Last news in Fakti

18 Януари, 2023 10:15 1 404 30

Мадона тръгва на голямо световно турне (ВИДЕО)

  • мадона-
  • световно турне-
  • хитове

"The Celebration Tour" е посветено на хитовете ѝ, обхващащи повече от 40 години

Мадона тръгва на голямо световно турне (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мадона обяви турне в Северна Америка и Европа, посветено на хитовете ѝ, обхващащи повече от 40 години, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Турнето "Madonna: The Celebration Tour" ще отведе феновете на "артистично пътешествие през четири десетилетия и ще отдаде почит на Ню Йорк, където е започнала музикалната ѝ кариера".

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

То ще премине през 35 града. Първият концерт е във Ванкувър на 15 юли. След това ще премине през Детройт, Чикаго, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис, Денвър, Атланта, Бостън. В САЩ ще приключи в Лас Вегас на 7 октомври.

След това Материалното момиче ще замине за Европа. Там са предвидени 11 концерта през есента, сред които в Лондон, Барселона, Париж, Берлин, Милано, Стокхолм. Последният ще е в Амстердам на 1 декември.

Мадона е певицата с най-големи продажби за всички времена. Тя има 38 хита в класацията на "Билборд" за албуми. Сред тях са "Vogue", "Music'', "Crazy For You'', "Like a Virgin'', "Like a Prayer'', "Justify My Love'', "Live to Tell'' and "Papa Don't Preach.''


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    10 1 Отговор
    Беше звезда едно време ,от как прие еврейската вяра нали се прекръсти на Мадна нещо такова не си спомням ,превъртя гайките и пропада все по надолу,
    не дъното тя го е пропукала ,ами други подземни измерения.Последните и няколко албума са пълна нула ,и с начина си на поведение има нужда от помощ не да се разнася на свободен режим.

    Коментиран от #6

  • 3 Идън

    10 1 Отговор
    Младост не може да се купи с пари... Бабичка с розова рокля с дълъг ръкав,криви сковани крака и без шия...
  • 4 Мдаа..

    5 0 Отговор
    Бабата силно ми мяза на регенерат!Или пък дегенерат? Нещо такова беше..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Всъщност

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Се поклони показно на тъмните. И го направи по начин , по който да не остане никой неразбрал , на кого служи. А прекръстването на Мадона е явна подигравка с християнството , и неговите ценности! Това е едно от изискванията на тъмните! Цялото и " творчество " пропагандира разврат , еднополови връзки , садо - мазо , и други извращения ! В личния си живот , също е приучила децата си , да се кланят на злото ! Много от музикантите сключват сделка с дявола , като най видимо е при метъл групите. Те открито показват съществата , на които се кланят. Сигурно сте чувала някои от многобройните истории за музикантите , и дявола , наи известната от които е , за черният човек на кръстопътя . А и науката отдавна знае , че определени звукови комбинации , въздействат по определен начин на човешката психика , и усещане !

    Коментиран от #7, #11, #13

  • 7 Соваж бейби

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Всъщност":

    Чувала съм и още как,даже от индиански племена в Ghost Adventures,по тази тема техните музикални предмети как гонят злото и церемония ,прави бариера да не минава.И как друга музика ,инструмент го освобождава или отваряш портал.Има музика и музика така е ,как да кажа обладаване дали с музика,дали от картина...енергията се пренасочва .По принцип темата религия е дълга тема ,човек не трябва да робува на нито една защото по голямата част е фалш ,всичко е в главата на човек ,избора също.

    Коментиран от #8

  • 8 Религията

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Не е фалш , фалш е това , което се опитват да ни пробутват църквите ( защото не са една и две ) , които тълкуват всичко в тяхна полза , основно материална , духовното използват , само за да ви плащат , и контролират. Не случайно , навремето са държали , светото писание да се чете и пише , на мъртвите древни езици , за да не може да се чете и тълкува от обикновените вярващи , а да им се поднася линията на официалната църква ! Не вярвате - Ариснството е било официално верую на християните , докато Арий е бил патриарх на Константинопол , покровителстван от Теодосий || . Когато се. Кирил Александрийски , и неговите привърженици вземат голям превес , императора взема политически целесъобразно решение , низвергва Арий , и припознава тезата на Кирил Александрийски ! И сега се запознаваме с това виждане за християнството , само защото такава е била прищевката на императора !

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Извинете

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Религията":

    Излъгах ви , без да искам ! Мислех за Несторий , а пишех за Арий ! Та , става дума за несторианството .
  • 10 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Религията":

    Има много религии и вярвания ?! А що се отнася до първите християни, които в по-голямата си част също са евреи, се прегрупират около няколко общи вярвания в допълнение към уникалността на божествеността, те вярват в месианството на Исус и в неговото възкресение .
    От втори век нататък се развива правилно теологично и христологично отражение, особено във връзка с природата на Исус, мъж, роден от жена и смятан за Божи син. Това размишление е било допълнително усъвършенствано и бързо порожда противоречия между християните, понякога и доста ожесточени. През 4-ти и 5-ти век, когато християнството постепенно се превръща в разрешена религия и след това в официална религия, се развиват христологични и теологични спорове около връзката на Сина с Отца и природата на Сина. Вселенски съвети , след това се срещат с политическата подкрепа на императорите, които вярвали, че кавгите могат да застрашат единството на империята.Тези събори разработват съдържание от вярвания, кредо и догми, които представляват доктриналната основа, призната от големите християнски семейства до днес.
    През следващите векове се появяват другите тайнства; списъкът от седем тайнства е официално решен на втория Лионски събор през 1274 г., поне що се отнася до латинското християнство.Всичко е в главата ,шишарката ако знаете за Буда и прическата му,каква е символиката.Човек се развива когато е над религията осъзнал е повече ,не с наивност.

    Коментиран от #12

  • 11 дъ трол къмпани

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Всъщност":

    Аз доколкото знам, тя се казва Мадона Луиза Чиконе, просто едното име остава като артистичен псевдоним. Идеята й не е лоша, особено ако я изпълни със стил. Наистина има огромна музикална история, от която може да излезе супер шоу. Надявам се, че ще е малко по-умерена, а не като напоследък в инстаграм... и ще наблегне на класата за сметка на шоковата терапия, която прилага на последователите си.

    Коментиран от #14

  • 12 Последното

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Ви изречение е ключово , и бих искал да добавя , че за да се издигнеш над религията , трябва да започнеш да мислиш сам ! Именно това се опитват да предотвратят религиозните дейци. Знаете , каква е съдбата на мислещите. Ако , кажеш , че земята е кръгла , че се върти около слънцето..... или , ако си жена , която познава билките , и може да лекува..... Бавна , и брутална смърт ! Лекува се само с молитви , и толкова ! Иначе - смърт ! А тезите на т.нар. се.Отци на християнството , не са повече , от едно нагаждане на несъвместими факти и обстоятелства ! Ако не могат да бъдат нагодени , се казва " - Вяра трябва " ... Като понякога това противоречи на десетте божи заповеди , особено на първите две ! Ако разгледате " Историята на християнството " , ще забележите това , и други нагаждания , както и кражба от старите вярвания , като Митраизъм , кражба на празници , на сакрални дати , и пр. Не се ли учудвате , на най голямата липса - писаните думи на нашият Спасител ?! И защо за живота му знаем , само от четирите одобрени от църквата евангелия , от още много налични ?! И то при положение , че само св. Евангелист Йоан е бил жив , и съвременник на Христос ! Не вярвам , че богочовека Иисус не е можел да пише , след като е можел да ходи по вода ! И че е достоверно казаното за думите Иисусови , от някой , който е живял десетки , или стотици години след него !

    Коментиран от #16, #20

  • 13 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Всъщност":

    Пишете глупости за метъл групите- това е непозната тема за Вас. Има поне десет поджанра на метъла и те в никакъв случай не са свързани със сатанизъм- темите са различни в текстовете. Траш, дуум,пауър,симфоничен,готик, фолк,неокласикъл метъл и др.

    Коментиран от #15, #17

  • 14 Не мисля

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "дъ трол къмпани":

    Че го прави само за шоуто ! Спомнете си , че пееше , като разпъната на кръст , тогава доколкото си спомням , руската Православна църква призова да се бойкотират концертите и ! Или - лочеше вода като куче ! Може би , ако се държеше недостойно и с исляма ,и с юдаизма , или други , бих го приел , както го виждате Вие ! Но тя се гаври само с християнството, и това не е само шоу !
  • 15 Всъщност

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Това , което казвам , независимо от поджанровете , изборени от Вас , е истина ! И не се отнася само за метъла . Там само е доста видимо . Ако не вярвате - проверете !

    Коментиран от #18

  • 16 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последното":

    Това е божествен тест толкова, колкото и инструментът на Сатаната . Тъй като залогът в тази есхатологична битка не е нищо друго освен спасението на душите, за християните става наложително да тълкуват правилно предвестниците на Армагедон.
    Но монотеизмът не е измислил ада или психостазата.Древен Египет вярва в изповядването на грешките и претеглянето на сърцата на везните на Маат , за да се определи дали починалият ще живее с фараона или ще бъде погълнат от Амут. От своя страна гръко-римският свят признава живот след смъртта . .Така Федон на Платон описва как нечестивите са осъдени на Тартар, докато други трябва да се пречистят в езерото Ахерусиада, преди да обитават чистата земя с праведните или да преживеят нов живот сред живите. Но тези присъди се правят веднага щом настъпи смъртта, няма масивна присъда .Християнството ще свърже индивидуалната присъда след смъртта с възможно осъждане в чистилището и присъдата в края на времето, което представлява уникално и мащабно събитие, с възкресението на всички починали вече не е действие, което се извършва на духовен, а на земен план. Това е небесна и човешка война между силите на доброто и злото, в която ще участва цялото човечество и за която всеки трябва да се подготви.

    Коментиран от #19

  • 17 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Права си Идън ,сатанизъм може да намериш и в попа и в някой концерти на Мадона музика и танц е още по силно оръжие ....към други неща ,доказано е колко е мощна молитвата за горе и долу !Та по този начин провокира лоша енергия с обладаване така се казва ,не манипулация предава се на хората .Добрата или лошата сила какво е ,енергия която те обладава мислиш положително ,отрицателно ....
  • 18 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Всъщност":

    Според мен дяволът би продал душата си, за да научи тайните н за създаването на някои шедьоври.Отдавна съм чела глупостите за ,,стълбата към небето,,четено обратно. В дет и блек метъла е темата,на която наблягаш, но те не са моето и не ги коментирам.

    Коментиран от #21

  • 19 Зависи

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Как разглеждате нещата ! Ако ги разглеждате от човешка гледна точка , сте права. Но ако ги разглеждате от божествена гледна точка , ще се сетите , че Бог е създал времето , и не му е подвластен. Затова се казва , че Бог е навсякъде , в началото , в средата , и в краят на времето ! Времето служи на Бога ! Затова Бог не би държал милиарди души , които са му необходими , за някакъв безмислен от негова гледна точка , край на времето ! А човешките предсви за рай и ад , са безмислени , глупави , и противоречащи си ! Как душа без тяло , ще бъде печена в ада , или , ще яде мед и мляко в рая ! Или - колко наистина биха били необходими за Бог , милиарди подмазвачи , които да не са полезни с нищо друго , освен да го славословят от сутрин до вечер ?! Това има за цел , да внуши страх , и покорство , пред велможите на църквата ! Не да покаже истината за Бога ! И въобще , удобно се избягва темата , за описаните в Свещенните писания , масови унищожения на човечеството.....от кой ?! Поправете ме , ако греша , но не си спомням , тъмният , да е унищожавал цели цивилизации ! Но , достатъчно , защото изпадам в богохулство , от което , все пак се страхувам !

    Коментиран от #23

  • 20 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последното":

    Относно това дали Исус е можел да пише препоръчвам книгата,, Исус и есеите,,- ще разберете.

    Коментиран от #22

  • 21 Всъщност

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Идън":

    Дявола знае тайната ! Интересното е , кой е научил човеците , да я ползват по предназначение . Първото споменаване показва , че лично Бог е научил израелтяните , как да сринат стените на Йерихон , при войната с Ханаанците . После , и човешката наука е потвърдила истинноста за силата на звука , и вибрациите ! И то , още римляните са знаели , че не трябва да маршируват по мостовете , защото мостовете ще се срутят ! Ние , разбира се , имаме глупостта , да се мислим за по умни от древните . Докато не видим тяхно творение , което не можем да пресъздадем с цялата си технологична мощ !
  • 22 Благодаря

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Идън":

    Сърдечно , но знам почти всичко , което може да се научи от църквата . Интересите ми за знания , са по смели .

    Коментиран от #24

  • 23 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Зависи":

    Няма защо да се страхувате ,смъртните не знаем и религията подвежда,всичко се преповтаря ако проследите пътя на острията ,митологията и как църквата забранява или е пречка за хора гении ?!Монотеизмът, характеризиращ се с месианска вяра не довежда до истината за небесния живот. Той просто предлага различно тълкуване на космогоничните сили, за които се смята че управляват Сътворението. Сред тях са Сатана и демоните в постоянна борба с ангели и светци.
    Характерът на Сатана, враг може да е вдъхновен от части от египетската митология, която приписва на Сет убийството на брат му Озирис и война срещу сина на последния, Хор митът за бунтовния бог, който отказва да приеме суверенитета на друг бог и който в крайна сметка е прогонен в света на нощта, може да е вдъхновил падането на Луцифер.
    Например за Исидор Севилски политеистичните религии са жертви на измамата на демоните, които виждайки как човечеството уважава тези герои от миналото, узурпират тяхната планетарна идентичност, за да изискват от смъртните обожание, което трябва да се прехвърли само върху Всемогъщия. Тогава демоните биха завладели небесните механизми, които са в основата на астрологичните и магически практики....Имате голям избор с информация и какво ще следвате ,кое е най блозко до вашата логика .

    Коментиран от #25

  • 24 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Благодаря":

    Църквата не може да ви даде такива знания- книгата е по действителен случай и чрез специален метод се достига до времето на Христос. Много неща са им били добре познати- макар и неусъвършенствани- например батерията. Използвали са я за да си светят и да пишат нощем.

    Коментиран от #26

  • 25 Сигурен

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    Съм , че логиката е универсална , на вселенско ниво , но не съм сигурен , че става въпрос за човешката логика. Порядъка , и хаоса , би трябвало да са в равновесие. Това би трябвало да е , и с доброто , и злото ! Затова не мисля , че точната истина е , че доброто има превес. Озадачаващо също поне за мен е , че богове , полубогове , или демони , които дават някакво познание на човешкият род , биват наказвани ( Прометей ) . Или , когато човечеството получи високо ниво на познание , или развитие , бива наказвано ( Вавилонската кула ) . Това са много общоизвестни примери , но това важи и за наблюдателите , за Атлантида , и т.н. ! Ако допуснем , че при нас доброто има превес , то значи , че трябва да допуснем , че се намираме в изолирана , и експериментална вселена . Което не е изключено , ако допуснем , че сме Божи образ , и подобие ! Това е причината , някои ангели да се разбунтуват срещу Бог , и да бъдат пратени в ада , като паднали ангели ! Тогава , излиза че сме по важни за нещо , отколкото осъзнаваме ! Както казах , това едва ли е , душите ни денонощно да славословят Бог в рая . Или - някои да горят вечно в ада ! От това не би имал полза нито Бог , нито вселената. Една съгрешила душа , би трябвало да страда , докато се промени към по-добро ! Няма смисъл от вечно страдание , без никакви последствия. Бог не е садист ! Това ме кара да мисля , че има много отговори за намиране ! А страх от Бога имам винаги , защото освен че съм възпитан като христианин , няког

    Коментиран от #27

  • 26 Благодаря

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Идън":

    Още веднъж , погледнах за какво говорите , и наистина - не съм я чел. Макар да знам много за есеите , и батериите , няма да пропусна още познания по темата , или различна гледна точка. Ще я прочета с удоволствие!
  • 27 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Сигурен":

    Това е отговора ако усвоите тайната ,материята как да кажа магията примерно лечение като Христос както се описва е изцелявал прокажени...или предсказвате нещо си ,вие се равнявате до силата на Бог.Някой няма интерес и се прокарва модна тендеция чалендж религия по твой избор,смяна на такава в по късен период.Аз също имам страх от Бог не го отричам а вярвам в него!Но кой е Христос ако се замислите ?Още се предашат на святите места свещеници и равини се скубят за къдриците и си раздават ритници на Божи гроб ако сте виждали за благодатния огън ?!Дори няма доказателства че там е погребан,хипотезата за разпятието също отпада от специалисти или поне не е бил жив за да земе такава поза ,пирони,чукчета,дърво,дървени летви.Не напразно си има историци,археолози,....ловци на духове последните две години се стига до нови въпроси и открития дори и в паранормалната наука SLS camera,SLS lidar camera,Polterpod...Всеки ден информацията се променя за който следи разбора се .

    Коментиран от #28

  • 28 Разбира се

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Соваж бейби":

    Че това е отговора ! Магията е точна наука , като физиката , и химията ! Ако смесиш селитра , въглища и сяра , получаваш барут ! Но магията не е и точният отговор ! Тя дава умения , и познания , но не и отговора ! А именно , кой стои на върха на пирамидата ?! Моите търсения ми дадоха някои отговори , които няма как да ви кажа в прав текст ! Ще опитам с недомлъвки , като се надявам интелигентността Ви , да запълни празнотата ! Една от най-големите забрани , е да не търсиш името Му ! Мисля , че го намерих . И разбрах , защо е забраната. Не защото ще даде на намерилия го , някакви велики сили , а защото може да развенче един усърдно създаван епос ,за ненадминато величие ! Може да се окаже , че когато великите свещенници са си заминали , в едно малко селце , при един малък народ , е останал клисаря , който е започнал да проповядва собствен вариант на това , което е запомнил.

    Коментиран от #29

  • 29 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Разбира се":

    Именно в тази степен на познание за това какво е окултно се крие цялата проблематика на астрологията ,астрономия и магията, или по-скоро на нигромантията, чието определение винаги може да бъде проблематично
    „Никой не може да знае или разбере добродетелите и действията на небето в този долен свят, ако той (...)въпреки това превода на Алфонс от Пикатрикс го определя като „всичко, което е скрито от интелигентността и на което повечето хора не разбират начина на създаване, нито причините“ . Дали става въпрос за това, което е в тъмния свят на злото, или за това, което е скрито?! необходимостта от познаване на изкуствата и човек да се усъвършенства.Всичко това се превръща в истинска метафизика, която се отделя от всяко невежо суеверие. Наука за това, което е скрито или запазено само за посветени. По отношение на всяка тъмна сила, но знание, което не трябва да се изнася наяве, да се разкрива. .Следователно това наистина са окултни науки, окултни за голяма публика, която поради липса на разбиране на небесните механизми или хармоничните отношения в природата не може да разбере метафизичния обхват на тези магически теории.

    Коментиран от #30

  • 30 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Соваж бейби":

    Е наука , която не всеки разбира. Както , не всеки разбира програмирането. А двете много си приличат. Не въведете ли правилните команди , и сбъркате ли само един символ от паролата , нищо няма да проработи! И по друго си приличат. Не са добри , или лоши . Те са такива , каквито ги направят ! Изкуственият интелект може да командва оръжейнс система , която да убива , но , може да прави и животоспасяващи операции . Магията - също ! Според каквото иска магьосника , получава добро , или зло. Това е опасно познание , а опасното , винаги е било крито ! Като специалните служби - получава се достъп , след обстойна проверка ! И упоритост , след като си бил отхвърлен , да опиташ пак . А най лошото е , да успееш, а да не знаеш , какво правиш ! Или , както казва Зороастър , да нарушиш " познанието , за последователността на законите " !