Last news in Fakti

26 Януари, 2022 14:35 2 686 7

Внучката на Грейс Кели откри дефилето на "Шанел" в Париж на кон

  • chanel-
  • модно ревю-
  • кон-
  • внучка-
  • грейс кели-
  • шанел

Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако е изявена състезателка по конен спорт

Внучката на Грейс Кели откри дефилето на "Шанел" в Париж на кон - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон днешното дефиле на "Шанел" на Седмицата на висшата мода в Париж, което завърши с отдаване на почит към починалия миналата седмица френски актьор Гаспар Юлиел, предаде AFP.

В ритъма на тръс, а след това на галоп, дефилето започна във временната изложбена зала Гран Пале в Париж, сред мечтана обстановка - дело на съвременния художник Ксавие Вейан, с елементи на конно игрище и мини-голф.

Внучката на Грейс Кели откри дефилето на
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Посланик на "Шанел" и изявена състезателка по конен спорт, участвала в няколко шампионата, Шарлот Казираги "потопи" дефилето във вселената на конете, скъпа на основателката на модната къща Габриел "Коко" Шанел. Филм с Казираги, все още на кон, придружаваше модния парад.

След Шарлот Казираги по осеяния с пясък подиум се разходиха модели с двуцветни сиво-черни обувки с нисък ток, демонстрирайки широки панталони на костюми, някои от които с прорези отстрани, от вътрешната страна или на крачола. "Скованата" конструкция на якета от туид се балансира от лекотата на свободно падащи поли.

Внучката на Грейс Кели откри дефилето на
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Вечерни рокли, украсени с пера, приканват към заиграване с контрасти и прозрачност.

Бяло, екрю, бежово, бледорозово: меките цветове в колекцията отговарят на естетиката на постановката в умишлено приглушена светлина.

Булката, която традиционно дефилира в края на ревюто за висша мода, носи дълга, семпла бяла рокля и държи букет от сини цветя - в знак на почит към актьора Гаспар Юлиел.

Юлиел, който беше рекламно лице на парфюма "Bleu" на "Шанел", почина миналата седмица на 37-годишна възраст след ски инцидент в Алпите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    8 3 Отговор
    Светът загива, тия дефилета си правят.. !
  • 2 Коко

    11 0 Отговор
    Погледайте как живеят тези хрантутници. Влезте в ю туб и разгледайте дворците им. Има много екскурзии из богати дворци, много богати огромни имения, яхти и т.н. Опитайте се да си представите, че това са ваши имения и че се разхождате из тях всеки ден. Че се возите в частни самолети, че имате много слуги, че поданиците ви се обръщат към вас с почит, която дори на сте заслужили с нищо .- вие просто сте родени там, не сте спечелили всичко това с труда си. Аз от години се опитвам да си го представя и медитирам ли медитирам, но нещо в мен все казва: "Глупости! Ако трябва да му плащам и разходите! Кой знае колко струва парното, ами тока и т. н....
    А вие, успавате ли да си повярвате, че всичко това наистина е ваше?

    Коментиран от #4

  • 3 Доналд Тръмп ЕТ

    3 0 Отговор
    Дава на сАУДИтска арабия
  • 4 Sveto

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Хората мръзнат у нас топлят една стая какви имения, хора цял живот работи ли живеят скитски по селата и всеки ден някои изгарят от печките си
  • 5 Gucci x Balenciaga

    3 0 Отговор
    Това със коня ми е малко смешно и няма нищо общо с Шанел и принцеса, която работи на свободна практика за безплатни дрехи....По скоро Hermès биха направили дефиле с кон в началото проектира и произвежда сбруи комплект от принадлежности за впрягане или яздене.През 1867 г., тридесет години след отварянето на магазина, Hermès е награден с медал от първа степен на универсалното изложение през 1867 г.Оттам нататък успехът е ослепителен: цар Николай II му нарежда да оборудва конете си. Hermès се отваря към престижна клиентела, съставена от крале и президенти от цял ​​свят.Загубата на Гаспар Улие е голяма много медии му отдават почит,само карикатурите на Charlie Hebd ме шокираха когато гледах TPMP с Серил Хануна не пожалиха момчето мир на праха му 🕊
  • 6 Извратени

    3 0 Отговор
    И богати боклуци....
  • 7 цербер

    0 0 Отговор
    Посланичка на "Шанел" и изявена състезателка по конен спорт