1 Август, 2022 12:19 1 763 7

Бен Афлек и Джей Ло планират грандиозна сватба за 25 милиона долара

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • сватба-
  • 25 милиона

Според източници мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро

Бен Афлек и Джей Ло планират грандиозна сватба за 25 милиона долара - 1
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек и Дженифър Лопес планират да организират мащабно тържество по случай сватбата си, твърди изданието Page Six, позовавайки се на проверени източници, предаде БГНЕС. За тази цел те се обърнаха към известния организатор на луксозни събития Колин Коуи.

Той е домакин на пищни екстравагантни партита за топ звезди, включително за Опра Уинфри, Ким Кардашян, Никол Кидман и много други. Неговият екип обещава на клиентите си да организира "кралска сватба с епични размери" или "изискана и изискана сватба в задния двор" по тяхно желание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона. Едино от вътрешните лица потвърди, че мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро, щата Джорджия. Площта на имението е около 352 000 квадратни метра.

Друг източник по-рано разкри, че сватбата е планирана да продължи няколко дни и ще включва парти на живописния остров Сейнт Симонс, известен със своите плажове и курорти. Списъкът с гости включва по-малкия брат на младоженеца Кейси Афлек, неговия приятел и колега Мат Деймън, комика Джими Кимел и актрисата Дреа Де Матео, която участваше с Дженифър Лопес в Shades of Blue. Припомнете си, че в средата на юли Афлек и Лопес вече вдигнаха малка сватба в Лас Вегас. Тъй като романът на знаменитостите има дълга история, целият свят я следеше.

Бен и Дженифър се запознават през 2001 г. и скоро започват да се срещат. Те дори успяха да се сгодят, но в крайна сметка сватбата беше отменена и скоро звездите се разделиха напълно. Впоследствие Афлек прекарва 13 години женен за Дженифър Гарнър, от която има две дъщери и син, а Лопес е омъжена за Марк Антъни, от когото има две общи деца. 17 години след развалянето на годежа Лопес и Афлек подновиха връзката си, а през пролетта на 2022 г. Бен отново предложи брак на любимата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    10 1 Отговор
    Бивши, развели се вече веднъж сега пак ще се показват колко много се обичат ... до развода след някой месец. Абсолютни дебили.
  • 2 Петку

    9 0 Отговор
    Важно за тях, не зная в България дали има интерес към сватбата.
  • 3 Абе

    7 3 Отговор
    Тая специално очаквам до края на годината да се омъжи за друг
  • 4 Ами

    1 4 Отговор
    Да са живи и здрави, сега пак са се преоткрили и влюбили.
  • 5 123

    8 0 Отговор
    Тъпанари
  • 6 пфууууу

    5 0 Отговор
    И тия са на пици с кристали като Киролените.
  • 7 Писна ми

    2 2 Отговор
    и от двамата ненормални и, най-вече от късокраката.