Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 18:15 5 846 10

Ето кое е новото младо гадже на Илон Мъск (СНИМКИ)

  • илон мъск-
  • ново гадже-
  • актриса-
  • наташа басет

Австралийската актриса и Мъск бяха снимани още през миналата седмица, докато слизат от самолета на милиардера в Лос Анджелис

Ето кое е новото младо гадже на Илон Мъск (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Илон Мъск със сигурност не е човек, от когото очакваме да преживява тежко промените в личния си живот и да драматизира излишно. Затова и раздялата с последната жена до него - изпълнителката Grimes, се случи колкото изненадващо, толкова и цивилизовано и без разкриване на излишни подробности, пише lifestyle.bg

Няколко месеца след раздялата им обаче, Илон Мъск вече е с нова жена до себе си. Това е 27-годишната актриса Наташа Басет.

Австралийската актриса и Мъск бяха снимани още през миналата седмица, докато слизат от самолета на милиардера в Лос Анджелис. Двамата започват да се срещат малко след като той приключва отношенията си с Grimes, пишат от Daily Mail.

Според източници на Page Six, близки до Наташа Басет, актрисата била привлечена от интелекта на милиардера и в никакъв случай не се интересува от парите му.

"Тя е прекрасна и може да си избере, който иска мъж, но казва, че обожава Илон, защото той е "толкова умен и интересен", цитират източниците си от изданието.

Наташа Басет освен много красива е и доста талантлива. Тя е родена и израснала в Нов Южен Уелс, Австралия. Едва на 14 получава ролята на Жулиета в пиеса, която играе в Австралийския младежки театър.

Наташа участва в още няколко театрални и филмови проекта в родината си. На 19-годишна възраст тя се мести в Ню Йорк и започва да учи в Атлантическото училище по актьорско майсторство. След като завършва обучението си, решава да се премести в Лос Анджелис, където живее и в момента.

Актрисата участва в няколко филма, между които и 12 Mighty Orphans, Behind the Ghost Door, Spy Intervention, но печели по-голяма известност с ролята си на Бритни Спиърс във филма Britney Forever. Скоро ще я видим и в ролята на първата приятелка на Елвис Пресли - Дикси Лок, в последния филм за живота за изпълнителя, озаглавен Elvis.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вЕрваме!

    31 2 Отговор
    Тя в никакъв случай не е привлечена от мулиардите му, а той не я е взел за голи игри в спалнята.
  • 2 👁👃🏻👁

    25 8 Отговор
    Увиснали цици, баджаци, проскубана, корем все едно е раждала 👍🏻
  • 3 Бесен

    21 3 Отговор
    Да, да... ма тая кокошка що не я привлече някой беден интелектуалец с далеч повече акъл от престъпника Мъск? Ми баш па возейки се на самальота обяснява как тва немало никво значение
  • 4 Абе

    17 2 Отговор
    Да сте чули някога кифла да каже, че е с някой заради парите му:))
  • 5 Мюмюн

    9 2 Отговор
    Не е мой тип.
  • 6 Ъхъ

    8 0 Отговор
    Превъртян километраж
  • 7 аНОН

    6 0 Отговор
    Със сигурност не е заради парите. Направо.
    Мъск просто прави добър ПР и преоткрива колелото.
  • 8 За възрастта си

    6 0 Отговор
    е доста отпусната, дори мисля, че е пълничка. А Илон мъж ли е? Само питам. Не ми прилича на такъв. Майна.та им на парите му. Не ги е изкарал с честен труд. Няма как.
  • 9 Тъно

    4 1 Отговор
    Увиднала, мека, дебела и грозна. Този откачалник от къде ги намира подобни, друга такава грозница миналата година дете му роди, нещо е сбъркан този хахо
  • 10 ЧЕКМЕДЖЕ

    0 0 Отговор
    Гледал е от Бойко ли ? Младага плът е за предпочитане - казал ББ и със замах дарил къща в Барселона ли ? Пък после.....вижте кво стана !?