Last news in Fakti

23 Декември, 2022 12:42 2 641 4

Бременна жена заключи хладилника, мъжът ѝ изяждал всичко

  • бременна-
  • хладилник-
  • храна-
  • заключен

Тя напълвала хладилника, фризера и шкафовете с храна, но всеки път, когато отваряла хладилника, за да вземе нещо за хапване, откривала, че храната липсва

Бременна жена заключи хладилника, мъжът ѝ изяждал всичко - 1
Снимка: Shutterstock

Бременна потребителка на Reddit каза, че е купила втори хладилник и го е заключила, за да крие храна и лакомства от съпруга си, който ги изяждал, извести британският вестник „Mirror“, цитиран от БГНЕС.

Жената е бременна в третия месец и постоянно изпитва умора, желание за определени храни и глад. Няколко пъти седмично се отбивала в магазина на връщане от работа и купувала любимата си храна: пица, кисели краставички, портокали, грозде и пъпеши, пуканки и сирене. Тя напълвала хладилника, фризера и шкафовете с храна, но всеки път, когато отваряла хладилника, за да вземе нещо за хапване, откривала, че храната липсва.

Авторката на публикацията подозира, че мъжът ѝ изяждал всичко. Когато му казала за това, той отговорил, че тя трябва да купува повече храна. Според нея това означава, че трябва да отиде отново до магазина и да похарчи още повече пари. Последната капка била, когато съпругът ѝ изял купения от нея неаполитански сладолед. Частта от сладоледа с любимия ѝ вкус на ягода е напълно изчезнала, останали са само порциите шоколад и ванилия, които тя обича по-малко.

След това жената решила да купи втори хладилник за храната си и сложила ключалка на вратата. Тя платила новия хладилник със собствените си спестявания. Съпругът разбрал за покупката едва, след като тя била доставена в къщата.

Сега съпругът ѝ не говори с нея, защото е направила голяма покупка без негово знание. Той твърди, че жена е му започнала война за храна.

Авторите на коментарите се застъпиха за жената. Някои потребители смятаха мъжа за егоист, тъй като той изяждал запасите от храна и не се опитвал да ги възстанови.

„Имате пълното право да се дразните и разстройвате, тъй като примерът с храната показва, че той не ви уважава. Притеснява ме, че след като ти е изяждал храната, той казвал, че тя трябвало да отиде до магазина и да купи още. Защо да не отиде сам до магазина и да върне парите за храната, която е взел?" — написа един от потребителите.

По-рано беше съобщено, че потребителка на британския форум Mumsnet говори за планове да забрани на съпруга си да напълнява и обеща да се разведе с него, ако продължи да наддава. Тя добави, че специално приготвя здравословна храна, разпределя я на порции и я поставя в хладилника, така че съпругът ѝ да може да хапне по всяко време без вреда за фигурата и тялото. Но мъжът пренебрегвал усилията на жена си и продължавал да си поръчва готова храна.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ключар

    8 5 Отговор
    Мъжът да ме викне, ще отключа хладилника
  • 2 Цък цък

    6 2 Отговор
    От стрес, като знае, какво го чака горкия!
  • 3 не стана ясно иначе

    10 4 Отговор
    на него какво му е сготвила. Или е на фотосинтеза?
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    сега няма ли хладилник с ключ та катинар и верига е сложила???Едно време в кореком имаше.