20 Октомври, 2021 17:29 1 421 3

Дюран Дюран събраха Лейди Гага и Даниел Крейг на купон за Кралицата (ВИДЕО)

  • дюран дюран-
  • даниел крейг-
  • лейди гага-
  • кралицата-
  • годишнина-
  • anniversary

Елизабет Втора играе покер в новото им видео

Дюран Дюран събраха Лейди Гага и Даниел Крейг на купон за Кралицата (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Щур и много лъскав купон събира кралица Елизабет, Лейди Гага, Даниел Крейг, Виктория Бекъм, Брад Пит, Ники Минаж, Мадона, Елтън Джон, Джей Ло, Доли Партън и други знаменитости в шикозен замък. Всички те са в една компания в нощ на лудостите в новото видео на Duran Duran към песента им "Anniversary". Това са техни двойници, а камерата прави такива бързи трептения като криле на колибри от образ в образ, че загатва известните хора без да ги показва в подробности. Така например не става ясно има ли двойник на Путин или е само внушение.

Режисьор на клипа е Алисън Джаксън, а парти хората се раздават в замъка Белвоар в Лестършир, Англия. "Кралицата" играе покер със завидни маниери и печели, "Мадона" и "Лейди Гага" танцуват не много облечени, "Ники Минаж" разглежда библиотеката, "Дженифър Лопес" е на люлка. Появяват се тийнейджъри, които са досущ по-младата версия на музикантите от групата. "Даниел Крейг" се мярка на няколко пъти, в единия е легнал в басейна и е насочил пистолет нагоре.

Това е емблематично парти за 40-годишнината на бандата, казват от екипа им и затова те са решили да сближат известни личности от миналото и настоящето.

"Anniversary" ще се появи в предстоящия албум на Duran Duran "Future Past", който излиза този петък, 22 октомври. Албумът - първият от Duran Duran от 2015 г. може да се похвали и с други наскоро издадени песни: "Invisible", "More Joy" (с участието на японската рок група Chai и Blur) и "Tonight United" (с участието на диско легендата Джорджо Мородер).

Преди пускането на Future Past, Duran Duran ще се появи на специално лайв стрийм събитие чрез Dremastage на 21 октомври от 15 часа, което включва въпроси и отговори на живо, както и премиерата на документално филмче "Double Take" за създаването на музикалния видеоклип "Anniversary".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ги харесвам

    2 1 Отговор
    Вече и дюран дюран...има по добри неща от тях....!
  • 2 Орел

    2 1 Отговор
    Можеше да поканят Есил Дюран да им попее в Баден Баден и Хамид Хамид за компания.
  • 3 Жайме

    0 0 Отговор
    Тия се чудят с каква по-голяма глупост да се захванат.