Last news in Fakti

22 Юли, 2022 17:32 8 774 5

Нови съдебни тревоги за сина на Найден Милков

  • син-
  • димитър милков-
  • найден милков-
  • дело-
  • съд-
  • присъда

Димитър Милков застава за пореден път пред съда за кражба, заплахи и нанасяне на телесни повреди

Рецидивистът с богато криминално досие Димитър Милков - син на известния певец и бос на Първа частна милиция Найден Милков, вчера се изправи пред съда за изцепките си от лятото на 2020-а в "Меден рудник", предаде репортер на Burgas24.bg.

Димитър е привлечен като обвиняем за това, че на 21 юни 2020 г. вечерта в апартамент в ж. к. "Меден рудник" откраднал телефон "Самсунг Галакси А5" от мъж с инициали К. Д. На 21 юни 2020 г. вечерта в апартамент отново в "Меден рудник" заплашил и след причиняване на средни телесни повреди взел от същия човек 80 лв.

На Димитър е повдигнато обвинение и за това, че на 23 юни 2020 г. е хванат с прекурсор за производство на наркотични вещества на стойност 9,50 лв.

Припомняме, че Бургаският окръжен съд издаде спрямо Димитър Милков Европейска заповед за арест, за осигуряване на участието му в започналото срещу него съдебно производство. Подсъдимият е бил задържан в Италия и е разпоредено неговото предаване на българските съдебни власти. Преди определената дата за предаване, той е напуснал Италия и е бил арестуван от немските органи на реда на територията на Германия, където е управлявал автомобил след употреба на наркотични вещества.

Съдът определи делото да бъде гледано по общия съдебен ред, по искане на подсъдимия и неговата защита.

Окръжен съд – Бургас потвърди и взетата спрямо Димитър мярка за неотклонение "Задържане под стража". Съдът намери, че съществува подозрение за авторството на Милков на повдигнатите му с обвинителния акт деяния. За две от престъпленията се твърди, че са извършени в условията на опасен рецидив. Според съда, съществува реална и непосредствена опасност от укриване или извършване на престъпление от страна на Милков, ако мярката му за неотклонение бъде изменена в по-лека.

Бургаският окръжен съд насрочи делото за разглеждане на 16 август, с призоваване на свидетели.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Крушата не пада по-далече от дървото

    27 0 Отговор
    Боклук като баща си
  • 3 Бай Онзи

    12 1 Отговор
    Чакаме те в пазарджишкия , булков ...
  • 4 един от многото

    16 0 Отговор
    Мутра като баща си!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.