25 Септември, 2022 16:39 6 674 16

Жените с тези имена са параноични ревнивки

  • жени-
  • имена-
  • ревност-
  • скандали-
  • любовници

Те се опитват да контролират всяка стъпка на мъжа до себе си, за да предотвратят предателството

Жените с тези имена са параноични ревнивки - 1
Снимка: Shutterstock

Има жени, които не знаят що е ревност. Те са уверени в себе си и в своя партньор и се опитват да не му лазят по нервите с глупости.

Но има и дами, които са истински параноички. Те непрекъснато търсят под вола теле и са убедени, че любимият им крие нещо и то не какво да е, а любовница!

Въпросните момичета се опитват да контролират всяка стъпка на мъжа до себе си, за да предотвратят предателството, било то и с въображаема любовница, пише Жената Блиц.

Ето какви имена носят жените, които имат проблеми с нервите и не вярват на партньора си.

Варвара

Варвара е изтънчена и романтична личност, надарена с огромно въображение. Тя е свикнала да вярва на всякакви мистични знаци, карти таро и магьосници. И ако по време на поредната "проверка" чуе за съперница, веднага ще започне да контролира всяка стъпка на половинката си, проверявайки я за вярност. Все пак магията никога не лъже!

Анастасия

Младежките години на Анастасия винаги преминават бурно и интересно. Затова и в по-зряла възраст тази кокетка започва да мисли, че светът е пълен с момичета като нея: харизматични, очарователни и красиви.

Това я изнервя и тревожи и тя започва да подозира партньора си в изневяра, макар той изобщо да не мисли за нещо подобно, тъй като Анастасия е единствена за него.

Мариана

С Мариана човек не бива да се шегува, защото характерът ѝ е доста тежък. Първоначално тя избира за партньор човек, който отговаря на нейните изисквания за "идеален" кандидат за съпруг. Всичко най-добро обаче трябва да бъде добре защитено, за да не може другите да се докопат до него.

Точно по тази причина Мариана никога няма да се примири с погледите, които от време на време момичетата хвърлят на нейния кавалер. А когато стане свидетел на нещо подобно, денят завършва с кръстосан разпит. Все пак трябва да е наясно дали любимият ѝ наистина обича само нея и дали случайно не си е хванал любовница.

Арина

Притежателките на името Арина имат силна женска енергия, която привлича мъжете в живота им. Но характерът и поведението на джентълмените не винаги е като на принцовете.

Изгори ли се веднъж, Арина ще подозира всеки, с който започне да гради отношения, вярвайки, че мъжете постоянно крият истината. Поради това, с течение на времето, Арина ще се превърне от секси красавица в параноичка


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор
    ВСИЧКО е индивидуално всеки ЧОВЕК е различен
  • 3 Теле

    13 1 Отговор
    Какво намекваш с руските имена нимфоманке

    Коментиран от #6

  • 4 ИХ БИН,,С

    5 6 Отговор
    МРАЗЯ ПРОСТИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА ИНТЕЛЕКТУЛЦИ!!!....Ц. ПРОСТАКЪТ Е С ПРОСТИ НОМЕРА И ИМА ЧУВСТВОТО, ЧЕ Е ОРИГИНАЛЕН...........НО Е МНОГО ЖАЛЪК ОТСТРАНИ!...............ЗА ПРОСТИТЕ СЕЛЯНИ МОЖЕ И ДА СЕ ДОКАРВА ЗА ТОП РАЗУЗНАВАЧ ОТ ВКР /АГЕНТ 007 Е САМО В БОЛНИТЕ ИМ МОЗЪЦИ/, НО Е ТЪП СТАРШИНА. КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКИВА И СЛУЖБИТЕ!!! ЕХ-ЕХ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ ВАС
  • 5 Да, така е, но...!

    3 4 Отговор
    Заради името ми ме,, набиха,,... завистта винаги се е въртяла около мен, затова и не услях в живота..... не е оправдание..... защото някой ще каже и на мен също,но също не са успели...айде пак, мисли, БГ език и други....!

    Коментиран от #9

  • 6 Тайфуни с нежни имена

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Урсула,Аналена,Мегън,Лизбет.
  • 7 Яко си се забавлявам с коментарчета хихи

    3 9 Отговор
    Кой то не обича, само той не ревнува. Да ревнуваш - значи да обичаш, така сякаш мразиш.
  • 8 ИХ БИН,,С

    1 2 Отговор
    КАКВО КАТО МЕ МАЧКАТЕ...........КАКВО КАТО СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ В САЙТОВЕТЕ ПИШАТ С МЕН НА НЕМСКИ.............КАКВО КАТО СЕ ПОДИГРАВАТЕ.................КАКВО КАТО УНИЩОЖИХТЕ ЖИВОТА МИ ---------------ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО----------------ДА, АЗ НЯМАМ НИЩО, НО НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ВАШ РОБ И ДА ИМАМ НЕЩО ОБЩО С БОЛНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ. И СМЪРТТА Е ИЗХОД . ОМРЪЗНА МИ ДА ЗАПОЗНАВАТЕ ПРОСТАЦИ С ДЕТАЙЛИТЕ ОТ ЖИВОТА МИ . ОПРЕДЕЛЕНО ИЗБИРАМ КРАЯ СИ.

    Коментиран от #16

  • 9 Крюшо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Да, така е, но...!":

    Верно ли ...?!? Хи хи

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Дзверо

    7 0 Отговор
    Тука само психарски коментари!? Да не са ви пуснали интернета в психодиспансера?

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Оффффффф -нездравословната ревност е подобна на параноя. Характеризира се с неоснователен страх от загуба на любим човек и може да се превърне в кошмар за двойката, която страда. Липсата на самочувствие често е в основата на това разстройство.Интересно е че не е добавена и зодия ?Как и кой е направил тези изводи нямам идея ,и защо се определя по име по зодия някой си????Всички хора сме различни мирогледи и характери ,не намирам логика с темата не съм сред имената ,но имам спомен за няколко момичета Мариана бяха много леки жени ,едната дори не бе сигурна от кого е бременна когато се омъжваше имаше двама мъже ,един официален и един за ей така докато другия е нощна смяна .Изобщо не бяха ревниви
  • 13 Крюшо, хихихи

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Крюшо":

    Как си показваш,, дъртата,, на млад.. хихихи...!?

    Коментиран от #14

  • 14 Не виждаш ли, че точно ваште,, имена,,

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Крюшо, хихихи":

    Навсякъде в Интернет, ох таз, ЖХ, кой знае и тя лицето и от кръста надолу, какво е, ужасссс.... не че на другите е.... хихихи....!?
  • 15 Лорчето

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дзверо":

    Е от там...!
  • 16 Метай се

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "ИХ БИН,,С":

    Не се бави