Last news in Fakti

29 Април, 2021 13:36 5 909 9

Антония Петрова кръсти сина си (СНИМКИ)

  • кръщене-
  • благовест-
  • благовещение-
  • антония петрова-
  • антония петрова - батинкова-
  • син-
  • ротонда св. георги-
  • ротонда-
  • свети георги

Бившата мис и съпругът ѝ избраха ротондата "Св. Георги"

Антония Петрова реши да разкрие на своите последователи в социалната мрежа, че със съпруга ѝ Ивайло Батинков са направили кръщене на сина си. Събитието се е състояло на Благовещение, но бившата мис чак сега споделя това. На светлия празник малкият Благовест празнува своя имен ден и може би това е причината да изберат тази дата за кръщенето.

Бившата носителка на титлата "Мис България" публикува в Instagram поредица от снимки от събитието, което се е провело в ротондата "Св. Георги" в София.

Храмът, намиращ се във вътрешния двор между сградите на 5-зведния хотел Балкан и Президентството, се счита за най-старата запазена постройка в столицата. Той е построен в късната античност, някъде в началото на IV век, около времето, когато тогавашното селище е било резиденция на императорите Галерий и Константин Велики.

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

Благодарение на своята история и очарование, запазило се във времето, църквата и до днес е един от най-посещаваните туристически обекти в града, привличаща вниманието и интереса на въоръжените с фотоапарати чужденци като магнит.

Вероятно всички тези причини са накарали блондинката и мъжа ѝ да изберат точно това място за организирането на християнския обред.

На снимките, които Петрова сподели с последователите си, тя носи бяла рокля от сатен с дължина под коляното. Тоалетът се отличава с широки презрамки и V-образно деколте, като в предната част на корсета вървят нежни флорални мотиви от блестящи камъни, стигащи до началото на разкроената му пола. Визията ѝ се допълва от златисти обувки на висок ток, както и чифт висящи перлени обеци и колие, падащо на две различни по дължина нива.

Съпругът на Мис България 2009 и наследникът им са облечени в почти еднакви сини костюми с бели ризи и папийонки, като единствената разлика между тях е нюанса в цвета на дрехите им.

"Темата на кръщенето беше "Малкият принц", защото за нас той е такъв - принц. Една книга изпълнена с мъдрост и философия за малки и за големи! А Ротондата "Св. Георги" беше най-магичното и свещено място, което избрахме да се случи кръщението на Благовест!

Благодарим на всички, които бяха с нас на това важно събитие в живота ни и най-вече на кръстниците! Благовест Батинков, обичаме те! Мама Ния и тати Иво винаги ще сме до теб и ще те подкрепяме по пътя на живота! Бъди благословен, като името си!", пише Антония към своите снимки, които се нижат една след друга в профила ѝ в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шперца

    19 2 Отговор
    Тия и разни други "знаменитости" явно си плащат за да пишетв статии за тях, друга логика не виждам... а ако е обратното, нещата са наистина тревожни

    Коментиран от #8

  • 2 Амед Азнавур

    16 3 Отговор
    платиха ли за тая изгъзица?
    няма сайт да не цапнал тая гнусотия на 1 страница
    веднъж крокодил завинаги крокодил
    и редом с нея па де бил..
  • 3 Аз да пиша

    8 3 Отговор
    Какво ни занимавате със простата Тоца крокодила ,де не вземала диплома от харвард . А да тя си е купила такава диплома
  • 4 ежожажиь

    6 2 Отговор
    Подботинков като гледам скоро ще му роди братче и сестриче - близнета.
  • 5 Фешън кафе

    7 3 Отговор
    Гл редактор на Факти , стигна дъното, превръща сайта в “жълтурко”. Знае ли някой коя е Антония Петрова и кой го интересува , къде е кръстила сина си.... както се казва има много начини да сринеш авторитета на една медия - и гл.редактор избра един от тях - 😂
  • 6 Еми

    2 2 Отговор
    Е ФАКТ Е ЧЕ СТЕ ЗЛИ ХОРА ВИЕ КОИТО СЪСКАТЕ ЗА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО.
  • 7 Пази боже

    3 1 Отговор
    Защо ли им е тая показност . Нещо ми се губи смисъла .....
  • 8 Амед Азнавур

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шперца":

    тея не плащат но мисирките се надяват като цапнат тва да им дадат за 1 боза.
  • 9 Яжмигъа

    0 1 Отговор
    Курвнтии и техните отрочета не ни интересуват