15 Декември, 2021 12:33 6 638 11

Мадона стресна феновете си (СНИМКИ)

  • мадона-
  • фенове-
  • външен вид-
  • лице-
  • пластична хирургия

Вероятно е прибегнала до пластична хирургия, защото просто не прилича на себе си, смятат фенове

Седемкратната носителка на "Грами" Мадона притежава колекция от произведения на изкуството, оценена на около 100 милиона долара. Тя показа две от петте си картини на Фрида Кало в Инстаграм в неделя.

63-годишната кралица на поп музиката седна до платно, което представлява автопортрет на покойната мексиканска художничка с нейния домашен любимец паяк маймуна.

Мадона, която може да се похвали с 45,6 милиона последователи в социалните мрежи обаче разочарова и втрещи феновете си с няколко снимки на подозрително наедрялото си лице, гледащо се в огледалото точно над произведенията на Фрида. Лицето ѝ е като балон, като пълна луна. Вероятно е прибегнала до пластична хирургия, защото просто не прилича на себе си.

Певицата показа и картина на Кало от 1946 г. "Раненият елен" върху синьозелената стена на нейното имение със седем спални, струващо 19,3 милиона долара.

Не е тайна, че едно време певицата искаше да продуцира и да играе ролята на бисексуалната художничка в биографичния филм от 1991 г., написан от сценариста Джеръми Пиксър, но проектът така и не се реализира.

Салма Хайек в крайна сметка спечели, като продуцира и участва в оценения от критиката биографичен филм на Джули Теймор от 2002 г. "Фрида", който генерира 56,3 милиона долара в световния бокс офис.

Родената в Мичиган Мадона обаче успя да изиграе първата дама на Аржентина Ева Перон в мюзикъла на Алън Паркър "Евита" от 1996 г.

През 2014 г. Мадам X отказа да даде назаем картината на Фрида от 1932 г. "My Birth", изобразяваща нейния спонтанен аборт на Института по изкуствата в Детройт, след като преди това я даде назаем на галерия "Tate" в Лондон през 2005 г.

В публикацията на Мадона в неделя тя също така показа своето копие от книгата с поезия от 2017 г. "Devotions", написана от покойната носителка на наградата "Пулицър" поетесата Мери Оливър.

Два пъти разведената майка на шест деца надписа също: "В моето малко кътче, в собствения ми малък стол мога да бъда каквото си поискам. Мечтая за Мароко".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    14 6 Отговор
    Музиканти и артисти са под контрола на Сатанистите.
  • 2 БРАВО

    8 3 Отговор
    НА БАБИЕРА!

    Коментиран от #6

  • 3 Tchikita

    9 7 Отговор
    Не мога да разбера защо е стреснала хората ?По готина е от всякога и на младини не изглеждаше така.Парите какво ли не правят сигурно си е направила най скъпата операция със златни конци поставя се като мрежа по цялото тяло. Така кожата не се отпуска и бариатрична (метаболитна) хирургия преди няколко месеца беше доста пълничка нормално за годините и сега разликата е огромна
  • 4 Фафнир

    12 6 Отговор
    Само и вижте снимката, на която с дясната ръка си е подпряла главата. Вижте мускула как е увиснал. Представете си останала час ....

    Коментиран от #5

  • 5 Виснала ти е онази работа

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Фафнир":

    Мускул тениската е ластична .Питай някой фитнес интруктор за обяснение
  • 6 да, да

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "БРАВО":

    Браво за създателя на Фотошопа!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 James 🏈

    10 4 Отговор
    Кризата на бабешката възраст, сърби я ама няма кой да я чеши и почна като българските фолк диви да си слага пласмаса
  • 9 Хаджи Генчо

    12 2 Отговор
    Мария-Луиза Чиконе, една много хитра италианка. Много скъпо продадена посредственост.
  • 10 жжжи

    6 1 Отговор
    60 така ма--ката си трака. Каквото и да прави, цифрите плашат потенциалните мющерии за кекс. Тишината в спалнята е убийствена за някои жени...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.