4 Април, 2022 15:26 4 827 6

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)

  • двор-
  • градина-
  • отмора-
  • съвети-
  • градински кът

Със сигурност ще искате да си направите и вие такъв кът за отмора

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Не всеки живее в къща и може да се радва на двор, но тези, които имат площ около дома си, са истински щастливци. Лятото сме навън, радваме се на всяка емоция на открито, а дворът ни може да се превърне в същински рай и кът за отмора само с няколко лесни стъпки, които няма да бръкнат дълбоко в джоба ни.

Един хамак и книга стигат. Ако сте книжен плъх, който обича да чете, на фона на чуруликащи птички, ви трябва само един хамак. За щастие не струва цяло състояние, а по-сръчните от вас могат да си направят със здрави въжета и тъкани черги от стария скрин.

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Работата разтоварва. Физическата дейност, особено след работа, влияе благоприятно на мнозина. Ако и вие сте от тях то задължително трябва да си направите зеленчукова градинка, както и да засадите подправки. Грижата за тях ще ви накара да се чувствате като преродени, особено, ако денят ви минава пред компютъра и напрягате ума си.

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Почитателите на домашната кухня няма как да пропуснат да оборудват двора си с барбекю. Какво по-хубаво от вкусна вечеря със семейството на двора. Умората от дългия летен ден несъмнено ще изчезне, след като покажете уменията си в кухнята и зарадвате близките си, а барбекюто ще придаде опушения вкус, с който ще запомните вечерта. Така ще искате всяка вечер да прекарвате по този начин. За да не харчите пари, може да си направите с подръчни материали - от джанта, стар бойлер или каквото намерите в дома.

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

И една топка е достатъчна да отпуснем парата. Хем ще спортуваме, хем ще обърнем внимание на децата или внуците, а и ще забравим за стреса, натрупан през деня.

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Ако добавим пък и люлка забавата ще е гарантирана. Най-лесният и евтин начин е да си направите от гума. Подходяща е и за малки, и за големи.

Кой не би искал такъв кът в двора си (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    15 0 Отговор
    Всеки може да го има ако разполага с ЕДИН ДЕКАР място !!! Затова младите почнаха да си купуват къщи по селата .

    Коментиран от #2

  • 2 00014

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Един декар? За какво по-напред. Поне 5 за да си построиш къща, гараж, за двор и за градина.

    Коментиран от #3

  • 3 Rock

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "00014":

    Нямаш никаква представа как се поддържат 5 декара. Само тревата да косиш и поливаш няма да имаш сила- дори и да не ходиш на работа. Освен ако разполагаш с пари и си наемеш хора да вършат поддръжката... Незнайко е прав- малка къща с двор зелен...
  • 4 Идеята

    5 0 Отговор
    Е страхотна, но иска време и сили

    Коментиран от #5

  • 5 Идън

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Идеята":

    И пари. Дори и да умеете някои неща да си правите сами. 1 кутия семена за качествена трева е скъпал Отделно плочки- дръвченца- чешмичка- люлчица- цветенца- водичка- градински мебели- сенници- - събирачки на листа- гребачки за сняг...списъкът е огромен...
  • 6 Смях

    0 5 Отговор
    Русофилите?