Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 12:32 8 531 10

Хекимян намери партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок

  • антон хекимян-
  • златимир йочев-
  • сутрешен блок-
  • александра кръстева-
  • водеща

Александра Кръстева се завръща на работа на екран след майчинство

Златимир Йочев май вече няма да води сам сутрешния блок на bTV. Най-пресният слух там е, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя журналистка да наследи внезапно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „Тази събота и неделя“ се завръща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я направят лице на „Тази сутрин“.

Александра Кръстева, за която преди време се разбра, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети, слезе от екрана в края на май миналата година, след като съобщи, че чака бебе. Миналия понеделник тя и съпругът ѝ – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор.

В bTV първата година на бебето обикновено е моментът, в който майката се връща на работа – там рядко ползват допълнителната година отпуск, която се полага по закон. Алекс няма да направи изключение. Тя вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-рата годишнина на новините в телевизията.

Там била споделила, че смята скоро да се върне на работа, като се надява отново да се изява пред, а не зад кадър.

Антон Хекимян няма как да върне къдрокосата си колежка в „Тази събота и неделя“. След като тя излезе в дългия си отпуск, той направи промени в екипа и структурата на предаването. Вместо с три водещи през двата дни на уикенда, както преди шоуто вече е с четири водещи, разделени по двойки – колежките на Алекс – Диана Любенова и Жени Марчева, са на екран в събота, а в неделя са Мария Цънцарова и Петя Дикова.

В новините също няма нужда от нови водещи. Преди няколко месеца се търсеха две за вечерната емисия, но местата вече са заети от Мария Ванкова и Поли Гергушева, отбелязва Уикенд. Последната стана новинарка именно когато се върна на работа след отпуск но майчинство. Преди да роди, тя беше лице на „Култ“, но наследницата ѝ Натали Трифонова се оказа с по-висок рейтинг на тази позиция, затова Поли мина в нюзрума.

Алекс може да се окажа идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата бивша колежка Биляна Гавазова напусна през пролетта и оттогава той работи като вол сам в предаването с продължителност три часа и половина. То е замислено с идеята, че ще се води от двама души, които да си делят темите, но това вече месеци наред не се случва.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната мисирка на екран!

    12 2 Отговор
    Тези лъжат и в сънят си, но хубавото е че все по малко хора го гледат, а още по малко им вярват! Как се борят фалшивите новини а още по фалшиви новини! Успех мисирки!
  • 2 Полина

    4 2 Отговор
    Алекс ми е много неприятна.
    Точно нея ли намери да сложи
    Хикимян?
    Явно липсват интелигентни журналисти.
    По- добре да си остане досегашния водещ.
  • 3 Полина

    4 4 Отговор
    Алекс ми е много неприятна.
    Точно нея ли намери да сложи
    Хикимян?
    Явно липсват интелигентни журналисти.
    По- добре да си остане досегашния водещ.
  • 4 РазПутин

    3 5 Отговор
    симпатична е, има чар, с хубава коса, дано има и остър език за политиците !!!
  • 5 зрител

    7 2 Отговор
    Изцяло негледаема. Ако я сложи, спирам да гледам. И Хекимян да обърне внимание на Гунчева, която /ужким/води спортните новини - е може ли на всяко изречение да слага по три пълни члена. Аз разбирам, че това я влече, но къде е правилния книжовен език?!

    Коментиран от #9

  • 6 Един

    3 2 Отговор
    Този як като бик дърдорко може и по-малко да приказва.
  • 7 Най обичам луди,

    1 3 Отговор
    луди жаби насън. Със своите червени очи уголемени гледат отвътре навън /Джанго Зе/
  • 8 Хасанов

    1 2 Отговор
    Имам предложение за Албена Вулева, ще си паснат идеално. Абе да направят конкурс и която лъже най-добре да я взимат. Това е само от значение.
  • 9 Зрителю

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "зрител":

    Когато в главата ти има само членове е така. Не е само тя.
  • 10 фани единия удари другия

    1 1 Отговор
    Просто водещите са тражеди...