Last news in Fakti

16 Септември, 2022 13:15 1 186 4

Продадоха на търг снимки от колежа на Илон Мъск за 165 000 долара

  • илон мъск-
  • снимки-
  • колеж-
  • продадени на търг-
  • бивша приятелка-
  • дженифър гуин

Те са били собственост на бившата приятелка на милиардера - Дженифър Гуин

Продадоха на търг снимки от колежа на Илон Мъск за 165 000 долара - 1
Снимка: БГНЕС

Снимки от колежа на изпълнителния директор на "Тесла" Илон Мъск и вещи на приятелката му от колежанските години бяха продадени на търг за 165 000 долара, съобщи Асошиейтед прес, предаде БТА.

Базираната в Бостън аукционна къща "Ар Ар Окшън" обяви, че колекцията от невиждани публично досега снимки и предмети е на бившата приятелка на милиардера Дженифър Гуин.

В сряда Мъск смени профилната си снимка в Туитър с една от тези стари фотографии. В момента той води публична битка с Туитър, за да се откаже от споразумението да купи социалната медия за 44 милиарда долара.

Гуин каза пред в. "Бостън глоуб", че когато прочела за търг с курсови работи и тестове на Мъск от студентските години, осъзнала, че разполага с много по-лични вещи, които може да продаде, сред които мили снимки, картичка за рождения ѝ ден от него и колие, което ѝ подарил.

Мъск и Гуин излизат от 1994 г. до 1995 г., когато учат в университета на Пенсилвания. Разделят се, когато Мъск завършва, премества се в Калифорния и ѝ казва, че не може да говори дълго по телефона, защото това е губене на време, разказва Гуин.

"Разделихме се, точно преди да започне да покорява света", каза тя.

Златно колие с малък зелен изумруд, което Мъск подарява на Гуин в края на 1994 г. за рождения ѝ ден, бе продадено за 51 000 долара. Картичката за празника, в която Мъск нарича приятелката си "Бу-Бу", бе купена за близо 17 000 долара. Снимка на двамата с още четирима души преди завършването им е продадена за 42 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простащини..

    3 0 Отговор
    И тоя смотаняк разлигавен ли ще "събаря" Божията Империя?!
  • 2 Май той си ги купува

    5 0 Отговор
    Кой ще даде и 5 $ за снимки те му
  • 3 Пабло

    2 0 Отговор
    Снимки на Мъск от колежа,а не снимки от колежа на Мъск. Вчера беше 15-ти септември!

    Коментиран от #4

  • 4 Нашийник

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пабло":

    Така, де, 24-ти май е отживелица.