Last news in Fakti

18 Януари, 2023 14:58 11 134 21

Бурканче сладко подсказало на Шакира, че Пике ѝ изневерява (ВИДЕО)

  • шакира-
  • сладко-
  • буркан-
  • конфитюр-
  • изневяра-
  • футболист-
  • жерар пике

Певицата се усетила, че някой друг е бил в дома ѝ по бурканче от изядено сладко, върнато в хладилника

Бурканче сладко подсказало на Шакира, че Пике ѝ изневерява (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Шакира разкрила, че бившият ѝ Жерар Пике ѝ изневерява, след като открила, че сладкото от ягоди е изядено в хладилника им, когато се върнала от пътуване, съобщават източници, близки до певицата, пише Mirror.

45-годишната колумбийска певица и 35-годишният Пике се разделиха миналото лято, а напоследък са въвлечени в горчива разпра, за която се смята, че се дължи на връзката на футболиста на "Барселона" с 23-годишната Клара Чиа. Новата двойка е заедно от октомври миналата година.

Говори се, че Жерар и Клара са започнали връзката си преди да приключи бракът му с Шакира, а откакто двамата обявиха раздялата си, се появиха слухове за предполагаемата изневяра на Пике.

Самата майка на две деца Шакира намеква за предполагаемата изневяра в своята музика, а наскоро и във видеоклипа си към "Te Felicito".
Във видеото Шакира отваря хладилник и намира главата на дуетната си половинка в песента, Раув Алехандро, като феновете заключават, че тя е намерила "истината в хладилника".

Сега се съобщава, че именно такъв е бил случаят, когато Шакира се е върнала вкъщи от пътуване и е намерила празен буркан от сладко - въпреки че нито Пике, нито децата ѝ са харесали сладко, а тя е единствената, която си го хапвала.

ShowNews Today, съобщава, че е малко вероятно сладкото да е било изядено от Пике, тъй като той очевидно не обичал сладко, и затова тя заключила, че той "изневерява" и друг човек е бил в дома ѝ.

Шакира и Жерар прекратиха връзката си през май миналата година след 11 години заедно и според съобщенията Шакира планирала да се премести този месец с двете деца на двойката в Маями далеч от бившия си партньор. Въпреки това, поради факта, че 91-годишният баща на Шакира е хоспитализиран в Барселона, се предполага, че преместването е сложено на пауза.

Междувременно според източници жестоката битка на Шакира с партньора ѝ Пике и новата му любовница е вдъхновила новата ѝ песен за "отмъщение".

45-годишната Шакира се нахвърли със словесна артилерия върху бившия си футболист и новата му 23-годишна приятелка Клара Чиа в новата си песен. В новата песен, която вече чупи рекорди в YouTube, певицата разкрива подробности в поведението на бившия ѝ и не се свени да го прави, особено като се има предвид, че според слуховете отношенията между Жерар и Клара са започнали преди края на брака му с Шакира. В песента тя пее, че струва колкото две 22-годишни, както и че той е заменил Ролекс за Касио.

От своя страна Пике се подигра с текста на песента с поредица от рекламни акции, въпреки че успехът на песента на Шакира и подкрепата на феновете ѝ далеч задминават опитите на футболиста да изплува над ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    34 3 Отговор
    А липсвала ли е и кацата със зеле?🙉🤡🙉
  • 2 Коя е тази Шакира?

    23 13 Отговор
    Някой да знае?Питам за бабите пред блока.
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 5 Отговор
    Бирканчето от сладко подсказало на ШАКИРА,
    но прашките под леглото я ШОКИРАЛИ ‼️
  • 4 Златокоска

    1 1 Отговор
    "... трите мечока се прибрали в къщичката си и що да видят: - Някой е ял от кашата ми! - казал Татко мечок. - Някой е ял от кашата ми! - казала мама Мечок. - Някой е ял от кашата ми и я е изял цялата! - изплакало малкото меченце."
    ".. Трите мечки се затичали към спалните си и що да видят - там също имало следи от някой! - Някой е лягал в легълцето ми! - казал татко Мечок. - Някой е лягал в легълцето ми! - обадила се и мама Мечок. - Някой е лягал в легълцето ми и все още лежи в него! - изплакало малкото меченце."

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Маймуняка

    19 3 Отговор
    Страхотна логика.Прибрала се е видяла,че 30-те ролки с тоалетна хартия са изхарчени.Пике и децата и не употребявали такава ! "Сигурно и била прислугата-отвърнал Хорейшио".
  • 7 Сали

    19 1 Отговор
    Ало, братчед, този Пики от Столипиново или Факултето ли е , та е толкова прост??
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Златокоска":

    Предпочитам варианта със джуджетата‼️


    " ...... стига, стига, айде да си лягаме ❗- казало седмото"
  • 9 Може ли от Факти

    13 1 Отговор
    да пуснат новина как си режа ноктите на краката!
  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "На Шакура нама да и дам да ми":

    Ми тя най-много , да ти направи ПИНГВИН , ако й се помолиш много ‼️
  • 11 Шакура

    5 2 Отговор
    ще зарежа тоз Пике и без това му е мек и ще си намеря нов Аке!
  • 12 Хах

    20 3 Отговор
    Сега ще почне да му “отмъщава” с млади тъпкачи, хващам бас!
  • 13 Фашист

    7 4 Отговор
    Пике и любовницата са яли сладко от ягоди и са правили страстен секс на дивана.
  • 14 🪵🪵🪵🪵🪵

    4 5 Отговор
    Тя се върнала от участие.Те там
    не я обладават.Те само се гъделичкат.
    От време на време ,се покаже
    някой пачи крак,но това не се брои.
    Важното е ,че сладкото липсва.
    Пике,тя не изневерява с благите
    перли,тя само се римува с тях.
  • 15 1234

    19 7 Отговор
    Какво има да му мисли Пикето - едната на 45 , другата на 22. Без значение са милионите , тях и той си ги има. Колкото и да пее срещу него в клипчетата си - тя ще върви надолу откъм мъжки интерес , а той има още доста години да му се слагат млади мацки... :):)
  • 16 Стара чанта

    17 9 Отговор
    Трътлеста, зла, завистлива, отмъстителна и адски бездарна
  • 17 Ценител

    14 9 Отговор
    Стара, но лачена. Гласовита и струва не две, а поне 10 кларачиячки. Но като е плосък бащата на децата й, това е положението. И тя ще си намери агнешко за вечеря.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 БРАВО

    7 0 Отговор
    Ама я дайте малко по-сериозно. Загърбихме нашите пеТканОви, коя къде си развява дЖУките,. получила ли е ОРГАЗЪМъ, при полужение, че вече не се търсят списания,като Здраве, Жената днес, Колхозничка....
  • 19 МАЙТАПИИИ

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ценител":

    Нашенски истории, само че на са на една педя разстояние, а има цял океан вода
  • 20 Ела

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ценител":

    Ама когато ТЯ изневери с бащата на децата си на предишния си, не беше плосък, нали? Сега да не се прави на прелъстена и изоставена. Немците са казали - след като можеш да раздаваш, можеш и да приемаш.
  • 21 глоги

    4 0 Отговор
    нито Пике, нито децата ѝ са харесали сладкоТО, а тя е единственната, която си го е хапвала.