Last news in Fakti

21 Септември, 2022 14:45 3 270 1

Адам Лавин проговори след обвиненията в изневяра: Флиртувах с жени онлайн, но ... (ВИДЕО)

  • адам лавин-
  • бехати принслу-
  • изневяра-
  • флирт-
  • онлайн-
  • обвинения

Адам Лавин и Беати Принслу имат 8-годишен брак и в момента очакват третото си дете

Адам Лавин проговори след обвиненията в изневяра: Флиртувах с жени онлайн, но ... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

След като се появиха обвинения, че Адам Лавин е изневерил на съпругата си Бехати Принслу, фронтменът на Maroon 5 наруши мълчанието си. 43-годишният музикант използва Instagram, за да каже своята истина.

"В момента се говори много за мен и искам да разясня случая, хвърляйки светлина по темата. Сбърках, че общувах по флиртуващ начин с друга жена, освен съпругата ми. Нямам афера, но въпреки това прекрачих границата по време на жалък период от живота ми. В някои случаи стана неуместно. Обърнах внимание на това и предприех сериозни стъпки, за да поправя това със семейството си. Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен и достатъчно глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога няма да се повтори", написа певецът на стори в социалната мрежа.

Припомняме, че наскоро моделът Съмнър Стро сподели в TikTok видео, в което твърди, че е имала едногодишна афера с Адам Лавин.

"По същество... Имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria's Secret. По това време бях млада, наивна и честно казано се чувствах използвана. Бях лесно манипулирана. Моят морал беше несъзнателно компрометиран, бях напълно манипулирана..."

Стро също така твърди, че Лавин я попитал дали била съгласна, ако бременната му жена роди момче да го кръстят Съмнър.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Тя качи и второ видео в TikTok, в което разкрива, че има угризения, тъй като е смятала, че звездната двойка имала сериозни проблеми помежду си и затова си била позволила да интимничи с певеца. Когато разбрала, че това всъщност не е така, сложила край на всичко и смята, че в случая единствените жертви са съпругата му и техните деца.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Адам Лавин и Бехати Принслу имат 8-годишен брак и в момента очакват третото си дете. Те вече са родители на Дъсти Роуз, на 6 години, и Джио Грейс, на 4 години.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волан

    8 0 Отговор
    Това не е наш проблем. Повече ни интересуват разни Благовци,Златки,певачки,плеймейтки,жрици и политици.