Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 20:02 9 641 17

Мадона легна на бюрото на Джими Фалън в предизвикателна поза

  • мадона-
  • провокира-
  • предизвикателна поза-
  • джими фалън-
  • вечерното шоу на джими фалън

Поп иконата смути тв водещия

Мадона легна на бюрото на Джими Фалън в предизвикателна поза - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Когато Джими Фалън е на екран, човек не може да е сигурен дали сцените не са просто инсценирани с цел да провокират публиката, но Мадона определено успя да го шашне да във “Вечерното шоу”, когато се качи и легна в предизвикатлена поза на бюрото му. До неловкия за водещия момент доведе разговорът за писателя Джеймс Балдуин, за когото Мадона сподели, че е голямото вдъхновение за шоуто ѝ "Мадам X".

Фалън направи комплимент на Мадона като ѝ каза, че е добра в забъркването на неприятности. Екстравагантната певица спонтанно реши да докаже думите му и без капчица притеснение премести нещата от бюрото му и се приплъзна по похвърността му като змия. Певицата се разположи удобно, легнала по корем и започна да позира като за фотосесия, поклащайки леко единия си крак, пише на вайта си bTV.

Джими я помоли да спре, дори свали сакото си, с което се опитваше да прикрие това, което късата рокля на Мадона не успя. През цялото време по лицето на водещия се четеше лек шок и смут.

Но музикалната дива не беше и грам смутена от постъпката си, даже реши да завърши грандиозно своето изпълнение като слезе от бюрото и вдигна роклята си пред камерите и цяла Америка.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer EZ 3.0

    19 13 Отговор
    Дърта коза млада клонка търсеше...
  • 2 Мадамекс

    11 14 Отговор
    Понеже всички цървули в бг-то редовно гледат късното шоу на Джими Фалън, много са се впечатлили от тази "новина".
    Няма нито един коментар.

    Коментиран от #6

  • 3 Гого

    4 14 Отговор
    Все мий тази и за едната, и за другия.
  • 4 Само Гай Ричи

    4 15 Отговор
    Може да, я хареса, вече или Лсйнъл Ричи, но какъвто се родиш, такъв си умира...!
  • 5 Нямаме сателитни чинии

    7 13 Отговор
    За, да, гледаме, шоуто на този.... и без това говори на езика на,, буриите,,....!
  • 6 ????

    7 13 Отговор

    До коментар #2 от "Мадамекс":

    Коментарът на 1 ти дава отговор защо няма коментари. Не гледам и него знам този Фалън, но мнението ми се препокрива едно към едно с коментар 1
  • 7 Колкот

    15 14 Отговор
    По одъртява толкоз ми заприличва на дърта италиянска циганка.

    Коментиран от #9

  • 8 яяй

    19 17 Отговор
    Бе и гола да легне и да се разчекне, вече все тая...дърта коза е мадона. Не знам защо тия жени нямат никакво чувство за реалоност?! като имат кинти и си мислят, че да вечно на 25 и мъжете припадат по тях. Ами не е така. Същата като Анистън и разни други превтасали моми.
  • 9 ауууу

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "Колкот":

    Тя е.

    Коментиран от #11

  • 10 доц Мангъров

    7 10 Отговор
    Бабе
  • 11 Венците

    7 10 Отговор

    До коментар #9 от "ауууу":

    Са и лиляви.Личи си
  • 12 Бабичка

    9 11 Отговор
    С дебели и къси бажаци и големи гащи,.. очаквах тоз водещия да бъде поне,, младеш,, на 25 години..!
  • 13 Рошко

    5 10 Отговор
    Не е важно какво говорят за теб, важно е да говорят всеки ден Мадона. голем пример няма що
  • 14 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    6 0 Отговор
    Хах , тя все още получава това, което най -много иска: внимание!!Tази жена знае как да остане актуална дори след смъртта.
    Смятам че това е неподходящо, но всеки има различен морал, ценности и ние се изразяваме по различни начини. Това е Мадона, тя е тази, която е .. Ще остане в историята на музиката .Да добавя нашите фолк диви искат но без успех да я копират изглеждат жалки поне от талант да го докарат ама и това нямат .

    Коментиран от #15

  • 15 Мадона

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    И талант.????Нещо си объркана.Маркет продукт , целящ да обърка морала и възпитанието на младите момичета в стил-тъпата кучка има всичко.Много жалко и пошло,но това е мадона дебела италиянска циганка.Няма класа.

    Коментиран от #17

  • 16 Хаджи Генчо

    2 3 Отговор
    С изтекъл срок на годност е!
  • 17 Объркал си рейса пич

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Мадона":

    За знаменитата и скандална звезда на шоубизнеса Мадона справочниците гласят: "Търговски най-успялата певица, продала най-голям брой свои записи от всички жени-изпълнителки - повече от 250 милиона албума и 100 милиона сингъла, през 2008 година включена в "Залата на славата на рокендрола". Но тази преуспяла кралица на поп музиката шокира света както с песните и сценичното си поведение, така и с разюздания си любовен живот. Затова има колкото поклонници, толкова критици и съдници.

    В книгата "Мадона. Никой не вижда сълзите ми" София Бенуа проследява нелекия житейски път на Мадона до висините на успеха и славата. Разкрива какво е понесла, често криейки сълзите си, преди да стане световна знаменитост. С годините тя много пъти променя образа си, чрез труд и неимоверна упоритост превръща името си в запазена марка.