Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 15:28 8 280 3

Братът на принцеса Даяна показа невиждана досега нейна СНИМКА

  • принцеса даяна-
  • чарлз спенсър-
  • брат-
  • невиждана снимка-
  • кралско семейство

Започва петият сезон на сериала "Короната", в който ще бъде показан разводът на Даяна и Чарлз, както и нейната трагична смърт

Братът на принцеса Даяна показа невиждана досега нейна СНИМКА - 1
Снимка: Shutterstock

Братът на принцеса Даяна - Чарлз Спенсър сподели трогателна снимка на покойната лейди Ди дни преди премиерата на петия сезон на биографичния сериал на Нетлифкс „Короната“, проследяващ живота на британското кралско семейство.

Чарлз Спенсър, който е по-малък брат на покойната принцеса на Уелс, наследи семейното имение Алторп в Нортхамптъншър след смъртта на баща си през 1992 г. и живее там с третата си съпруга Карън и дъщеря им лейди Шарлот, пише Блиц.

Преди дни той сподели снимка от 1989 г., на която позира до сестра си и техния баща на прием по случай 65-ия му рожден ден, като нарече фотографията „дълбоко трогателна“.

„Днес е Денят на всички души (известен още като Денят на мъртвите) - време да си спомним с любов онези, които са си отишли. Дълбоко трогателна снимка за мен от 1989 г., заснета по време на прием в Алторп по случай 65-ия рожден ден на баща ми. И двамата много ми липсват“, написа Чарлз Спенсър в социалната мрежа Twitter.

Публикацията на Чарлз видя бял свят, след като приятели от близкото обкръжение на принцеса Даяна заклеймиха сериала на Netflix. Бурната реакция дойде, след като снимачният екип на „Короната“ бе забелязан да заснема моменти, пресъздаващи фаталния край на Даяна в автомобилна катастрофа в тунела „Алма“ в Париж преди 25 години.

Петият сезон на „Короната“, който е достъпен от днес на стрийминг платформата, обхваща годините преди скандалното интервю на принцесата, в което тя признава за разрива в отношенията си Чарлз, като вече предизвика гняв на Острова преди официалната премиера, насрочена за 9 ноември.

С непоказваната досега фотография на принцесата на народа граф Спенсър заби звучна плесница на продуцентите на "Короната", като показа сестра си такава, каквато всички я помнят - мила, добронамерена и чистосърдечна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колориметър

    10 1 Отговор
    Забучи......ЗАБИ плесница на продуцентите на "Короната". Лейди Даяна трябваше да е кралица на Великобритания. Ако бе станало,нямаше да бъдат подпалени многото войни от САЩ и светът щеше да е друг. По-спокоен и по-щастлив. Но не би. МИ-6 в сътрудничество с Пентагона уби принцесата.Не й даде никакъв шанс.И резултатите са видни.
  • 2 Реалистът

    4 1 Отговор
    Тъмната страна погуби бялата принцеса.Общо взето дяволът си подсигури бъдеще с нейната смърт
  • 3 ГОСТ

    1 1 Отговор
    до 1 и 2 коментари.....Параноята яко ви гони......с мотор ви гони......