Last news in Fakti

5 Април, 2023 15:08 1 574 2

Disney подготвя игрална версия на "Смелата Ваяна" (ВИДЕО)

  • смелата ваяна-
  • анимационен филм-
  • игрален филм-
  • дуейн джонсън скалата

За новия проект съобщиха главният изпълнителен директор на компанията Боб Айгър и актьорът Дуейн Джонсън

Disney подготвя игрална версия на "Смелата Ваяна" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook/Moana

"Дисни" подготвя игрална версия на хитовия си анимационен филм "Смелата Ваяна", предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

За новия проект съобщиха главният изпълнителен директор на компанията Боб Айгър и актьорът Дуейн Джонсън на годишната среща с акционерите.

Действието на "Смелата Ваяна" се развива в древна Полинезия и разказва историята на тийнейджърка, която тръгва на епично пътешествие, за да спаси племето си.

Анимационната версия, в която звучат песните на Лин-Мануел Миранда, излезе на екран през 2016 г. и реализира приходи от над 643 милиона долара в международния бокс-офис.

"Дълбоко смирен съм и изпълнен с благодарност, че мога да пренеса красивата история на Ваяна на големия екран", каза Джонсън, който озвучи полубога Мауи в оригиналния анимационен филм. Актьорът ще се завърне в ролята и в игралната версия.

"Тази история е моята култура и е емблематична за състраданието и воинската сила на нашия народ", допълни Джонсън, чиято майка е самоанка.

Актьорът каза още, че новият филм е на ранен етап от развитие. Дата за премиерата му не се съобщава.

Аули'и Кравальо, която озвучи главната героиня в "Смелата Ваяна", ще бъде изпълнителен продуцент на игралната версия, отбелязва Асошиейтед прес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    1 0 Отговор
    "Дисни" подготвя анимационна версия на хитовия филм "Хубава жена".
  • 2 Идеално

    1 0 Отговор
    Редно е да я изиграе бяла актриса, иначе ще е дискриминация !