Last news in Fakti

6 Декември, 2021 17:15 2 263 6

Поредно разочарование от кралската двойка (СНИМКА)

  • принц хари и меган маркъл-
  • spotify-
  • подкаст-
  • милиони

Хари и Меган може да загубят милиони

Поредно разочарование от кралската двойка (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Точно преди година принц Хари и Меган Маркъл подписаха договор със стрийминг платформата Spotify за продуциране и водене на подкастове. Двамата сложиха подписите си под сума от над 20 милиона долара, която да им даде възможност да си стъпят на краката, докато градят нов живот зад океана.

За изминалите 12 месеца обаче херцогът и херцогинята не демонстрираха очакваната продуктивност и в актива си имат едва едно записано 35-минутно предаване, и то за миналогодишните коледни и новогодишни празници.

Шефовете на Spotify определено не са въодушевени от този развой на събитията. Договорът с кралската двойка бе оповестен със смелата заявка за година, изпълнена с интересно съдържание, създадено от тях. Но явно нечии сметки са излезли криви.

Междувременно пък принц Хари взе участие в редица подкаст предавания, с което предизвика сериозен интерес към тях. Двамата със съпругата му направиха и куп признания пред Опра Уинфри, вместо да запазят нещо за своя подкаст и да оправдаят космическия си хонорар, предава The Sun.

Според източници, Хари и Меган са получили "учтиво подсещане", че имат договор, който трябва да изпълнят. Очевидно двамата са били принудени от обстоятелствата да се съгласят на предложението за милиони, без въобще да са готови да изпълнят своята част.

Подробности от договора не са публично известни, затова и не сме наясно какво количество съдържание и в какъв срок трябва да създадат херцога и херцогинята на Съсекс. Но ако не спазят изискванията, вероятно ги грозят неустойки, пише lifestyle.bg. От Spotify обаче загатнаха, че предстоят интересни неща и явно скоро ще чуем нещо ново от съпрузите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само "граждани" ли са?

    8 0 Отговор
    Леле, ужас? Кралска двойка?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Царски ум

    3 3 Отговор
    Народите в Северна Европа са много добре!
    Обаче Южна Европа не са мн добре, при нас има хора, които си мислят, че живеят добре, а всъщност не живеят добре!
  • 4 Дзверо

    11 1 Отговор
    Айде стига с тоя рижав пор и тая църна маймуна!
  • 5 кочо

    5 0 Отговор
    Херцогинята?
  • 6 Спиро Киров

    0 0 Отговор
    Много ми харесва - черната херцогиня. Като черната пантера. Даже ми се ще да стане черната кралица.