Last news in Fakti

28 Април, 2022 14:43 1 327 4

Бременната Риана яде мандарини поръсени със сол

  • риана-
  • бременна-
  • хранителни навици-
  • мандарини-
  • сол

Ето как се променят вкусовите навици и предпочитания в този период

Бременната Риана яде мандарини поръсени със сол - 1
Снимка: БГНЕС

В момента всичко около Риана се върти около бременността ѝ - в крайна сметка не само тя е в очакването на първото си дете, а и нейните почитатели.

А тя ни прави съпричастни с нея още от самото начало. Включително и с промените, които се случват с тялото ѝ. Съвсем скоро тя направи впечатляваща фотосесия за Vogue, чрез която разкри много от себе си - и по отношение на физиката си, и за начина, по който се чувства в това състояние.

Наред с всичко останало, изпълнителката на "We Found Love" разкри какво най-често ѝ се похапва в тези дни - и какво не. Не се учудваме за карибските ястия, щедро приготвени с подправки като къри и семена от кимион. Нещо друго предизвиква нашето учудване - постоянното ѝ желание да яде мандарини, поръсени със... сол.

"Задължително трябва да бъдат със сол и само сол!", казва звездата пред Vogue. "Защото в Барбадос имаме този обичай - да занесем плодовете си в океана и там да ги накиснем."

Всъщност, мандарините са изключително полезен и подходящ за здравословна закуска избор. Една малка мандарина има само 40 калории и осем грама захар.

Освен за нещата от кухнята, към които най-често посяга, Риана споделя и за онези, които обичайно не консумира, но сега често ѝ се хапват. "Обикновено не ям десерти, трудно мога да се изкуша с тях. Но ако в момента някой се приближи до мен с покрита с шоколад поничка - ще завладее сърцето ми завинаги", шегува се Риана.

Все пак, изпълнителката се опитва, доколкото е възможно, да се ограничава по отношение на храната. Дори се е отказала от едно от любимите си ястия - печен картоф с хайвер. Вероятно ще трябва да изчакаме, за да видим дали това ще бъде първата храна, към която Риана ще посегне, след като тя и ASAP Rocky посрещнат своето дете, пише Eat This, Not That.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Един готвач персиец ги ядеше така.
  • 2 Кики

    3 0 Отговор
    За тая мандарини поръсени с л@ йна е най подходящо като гледам

    Коментиран от #4

  • 3 инж технолог по хранене

    2 0 Отговор
    Аз ям мандарините след като им обеля кората. Не ги поръсвам с нищо,освен с поглед.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.