Last news in Fakti

10 Март, 2022 11:45 4 076 14

Светлана Гущерова без грим, но с букет (СНИМКА)

  • светлана гущерова-
  • подаръци-
  • осми март-
  • без грим

Плеймейтката показа подаръците, с които са я зарадвали най-близките ѝ хора

По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в техния пълен блясък, тъй като перфектната визия, лишена от каквито и да било недостатъци, е част от звездния им имидж, който те старателно поддържат.

Независимо дали става въпрос за публични изяви или просто за няколко кадъра, обикалящи социалните мрежи, известните личности полагат усилия да изглеждат максимално добре, обръщайки внимание на всеки видим за очите детайл - от прическа през грим до облекло.

Въпреки всичко обаче, те също са просто хора и това личи най-вече, когато се намират в уютната атмосфера на своя дом, далеч от светлините на прожекторите и суетата на шоубизнес средите, в които се изявяват.

И макар много от родните знаменитости да продължават да представят безупречния си образ във виртуалното пространство, дори по време на пандемията, по-голямата част от която се намираха между четири стени, има и такива, които не се притесняват да покажат на своите почитатели как изглеждат в естествен вид. Така например Светлана Гущерова, която през последните две години бе по-малко активна в платформите за комуникация от обичайното, сподели в личния си Instagram акаунт кадър, показващ подаръка по случай празникa на жената, направен ѝ от нейните съпруг и дъщеря.

На изображението тя позира пред обектива в пределите на семейното им жилище, седнала на бял мек диван, държейки в ръце голям букет от червени рози. Плеймейтката е облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки, показвайки се на последователите си без грим. На масата пред нея стои вторият дар, който е получила, а именно форми, изработени като букви, изписващи думата "мама", които са изпълнени с пъстри цветя.

В 24-часова история в платформата блондинката разкри, че най-скъпият ѝ дар всъщност е картина, направена от нейната малка принцеса, както самата тя я нарече. Творбата на наследницата ѝ представлява отпечатъци от нейните дланите и ходилата ѝ с бои в различен цвят върху лист хартия, разположени така, че да наподобяват ваза с цветя. Освен това към нея има и бисквита, на която пише: "Обичам те, мамо!" Трогната от жеста, Светлана сподели и снимка на Анелия-Добромира, но въпреки това спази обещанието си да не разкрива лицето ѝ, което даде след раждането ѝ, закривайки нейния образ с емотикон.

По-късно, отбелязвайки 8-и март подобаващо, еротичният модел и половинката ѝ се събраха с близки приятели в столично заведение, където вдигнаха наздравици за специалния ден. От неин пост се вижда, че в компанията е попфолк певеца Азис, който е положил глава на масата.

"Едни си пият, други си спинкат", гласи посланието към кадъра.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъсва голата истина без грим

    26 0 Отговор
    90% от ковте без грим и фотошоп са едни птеродактили с пластмаси по цялото тяло
  • 2 gost

    22 0 Отговор
    смЕх! Без грим, ма с филтри, фотошоп и..... грим
  • 3 Мими

    10 0 Отговор
    Хсхаха кое е популярно ха че и личност за кого пишете всъщност или за какво
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 onq s konq

    17 0 Отговор
    От доста време се учудвам на подобини статии, защо си мислите че някой се интересува от най-безполезните хора в обществото ни.
  • 6 Колко

    10 0 Отговор
    романтично е да се пльоснеш на масата с бяла колосана покривка , да си сложиш главата на нея и да заспиш ?
  • 7 Бай голямГруй

    7 0 Отговор
    нека да си покажи миризливите входове, пещери да ги видим всички
  • 8 Бранимира

    11 0 Отговор
    Без грим, но с филъри, ботокс и други хиляди подобрения, като ринопластика, скулптиране и т.н. Кое й е естественото?
  • 9 Механик

    7 0 Отговор
    Гущерка без грим, за това пък с букет.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Малката

    8 0 Отговор
    я стъкмил с пуловер за 600 лева ! Село - невидело ! Пари от въздуха !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Яшар

    2 0 Отговор
    Ми, грозновата си е...
  • 14 НАП , ДАНС ,ПРОКУРАТУРА !!!!!!!!

    3 0 Отговор
    Къде са службите да проверяват всички измислени БОГАТАШИ и прането им на пари ?????????????????.