7 Декември, 2022 15:17 14 602 5

Детектив изброи най-честите признаци за изневяра

  • частен детектив-
  • изневяра-
  • признаци-
  • наблюдения

Благодарение на дългогодишен опит, жената е формулирала списък с признаци за изневяра

Детектив изброи най-честите признаци за изневяра  - 1
Снимка: Shutterstock

Частната детективка от Обединеното кралство Али Харис изброи най-често срещаните признаци за изневяра на партньора. Нейните наблюдения са публикувани от New York Post, предава "Дарик".

Най-често тя е молена да намери изчезнал човек, да разбере подробностите от биографията му и да установи дали партньорът кръшка настрани. За целта Харис организира пешеходно или автомобилно наблюдение, а също така събира информация от различни източници. Благодарение на дългогодишен опит, жената е формулирала списък с признаци за изневяра.

Харис вярва, че кръшкачът или шавливата неверница обикновено внезапно се загрижват за външния си вид: купуват си нови дрехи, правят си нови прически, сменят си парфюма.

Друг признак за възможна изневяра е желанието да се носи мобилния телефон навсякъде със себе си от страх да не остане без надзор.

Трябва също да се внимава, ако партньорът изведнъж започне постоянно да почиства историята на търсенията си в интернет и категорично не иска да обсъжда чувства и съмнения.

В заключение детективката обясни, че нарочно боядисва косата си в червено и носи ярки дрехи, въпреки че колегите ѝ обикновено се опитват да не привличат вниманието върху себе си, но тя следва друга логика. „Като ме гледате, няма да имате съмнение, че съм частна детективка. Харесва ми да помагам на хората, защото често се превръщам в последната им надежда да стигнат до истината“, каза тя.

„Повечето хора смятат, че да си частен детектив е бляскаво, но това далеч не е същото, което се показва по телевизията. Понякога трябва да седя в колата с часове с периодични откъсвания до тоалетна. Прекарвам се много време в търсене на улики в интернет. Но е и удовлетворяващо, защото всеки случай е различен и изисква индивидуален подход, а това прави работата на частния детектив интересна”, споделя Али Харис

По-рано американският психолог Даниел Акон говори за един от основните признаци на изневяра в една връзка и предизвика полемика в мрежата. Той смята, че такъв признак е внезапната промяна в поведението на партньора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    15 8 Отговор
    Ами като е алчна за пари и работи соло ,ще стиска в гащите или с памперс !Много интересна работа е частен детектив,гледала съм репортажи тук често работят в екип .Мъж и жена колеги ,жертвата вообще не разбира че е под наблюдение вземат хубави пари .Тази пък посочва и признаци станала и психолог ?!Има такива изпечени лъжци ,хората са непредвидими при някой е много скрито ,или пък гей под прикритие със семейство ?!
  • 2 мани мани

    16 6 Отговор
    аз постоянно трия хисторито и не си нося тела с мен навънка ... а у нас често е на самолетен режим ... съмнителен съм, а не трябва :) просто навик :P

    Коментиран от #3

  • 3 Един от нас

    16 13 Отговор

    До коментар #2 от "мани мани":

    А пък аз постоянно си държа телефона до мен и не обичам никой да го пипа. Просто той си е моето лично пространство. Да не говорим, че дрехи и парфюми сменям периодично от чист интерес. Тези признаци на госпожата са малко стрелба в тъмното.
  • 4 хе хе

    31 0 Отговор
    Ще споделя какво знам от наблюдение. Двойките, които много си изневеряват, се обясняват публично в любов един на друг. 😄
  • 5 Шишо Бакшишо

    15 0 Отговор
    Като разглеждам профилите на някой познати във фейсбук и много пишат че любовта това или онова означава. Най -големите рога те слагат на мъжете си.