Last news in Fakti

14 Декември, 2022 21:21 7 488 26

Мръсните трикове на мъжете, които мамят жени онлайн

  • мъже-
  • измамници-
  • онлайн

Измамниците често са истински майстори в занаята си

Мръсните трикове на мъжете, които мамят жени онлайн - 1
Снимкa: Shutterstock

Има много измамници и в реалния живот, и в интернет, които печелят пари от чужди емоции и се възползват от слабостите на другите. Психолозите ни разкриват мръсните трикове на измамниците, които мамят жени.

Можете да се научите да диагностицирате лъжите в интернет и в реалния живот, но това не винаги ви дава 100% гаранция, че никой няма да ви измами. Измамниците често са истински майстори в занаята си, така че не трябва да губите бдителност дори за минута. Всеки ден мамят стотици жени, за сметка на което се обогатяват. Има много истории за такива мъже, които правят цяло състояние от това.

Той пришпорва нещата

Той предлага да се видите, след това иска да се запознае с родителите ви, признава любовта си. Така измамниците приспиват бдителността на жените. Бъдете внимателни и не се поддавайте на красиви думи и признания. Това е изкусна манипулация.

Той има големи планове

Още в първите дни на връзката измамниците говорят за това как ще живеете красиво в луксозна къща, а децата ви тичат весело край вас. Казват, че ще живеете като кралица и бъдещето ви ще се превърне в истинска приказка. Не го вярвайте, особено ако ви го кажат на първа среща или дори в интернет.

Нестабилност

Измамниците могат да изчезнат за няколко дни и след това да се появят с букет от сто и една рози. Те могат да бъдат студени днес, а утре да ви признаят любовта си под Луната или дори да ви предложат брак. Така действат пресметливите мъже, които знаят, че тактиката на емоционалните колебания работи перфектно.

Една от многото

Такива мъже обработват много жени наведнъж, изпращайки еднакви съобщения до стотици дами. Те не комуникират само с вас. Но не им е изгодно да търсят жертва в реалния живот, предпочитат онлайн жертви. Помислете – истински богат мъж едва ли ще кисне в сайтове за запознанства или ще чати в социалните мрежи. Той със сигурност има по-важни неща за вършене.

Демонстрация на лукс

Измамниците нямат много пари, но наемат скъпи коли и апартаменти. Преструват се, че са богати, но не са. Опитайте се да се уверите в това - прекарайте повече време с такъв мъж, за да разберете колко реални са доходите му.

Важен момент - всички тези действия не се изключват взаимно. Повечето измамници ги използват наведнъж. Ако сте забелязали поне един от тях, това трябва да ви предупреди. Ако съвпаденията са две или повече, по-добре разкарайте този човек навреме.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жената мъж

    9 6 Отговор
    Аз не ги лъжа жените казвам им че съм пи4

    Коментиран от #14

  • 2 Инкогнито

    20 8 Отговор
    Седи си в къщи сама и преписвай глупости и мрази мъжете
  • 3 ПРИЛИКИ

    22 13 Отговор
    Големи планове - простия киро ни разправяше как е ся ще почнат да никнат заводи за коли, за батерии, за панели, щеше за нула време да направи от банановата ни промишленост такава с висока добавена стойност. А после взе да се оправдава с Митрофанова, Гешев и т.н. докато давал на ленчето пачки за адвокатски услуги.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Лорд Минчу

    29 2 Отговор
    "прекарайте повече време с такъв мъж, за да разберете колко реални са доходите му"
    Чакай, чакай, кой кого иска да пpeкара, че не разбрах?!?
    Върти-сучи все в портфейла гледат?

    Коментиран от #13

  • 5 икономът

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПРИЛИКИ":

    Шарлатанин сър!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 козирок

    4 2 Отговор
    Мръсотията мирише- някои имат паросмия -изкривено обоняние.
  • 8 Беше през

    5 2 Отговор
    далечната м.12.2002. Запознах се с интелигентен мъж тооочно в сайт! Дъра-бъра, вдигна се от Рудозем и цъфна в столицата. Наистина си търсеше съпруга, но на мен не ми се бракосъчетаваше толкова млада. Та беше друго някога....

    Коментиран от #10

  • 9 мдаа

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ПРИЛИКИ":

    Друго си е да си построил магистрали до Луната.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ВИ госпожа МАРИНОВА за ПОЛЕЗНАТА хм ПОУЧИТЕЛНА хем ИНФО статия
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    ИМА и АЛО ИЗМАМНИЦИ предимно роми лъжат мамят найвните ХОРА
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лорд Минчу":

    В ЖИВОТЪТ
    РЕАЛНО не ВСИЧКО е ПАРИ
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жената мъж":

    И ПОСЛЕ лъжеш лъжеш И накрая като ХИТРАТА СВРАКА с двата крака в КАПАНА
    ВАШ кото на други сте ПРИЧИНИЛ
  • 15 Смолко

    7 0 Отговор
    А, защо не се споменава нищо за жените измамници в интернет, защото е пълно с такива които се възползват от даден мъж за да отидат на вечеря без да плащат или да му искат пари...
  • 16 Росен

    9 0 Отговор
    Авторката на статията знае ли колко много жени идват от провинцията и лъжат някой мъж че го обичат само и само за да има къде да живея в София без да плащат наем???
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Някой си

    2 0 Отговор
    Защо от факти трият всичките ми коментари в които няма нищо нередно?
  • 19 Някой си

    5 1 Отговор
    Тия жени големи жертви ги изкарахте.Реално те са големите измамници защото единственият им мотив е финансовото положение на някой.за това първо питат какво работиш и с кво се занимаваш.И ако усетят че мирише на пари сами предлагат да се срещнете и телефон ви искат и намеци са секс има .И въобще не се дърпат и няма проблеми за секс да си говорите и всичко и навсякъде обичат.И на бързи срещи са готови.И на тях секс повече им се прави и не си секс маниак като си поискаш и не те блокират.Ако кажеш че си работник очаквай от умрял писмо.Разговора много бързо приключва.Иначе официално всички търсят сериозна връзка.И все няма свестни мъже за тях.Нямаш ли лев само празни обещания за нещо някъде си някога.Ама не те познавала,не била сигурна, трябвало да мине време да се опознаете ,да не избързвате.Естевено такава среща не се случва никога или те мотаят и блокират след това.Или само лъжливи обещания и като дойде време за среща се покриват.И все са заети и все нямат време да стоят пред телефона.Усетят ли че имаш кеш няма дърпане и теми табута и всичко и навсякъде обичат и свободно си говорите.Даже няма проблем и за секс на първа среща
  • 20 Някой си

    3 2 Отговор
    Най големите лъжкини.чрез продаване на секса си постигат целите.Все са най слабите все наранени,все някой се държал грубо с тях ,все секс искали от тях.Като ти обещавали нещо това нищо не значело .а пък реално търсят някой да им плаща сметките и лесно си отварят краката и проблеми няма.Дори да ги пошамаросваш малко и да ги псуваш
  • 21 Някой си

    1 1 Отговор
    Проблеми няма
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бачкатор

    2 0 Отговор
    Поне свършихте ли работа 8 ми или само го разкара да си дрънкате общи приказки?

    Коментиран от #26

  • 25 ДЯДО ПОП

    2 1 Отговор
    Аз така излъгах Асенчо Василев и още подсмърча пред дома, милата ми тя ...
  • 26 Романтична

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Бачкатор":

    вечеря в р-т Максим. Толкова ти стига като отговор