Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 11:56 1 391 0

Хенри Кавил се готви да влезе във втора поредица за Шерлок Холмс

  • хенри кавил-
  • шерлок холмс-
  • артър конан дойл-
  • филм-
  • роля

Кавил вече играе ролята на прочутия герой на Дойл в поредицата на Netflix - "Енола Холмс"

Хенри Кавил се готви да влезе във втора поредица за Шерлок Холмс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Последният актьор, влязъл в ролята на Супермен - Хенри Кавил, е в процес на обсъждане да се присъедини към Робърт Дауни Джуниър в дълго отлагания трети филм за Шерлок Холмс. Според източници на GiantFreakingRobot звездата от " The Witcher" може да стане част от актьорския състав на новия филм, който се опитва да продължи поредицата филми за Холмс с участието на Дауни Джуниър и Джуд Лоу, започнала през 2009 г., пише БГНЕС.

Това е само един от многото проекти, около които Хенри Кавил се върти в момента, макар че това няма да е първият път, в който той ще участва в история за Шерлок Холмс. В поредицата на стрийминг платформата Netflix - "Енола Холмс", той играе самият детектив, виртуоз в дедукцията, и редом до сестра си - Енола, разрешава заплетени загадки.

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill)

Засега не е известно за каква роля на Хенри Кавил се водят преговори в следващия филм за Шерлок Холмс на Робърт Дауни. Oсновните роли на главните герои Холмс, Уотсън, Мориарти (Джаред Харис) и Майкрофт Холмс (Стивън Фрай) вече са заети. Възможно е Кавил да иска да поеме една от редките си роли на злодей, а по-рано стана ясно, че третият филм от поредицата иска противникът му да бъде тип "капитан на индустрията" и този път действието ще се развива в Америка.

Това поражда възможността в "Шерлок Холмс 3" британецът Хенри Кавил да играе американски индустриалец, а американецът Робърт Дауни Джуниър - британски супергениален детектив, което само показва колко забавен може да бъде Холивуд.

Връзката, която събира Хенри Кавил и Робърт Дауни: Гай Ричи, който е режисьор на първите два филма за Холмс. Въпреки че режисьорът на "Джентълмени" не е начело на третия филм (отстъпва място на Декстър Флетчър от "Рокетмен" и "Бохемска рапсодия"), той все още участва като продуцент.

Ричи и Кавил са работили заедно преди това по филма " The Man from U.N.C.LE." от 2015 г., за който се твърди, че има свое продължение в процес на разработка.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА