающа топ новина развълнува цял свят! Включително тибетските монаси на Далай Лама.
  • 4 Петнистата, хиена

    1 1 Отговор
    Божеее, колко е,, остаряла,, а пък аз съм,, млада и хубава като картинка, къде отдоле или отгоре, краката или пачата...,,p. S Мадона и да, се,, тюхка,, тя също е,в, климакс, не в същинска, старческа, възраст, но тя, се наживя, и живя, по един интересен начин.... почти наборе, няма, как, примиряваме се, такъв, е, живота,, а, който не се примирява, да, си показва грозните меса, сега, му се е паднало, но ти не правиш на, никого зло, на, кое момиче си откраднало тялото, компютърни,, гадости,,..... на, теб ти е простено...!
  • 5 Кулагин

    1 1 Отговор
    дърта издухана флигорна, амортизирана като бригадирска количка .......