Last news in Fakti

19 Януари, 2022 18:24 5 366 4

Джим Кери на 60

  • джим кери-
  • актьор-
  • 60 години-
  • комик

"Ти си икона", отвръщат почитателите му

Джим Кери на 60 - 1
Снимка: shutterstock

Джим Кери поддържа чувството си за хумор живо и убеди за пореден път последователите си в това със забавен клип, който публикува по случай 60-ия си рожден ден в понеделник.

Великолепният комик си пожела честит рожден ден: "Аз съм на 60 и съм секси!" казва той, прегъвайки устни, за да се ваправи на беззъб старец. Добави, че тази вечер ще е на крем от царевица и нектар от праскови. Облечен със сива небрежна тениска, той честити рождения ден и на майка си и казва за себе си "I'm old but I'm gold!".

Любимият на милиони актьор получи много честитки от почитателите си. Звездата от "Маската", "От глупав, по-глупав", "Шоуто на Труман", "Кабелджията", "Айс Вентура", "Човек на луната", и други, беше поздравен и от комика Джо Гато, който написа: "Честит рожден ден, Джим. Благодаря за десетилетията на смях и вдъхновение". От веригата ресторанти "The Cheesecake Factory" му пишат: "Честит рожден ден на една икона".

Канадско-американският актьор, чието истинско име е Джеймс Юджийн Кери, е звезда на големия екран от десетилетия. Джим наскоро отдаде почит на починалия си колега Боб Сагет. В Туитър Джим написа "Красивият Боб Сагет почина днес на 65. Той имаше голямо, голямо сърце и чудесен, шантав комичен ум. Той даде на света много радост и изживя живота си за Бога".


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    9 24 Отговор
    Пак си е същия лигльо.

    Коментиран от #3

  • 2 Джок Съдбата

    17 8 Отговор
    Изглежда по-добре от Копейкин :D
  • 3 Хумор

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Май си опериран ?!
  • 4 Българин

    0 0 Отговор
    Удърте и той